Conversie-optimalisatie

Haal jij wel het maximale rendement uit jouw website?

Conversie-optimalisatie

Haal jij wel het maximale rendement uit jouw website?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Meer uit jouw website halen?

Wil je meer uit jouw website halen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Als online marketingspecialisten weten wij precies wat er wel en niet goed werkt. En door ons uitgebreide klantenbestand weten we welke websites het meeste rendement hebben. Door het optimaliseren van de conversie van jouw website zullen meer bezoekers over gaan tot het kopen van jouw producten of diensten.

Wat is conversie-optimalisatie?

Conversie vindt plaats wanneer een bezoeker overgaat tot actie, zoals het aanvragen van informatie, een offerte, inschrijving voor de nieuwsbrief of het kopen van een product. Conversie-optimalisatie is het verbeteren van verschillende technische en visuele elementen op de website. Dit zorgt dat meer bezoekers klant worden en actie ondernemen. Een stijging in de conversie is te merken aan een groeiend aantal verkopen, bezoeken, pageviews, nieuwsbriefinschrijvingen of aanvragen via jouw website.

Onderdelen conversie-optimalisatie

Je website moet aan veel verschillende eisen voldoen om een goede conversie te behalen. Wij hebben een duidelijk overzicht van de belangrijkste onderdelen gemaakt. Deze zullen we stap voor stap verbeteren, afgestemd op jouw doelen. Daarnaast krijg je nog veel meer tips van ons om het maximale uit je website te halen.

Voor wie?

Conversie-optimalisatie is belangrijk voor ieder bedrijf, van webwinkels en autorijscholen tot non-profitorganisaties. Kortom voor elk bedrijf dat meer rendement uit de website wil halen. De website is tegenwoordig meer dan een visitekaartje. Een website moet dynamisch en interactief zijn. Door het analyseren en optimaliseren van elke pagina kunnen we zorgen dat jij het maximale uit je website haalt.

conversie-optimalisatie

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten