SEO-rapport

Scoor hoger dan je concurrent

Hoe kan mijn website hoger in Google komen? Hoe krijg ik meer bezoekers? Hoe haal ik een hoger rendement? Wij beantwoorden onder andere deze vragen in ons uitgebreide SEO-adviesrapport. Wij scannen je website en geven in heldere taal en puntsgewijs aan welke stappen nodig zijn om je website hoger in zoekmachines te krijgen (zoals Google, Bing en Yahoo). Het uitgebreide SEO-rapport wordt specifiek voor jouw website gemaakt. Wij hebben oog voor de zoekwoorden waarop je gevonden wilt en zou moeten worden.

Analyseren

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) bestaat uit veel verschillende onderdelen. Bij het analyseren van jouw website kijken wij eerst naar de technische elementen, vervolgens naar de content (inhoud) en het linkprofiel. Een SEO-rapport bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • Interne linkstructuur
  Hebben jouw pagina’s een goede linkstructuur? Een goede URL is kort en bevat de belangrijkste zoekwoorden.
 • Controle meta gegevens
  Hebben jouw pagina’s een goede metatitel en -beschrijving? Het verbeteren van metagegevens kan een directe stijging opleveren.
 • Controle headings
  Maakt je website op de juiste manier gebruik van H1- en H2-heading om structuur aan te brengen?
 • Controle afbeeldingen
  Krijgen jouw afbeeldingen de juiste alt-tag beschrijvingen mee? Anders kan een zoekmachine de afbeeldingen niet lezen.
 • Controle duplicate content
  Heb je unieke content of is er gekopieerde tekst te vinden? Duplicate content is funest als je hoger wilt scoren.
 • Controle site snelheid
  Laadt jouw website snel genoeg? Of kan je website sneller worden gemaakt? Een belangrijk punt voor zoekmachines tegenwoordig.
 • Content analyse
  Is jouw content (inhoud) volledig en goed leesbaar? Maak je voldoende gebruik van zoekwoorden in de teksten?
 • Een legio aan tips
  Naast deze onderdelen krijg je van ons een legio aan tips om je website te verbeteren en beter in te richten. Zo kan je meer rendement uit je website halen.
SEO-rapport

Specialist inschakelen?

Wij helpen je graag met een passend SEO-rapport en elke andere denkbare vorm van online marketing. Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666

Aan de slag met verbeterpunten

Met een SEO-rapport van Drijfveer Media krijg je inzicht in de verbeterpunten van je website. Bij elke website valt er wel iets te verbeteren. Sommige onderdelen zijn echter technisch en vereisen SEO-kennis. Wij kunnen je ook helpen om verbeterpunten aan te pakken. Onze SEO-specialisten gaan gelijk aan de slag om jouw website zo in te richten dat je beter wordt gevonden in zoekmachines.

Vraag nu jouw SEO-rapport aan

Vind je dat jouw website ook wel wat hoger in Google kan komen? Vraag dan nu een SEO-adviesrapport aan. Geef duidelijk aan wat voor website je hebt en wat je doelstellingen zijn. Dit zijn belangrijke zaken die we inventariseren, zodat we samen werken aan een vriendelijke website voor zoekmachines.

Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!