Onze diensten

Waarmee mogen we jou helpen?

Een website is pas succesvol als er veel bezoekers komen en converteren. Door hoog in Google te staan met relevante zoekwoorden kan jij dit realiseren. Wij kunnen jouw website hoger in Google krijgen. Als full-service marketingbureau biedt Drijfveer Media een divers aanbod van online marketingdiensten aan. Wij helpen je met het ontwikkelen, optimaliseren en promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering.

Weet je niet zeker waar jouw bedrijf het meeste baat bij heeft? Je kunt gerust contact opnemen met één van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek.

SEO

Zoekmachine-optimalisatie

Voor een goede online vindbaarheid bieden wij zoekmachine-optimalisatie aan. Dit is erg belangrijk wanneer jij met jouw website hoger in de organische zoekresultaten wilt komen. Het voordeel van zoekmachine-optimalisatie is dat het resultaat goed meetbaar is.

Hier wil ik meer over weten ➜

linkbuilding icoontje

Linkbuilding

Linkbuilding is een expertise die maar weinig mensen beheersen, hoewel de essentie niet erg complex is. Dankzij ons bedreven team van ervaren linkbuilders hebben wij een sterk groeiend aantal klanten met aantoonbare resultaten. Onder deze klanten bevinden zich ook veel gerenommeerde SEO-bureaus die onze linkbuildingservice inschakelen voor hun eigen klanten.

Hier wil ik meer over weten ➜

conversie optimalisatie

Conversie-optimalisatie

Heb je een website met veel bezoekers en wil je daar meer uithalen? Dan loont het om te kijken naar de conversie. Door het uitvoeren van een uitgebreide analyse kunnen we je voorzien van tips en trucs die de bezoeker van jouw website aanzetten tot actie, zodat je meer omzet genereert.

Hier wil ik meer over weten ➜

online marketing

Social media marketing

Het is voor elk bedrijf een must om actief te zijn op onder andere Facebook, Twitter en LinkedIn. Onze social media service bestaat uit pagina’s opzetten, optimaliseren en beheren. Social media zijn erg effectief om in contact te komen en te blijven met jouw doelgroep. Wij helpen je hier graag bij.

Hier wil ik meer over weten ➜

leadgeneratie icon

Leadgeneratie

Klanten werven kan op veel verschillende manieren. Wij kunnen voor jou een extra website maken die klanten voor jou werft. In overleg kiezen we een domeinnaam, maken wij een praktische website die is gericht op jouw regio en doelgroep en zorgen we voor een goede positie in de zoekmachines.

Hier wil ik meer over weten ➜

online adverteren

Google Ads (SEA)

Heb je geen tijd te verliezen en wil je gelijk bovenaan in de zoekresultaten komen? Dat is mogelijk met de zoekwoordgerichte advertenties van Google Ads. Wij helpen jou om een winstgevende campagne op te zetten en te beheren.

Hier wil ik meer over weten ➜

seo rapport

SEO-rapport

Komt je website niet hoog genoeg in de zoekmachines, maar weet je niet goed waarom? Vraag ons dan om een uitgebreid SEO-rapport. Wij scannen je website van A tot Z en bezorgen je een eenvoudig te begrijpen SEO-adviesrapport met concrete verbeterpunten. 

Hier wil ik meer over weten ➜

online marketing

Webcare

Webcare is de benaming voor online klantenservice. Met webcare kun je als organisatie reageren op vragen, klachten en suggesties van jouw klanten. Een groot deel speelt zich af op grote social media kanalen zoals Facebook en Twitter, dit zijn tevens de platformen waar de meeste reacties over de dienstverlening van bedrijven worden geplaatst.

Hier wil ik meer over weten ➜

tekstschrijven

Tekst

Toen online marketing begon, kom men nog een tekst volstouwen met sleutelwoorden. Tegenwoordig werkt dit niet meer en is er meer nodig. De tekst moet niet alleen helpen om hoger in zoekmachines te komen, het moet ook klantgericht zijn en de bezoeker uitnodigen tot actie.

Hier wil ik meer over weten ➜

whitelabel-SEO

Whitelabel

Whitelabel SEO is nieuw in Nederland, maar wel veel aangevraagd bij Drijfveer Media. Jij biedt jouw klanten extra diensten aan, wij voeren deze uit. Dat hoeft jouw klant niet te weten. Je mag het verkopen als jouw eigen dienst en krijgt de credits van jouw klant. Jij stuurt de factuur, wij doen het werk.

Hier wil ik meer over weten ➜

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!