Display advertising

Op het juiste moment de juiste boodschap

Jouw potentiële klanten zoeken niet alleen in Google. Ze zoeken en surfen over het hele internet. Google Ads Display biedt je de mogelijkheid om jouw potentiële klanten te bereiken buiten de zoekmachines. Via mooie banners of video’s bereik je vele duizenden geïnteresseerden over het hele internet.

Dit maakt beeldadverteren perfect voor het opbouwen van bijvoorbeeld naamsbekendheid. Display is daarnaast erg geschikt voor remarketing. Bereik gericht je eerdere websitebezoekers of je Ads-klikkers om ze te herinneren aan jouw aanbod waar ze eerder interesse in hebben getoond.

Display-adverising

Wat is display advertising?

Het conversiepercentage van deze bezoekers is namelijk hoger omdat ze al eerder interesse getoond hebben in je aanbod en bereid zijn tot aankoop. Net als met Google Ads tekst advertenties kun je heel gericht inzetten op een bedrag dat past binnen jouw budget. Daarnaast is het schuiven van budget tussen tekst advertenties en beeldadvertenties heel eenvoudig.

''Wij helpen je graag met display advertising en elke andere denkbare vorm van online marketing.''

Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

Display advertising mogelijkheden

Google Ads is niet het enige platform met de mogelijkheid voor display adverteren. Marktplaats, Sanoma, TMG, RTL, DoubleClick, Funda en nog veel meer bieden ook de optie aan. Display advertising is voor beginners best lastig. Er zijn vele factoren waar je rekening mee moet houden. Maar als je de weg kent in Display advertising dan is de sky de limit.

Google is erg streng met display advertising, als je niet de moeite neemt om hun voorwaarden te lezen dan loop je grote kans om afgekeurd te worden. Het is bij display advertenties namelijk erg verleidelijk om grote "klik hier" knoppen te gebruiken. Maar dat mag niet zomaar. Bovendien zijn er ook eisen ten aanzien van de landingspagina achter de advertentie en andere randvoorwaarden die bedoeld zijn om de consument te beschermen. Ieder netwerk heeft een eigen gebruiksvoorwaarde die gelezen moet worden.

Native advertising

Een andere vorm van Display advertising is Native advertising. Native advertising is het laten aansluiten van advertenties op het platform waarop ze vertoond worden, zodat ondanks het zien van een advertentie de bezoekerservaring niet verandert. Native is in de regel wat sensationeler en agressiever dan een normale displaycampagne.

In display advertising is de sky de limit

6

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook in klanten werven met display advertising? Wij helpen je graag Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.