Online marketing services

Haal meer omzet uit jouw online activiteiten

Online marketingdiensten

Haal meer omzet uit jouw online activiteiten

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Waarmee mogen we je helpen?

Een website is pas succesvol als er veel bezoekers komen en converteren. Door hoog in Google te staan met relevante zoekwoorden kan jij dit realiseren. Wij kunnen jouw website hoger in Google krijgen.

Als full-service marketingbureau biedt Drijfveer Media een divers aanbod van online marketingdiensten aan. Wij helpen je met het ontwikkelen, optimaliseren en promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering.

Weet je niet zeker waar jouw bedrijf het meeste baat bij heeft? Je kunt gerust contact opnemen met één van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek.

diensten-drijfveer
conversie

Conversie-optimalisatie

Heb je een website met veel bezoekers en wil je daar meer uithalen? Dan loont het om te kijken naar de conversie. Door het uitvoeren van een uitgebreide analyse kunnen we je voorzien van tips en trucs die de bezoeker van jouw website aanzetten tot actie, zodat je meer omzet genereert.

Meer...
Leadgen

Leadgeneratie

Klanten werven kan op veel verschillende manieren. Wij kunnen voor jou een extra website maken die klanten voor jou werft. In overleg kiezen we een strategische domeinnaam, maken wij een praktische website die is gericht op jouw regio en doelgroep en zorgen we voor een goede positie in de zoekmachines.

Meer...
social

Social media marketing

Het is voor elk bedrijf een must om actief te zijn op Facebook, Twitter en LinkedIn. Onze social media service bestaat uit pagina’s opzetten, optimaliseren en beheren. Social media zijn erg effectief om in contact te komen en te blijven met jouw doelgroep.

Meer...
SEA

Online adverteren (SEA)

Heb je geen tijd te verliezen en wil je gelijk bovenaan in de zoekresultaten komen? Dat is mogelijk met de zoekwoordgerichte advertenties van Google Adwords. Wij helpen jou om een winstgevende campagne op te zetten en te beheren.

Meer...
webcare

Webcare

Webcare is de benaming voor online klantenservice. Met webcare kun je als organisatie reageren op vragen, klachten en suggesties van jouw klanten. Een groot deel speelt zich af op grote social media kanalen zoals Facebook en Twitter, dit zijn tevens de platformen waar de meeste reacties over de dienstverlening van bedrijven worden geplaatst.

Meer...
SEO-rapport

SEO-rapport

Komt je website niet hoog genoeg in de zoekmachines, maar weet je niet goed waarom? Vraag ons dan om een uitgebreid SEO-rapport. Wij scannen je website van A tot Z en bezorgen je een eenvoudig te begrijpen SEO-adviesrapport met concrete verbeterpunten. Een praktische handleiding voor succes op zoekmachines.

Meer...
schrijven

Tekst

Goede teksten zijn prettig leesbaar en verhogen jouw positie in zoekmachines. Toen online marketing begon, kom men nog een tekst volstouwen met sleutelwoorden. Tegenwoordig is er meer nodig. De tekst moet niet alleen helpen om hoger in zoekmachines te komen, het moet ook klantgericht zijn en uitnodigen tot actie.

Meer...
white-label

Whitelabel online marketing

Whitelabel SEO is nieuw in Nederland, maar wel veel aangevraagd bij Drijfveer Media. Jij biedt jouw klanten extra diensten aan, wij voeren deze uit. Dat hoeft jouw klant niet te weten. Je mag het verkopen als jouw eigen dienst en krijgt de credits van jouw klant. Jij stuurt de factuur, wij doen het werk.

Meer...
SEO

Zoekmachine-optimalisatie

Voor een goede online vindbaarheid bieden wij zoekmachine-optimalisatie aan. Dit altijd met het doel om jou bovenin de zoekresultaten van onder andere Google en Bing te krijgen.

Meer...
raket

Wacht, er is meer..

Mis je een dienst of heb je eerst behoefte aan een uitgebreid marketingadvies van ons? Wij doen veel meer dan op deze pagina staat. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op...

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten