Skypesollicitatie

Na het versturen van mijn sollicitatiebrief had ik binnen drie dagen een reactie terug. Omdat ik op dat moment nog in Engeland zat, is het sollicitatiegesprek via Skype verlopen. Alle partijen waren enthousiast en zo had ik binnen een week mijn stageplek gevonden. Vorige week heb ik officieel het team mogen ontmoeten en ben ik begonnen aan mijn stageperiode.

Wat ga ik hier doen?

Binnen Drijfveer Media zal ik mij bezighouden met online marketing op het gebied van SEO-tekstschrijven, websites bouwen en linkbuilden. Daarnaast zal ik ook mijn bedrijfskundige vaardigheden toepassen, onder andere op het gebied van onderzoek en procesoptimalisatie. Aangezien er niet vaak stagiairs van Bedrijfskunde binnenkomen, vind ik het erg leuk om mijn kennis en inzichten binnen deze organisatie te delen.

Een groot voordeel is dat binnen Drijfveer Media een informele cultuur hangt. Er zijn korte lijntjes, waardoor er ook snel kan worden ingespeeld op nieuwe veranderingen.

Ik kijk er erg naar uit om de komende weken mijzelf verder te ontwikkelen binnen deze organisatie!