Online marketing voor notarissen

Dé online marketing partner van notarissen

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google?

We werken al sinds onze oprichting succesvol en plezierig samen met notarissen van Rotterdam tot Leeuwarden. Meestal is dat linkbuilding, Google Ads en Zoekmachine optimalisatie van hun website. Wij werken vaak voorspoedig samen met notarissen omdat we de branche kennen van eerdere opdrachten. Natuurlijk is geen regio hetzelfde en is online marketing voor notarissen in Den Haag anders dan voor notarissen in Dokkum.

Wij willen graag jouw slimme en no-nonsense online marketing partner worden!

Wat maakt online marketing voor notarissen anders

Notarissen die ons voor online marketing benaderen zijn vaak starters of ambitieuze notariskantoren die meer cliënten zoeken. Het eerste wat wij doen is een blik werpen op de online reputatie van de notaris. Zijn er veel reviews? Zijn de meeste positief? Op dit vlak is altijd werk te doen. Denk aan klanten actief benaderen om (positieve) reviews achter te laten en aan het fatsoenlijk reageren op negatieve reviews.

Na de reputatie check bekijken wij de website kritisch. Kan deze nog mee, is er genoeg rekening gehouden met de wensen van websitebezoekers, straalt het uit waar je als notaris voor staat? Scoort de website goed in Google voor de diensten die je als notaris het liefste levert?

Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder sites voor notarissen gebouwd.

Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op notaris "vul plaats in"? Nee, dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zul je jouw website snel zien stijgen.

Wil jij niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij notarissen ervaring mee. We weten welke clicks duur zijn en wat onontdekte goedkopere zoekwoorden zijn.

Heb je al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.

We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
denkkracht
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven