Leadgeneratie

Internet is een ideale plek om meer klanten te werven

Drijfveer Media kan jou helpen aan nieuwe klanten. Dit doen wij door leads te genereren. Leads genereren wil zeggen dat wij zorgen voor jouw aanwezigheid op internet. Iedereen die in je werkgebied behoefte heeft aan jouw dienst of service, zal je vinden en benaderen. Dit kan via een website, social media en advertenties. Onze specialiteit is het genereren van leads via satellietwebsites. Dit is een aparte website waarop wij bezoekers doorverwijzen naar jouw bedrijf.

Wat is leadgeneratie

Leadgeneratie is het vinden van potentiële klanten, zogenaamde leads. Dit zijn bijvoorbeeld aanvragen (informatie, offerte) van mensen die interesse hebben in jouw product of dienst. Leadgeneratie brengt deze geïnteresseerde mensen bij je bedrijf.

Leadgeneration

Specialist inschakelen?

Wij helpen je graag met leadgeneratie en elke andere denkbare vorm van online marketing. Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666

Kies voor ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met leadgeneratie en weten precies hoe we je bedrijf bij potentiële klanten onder de aandacht kunnen brengen. Wij zorgen dat je gemaild of gebeld wordt door potentiële klanten. Het enige wat je dan hoeft te doen, is de aanvraag om te zetten in een concrete klus. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het optimaliseren van de conversie van jouw website.

Meer tijd voor je kernactiviteiten

In de huidige economische situatie is het lastig om nieuwe klanten te vinden. Mensen zitten op hun geld en vergelijken ondernemingen sterk op prijs. Vanaf het moment dat jij “ja” zegt tegen Drijfveer Media weet je zeker dat er klanten bijkomen. Zo kan jij je concentreren op zaken waar je goed in bent.

Door samenwerking met Drijfveer Media heb je meer tijd voor andere belangrijke zaken. Wij zorgen dat klanten binnenkomen en jouw omzet stijgt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!