Fulltime hbo-stagiair tekst

Een team is nooit af en kan altijd nieuw talent gebruiken

werkervaring online marketing

Functieomschrijving

Ben je een hbo-student en op zoek naar een stageplek? Ben je een uitstekende schrijver en heb je affiniteit met online marketing en communicatie? Dat komt goed uit! Drijfveer Media is per direct op zoek naar een fulltime stagiair tekst.

De werkzaamheden

De aankomende maanden ben jij onze tekstfontein. Je schrijft verschillende teksten, zoals webteksten en blogs. Daarom ben jij een veelzijdig tekstschrijver en elk woord schrijf jij met plezier!

Maar natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Zo maken wij er een sport van ons kantoor zo authentiek mogelijk in te richten. En tussen de werkzaamheden door dagen wij elkaar graag uit voor een potje tafeltennis!

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Jij:
- Bent proactief en niet bang om initiatief te nemen
- Hebt een gezonde dosis humor en weet deze te vertalen naar jouw werkzaamheden
- Kunt zelfstandig werken
- Schrijft en spreekt goed Nederlands
- Volgt minimaal een relevante hbo-opleiding

Wat bieden wij jou?
- Intensieve begeleiding
- Ontspannen en plezierige werkomgeving
- Reiskostenvergoeding
- (Mogelijke) aanbevelingen op LinkedIn
- Sollicitatieadvies
- Uitgebreide kennis van online marketing
En meer…

Bedrijfsprofiel

Over Drijfveer Media
Drijfveer Media is een online marketingbureau actief in leadgeneratie en SEO voor bedrijven. Ons team bestaat uit enthousiastelingen die online ademen en denken. Voor onze klanten proberen wij het maximale rendement te behalen, net als voor onze eigen sites. De sfeer is ontspannen en er wordt heel wat afgelachen. Plezier is het belangrijkste middel om goed te functioneren. Hiërarchie? Niet echt!

Verras ons met een knetterende sollicitatie en wellicht verwelkomen wij jou binnenkort in hét meest authentieke kantoor van Drachten. Vragen? Bel of mail gerust!