Even voorstellen: Caroline van der Kam

Als nieuwste toevoeging aan het Drijfveer Media team stel ik mijzelf graag aan je voor. Ik ben Caroline van der Kam en zal de komende twintig weken stage lopen als online marketeer. Dit doe ik als onderdeel van mijn derde jaar Bedrijfskunde aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Voordat ik hier terechtkwam, heb ik een half jaar een minor gevolgd in Birmingham, Engeland, waar ik voor het eerst echt in contact ben gekomen met het online marketingvak. Aangezien dat mij heel erg aansprak ben ik op zoek gegaan naar een bijpassende stage en dat is gelukt!

Skypesollicitatie

Na het versturen van mijn sollicitatiebrief had ik binnen drie dagen een reactie terug. Omdat ik op dat moment nog in Engeland zat, is het sollicitatiegesprek via Skype verlopen. Alle partijen waren enthousiast en zo had ik binnen een week mijn stageplek gevonden. Vorige week heb ik officieel het team mogen ontmoeten en ben ik begonnen aan mijn stageperiode.

Wat ga ik hier doen?

Binnen Drijfveer Media zal ik mij bezighouden met online marketing op het gebied van SEO-tekstschrijven, websites bouwen en linkbuilden. Daarnaast zal ik ook mijn bedrijfskundige vaardigheden toepassen, onder andere op het gebied van onderzoek en procesoptimalisatie. Aangezien er niet vaak stagiairs van Bedrijfskunde binnenkomen, vind ik het erg leuk om mijn kennis en inzichten binnen deze organisatie te delen.

Een groot voordeel is dat binnen Drijfveer Media een informele cultuur hangt. Er zijn korte lijntjes, waardoor er ook snel kan worden ingespeeld op nieuwe veranderingen.

Ik kijk er erg naar uit om de komende weken mijzelf verder te ontwikkelen binnen deze organisatie!