Online marketingdiensten

Haal meer omzet uit jouw online activiteiten

Waarmee kunnen we je helpen?

Als full-service marketingbureau biedt Drijfveer Media een divers aanbod van online marketingdiensten aan. Wij helpen je met het ontwikkelen, optimaliseren en promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering. Weet je niet zeker waar jouw bedrijf het meeste baat bij heeft? Je kunt gericht contact opnemen met één van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Van concept tot uitvoering

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Wij hebben al meer dan vijfhonderd websites gemaakt. Deze sites maken wij met WordPress, zoals ook deze website. Dit eenvoudig te beheren CMS systeem biedt ongekende mogelijkheden om snel allerlei soorten websites te maken. We hebben mogelijkheden voor elk budget.

Meer...

Linkbuilding

Linkbuilding

Onze linkbuildingservice is uitgegroeid tot één van de populairste online marketingdiensten. Met behulp van een Google-vriendelijke strategie hebben wij al veel websites hoger in de zoekmachines gekregen. Met een paar uurtjes per week kan het snel resultaat opleveren.

Meer...

SEO-rapport

SEO-rapport

Komt je website niet hoog genoeg in de zoekmachines, maar weet je niet goed waarom? Vraag ons dan om een SEO-rapport. Wij scannen je website van A tot Z en bezorgen je een eenvoudig te begrijpen SEO-adviesrapport. Een praktische handleiding voor succes op zoekmachines.

Meer...

Whitelabel-seo

Whitelabel online marketing

Whitelabel SEO is nieuw in Nederland, maar wel veel aangevraagd bij Drijfveer Media. Jij biedt jouw klanten extra diensten aan, wij voeren deze uit. Dat hoeft jouw klant niet te weten. Je mag het verkopen als jouw eigen dienst en krijgt de credits van jouw klant. Jij stuurt de factuur, wij doen het werk.

Meer...

 

Tekst-schrijven

Tekst schrijven

Goede teksten zijn prettig leesbaar en verhogen jouw positie in zoekmachines. Toen online marketing begon, kom men nog een tekst volstouwen met sleutelwoorden. Tegenwoordig is er meer nodig voor succes. De tekst moet niet alleen helpen om hoger in zoekmachines te komen, het moet ook klantgericht zijn en uitnodigen tot actie.

Meer...

Online-advertising

Online advertising (SEA)

Heb je geen tijd te verliezen en wil je gelijk bovenaan in de zoekresultaten komen? Dat is mogelijk met de zoekwoordgerichte advertenties van Google Adwords en andere platformen. Drijfveer Media helpt jou om een winstgevende campagne op te zetten en te beheren. Je bepaalt zelf het budget.

Meer...

Social-media

Social media marketing

Het is voor elk bedrijf een must om actief te zijn op Facebook, Twitter en LinkedIn. Onze social media service bestaat uit pagina’s opzetten, optimaliseren en beheren. Social media zijn erg effectief om in contact te komen en te blijven met jouw doelgroep.

Meer...

Conversie-optimalisatie

Conversie-optimalisatie

Heb je een website met veel bezoekers en wil je daar meer uithalen? Dan loont het om te kijken naar de conversie. Door het uitvoeren van een uitgebreide analyse kunnen we je voorzien van tips en trucs die de bezoeker van jouw website aanzetten tot actie, zodat je meer omzet genereert.

Meer...

Leadgeneratie

Leadgeneratie

Klanten werven kan op veel verschillende manieren. Wij kunnen voor jou een extra website voor leadgeneratie maken die klanten voor jou werft. In overleg kiezen we een strategische domeinnaam, maken wij een praktische website die is gericht op jouw regio en doelgroep en zorgen we voor een goede positie in de zoekmachines.

Meer...

Webcare

Webcare

Steeds meer mensen discussiëren op social media over bedrijven, producten en diensten. Voor veel bedrijven is webcare nu belangrijk en wordt het in de toekomst een groot onderdeel van de klantenservice. Jouw activiteiten op social media zijn van grote invloed op je online imago. Wij zijn ook actief met appcare.

Meer...

Website ontwikkeling

Online marketing

Online marketing is een breed begrip. Gelukkig is dat onze deskundigheid en kunnen wij je op alle mogelijke manieren online onder de aandacht brengen van je doelgroep. Dit kan met jouw eigen website, mailings, advertenties, sociale media en nog veel meer.

Meer...

Contact-diensten

Wacht, er is meer..

Mis je een dienst of heb je eerst behoefte aan een uitgebreid marketingadvies van ons? Wij doen veel meer dan op deze pagina staat. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!

088 - 115 56 66 of gebruik het contactformulier