Goede doelen

Samen staan we sterk

Wij ondernemen omdat we het leuk vinden. We helpen klanten om online doelen te realiseren. Dat is voor ons dagelijkse kost waar wij veel plezier aan beleven en ook onze boterham mee verdienen. Maar wij nemen ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom steunt Drijfveer Media meerdere goede doelen.

Goede-doelen
audrey

Audrey Hepburn

"As you grow older, you will discover that you have two hands, one for helping yourself, the other for helping others."

De Learn! Foundation

Learn

Learn! Foundation

De Learn! Foundation draagt bij aan (verbetering van) het onderwijs in kansarme landen. Het is een kleine, jonge organisatie. Dat heeft een aantal voordelen. Ze lopen over van enthousiasme en zijn supergemotiveerd om echt het verschil te maken. Omdat ze klein zijn zitten ze ‘bovenop’ de projecten en hebben ze controle over de besteding van de gelden. Zij verzekeren donateurs dat iedere euro ten goede komt aan de projecten. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. En omdat ze hun projecten duurzaam uitvoeren, kopen ze middelen en materialen zoveel mogelijk lokaal in.

Doneren kan hier

Hope for Paws

Audrey en Eldad Hagar hebben de afgelopen 8 jaar honderden dieren opgevangen. Ze hebben Hope for Paws opgericht om dieren te helpen die verwaarloosd zijn. Bovendien hebben ze een wereldwijd netwerk opgericht van gelijkgestemden. Maar al te vaak worden dieren niet serieus genomen en achtergelaten bij oude huizen of op straat. Deze dieren sterven van de honger, mishandeling of euthanasie omdat de opvang vol zit. Dieren zijn geen wegwerpartikel. Dieren voelen pijn, liefde, plezier, rouw en verlies.

Doneren kan hier

Hope for Paws

Hope-for-paws

Stichting AAP

stichting-aap

Stichting AAP

AAP zet zich in voor een betere toekomst voor apen en andere exotische zoogdieren. Helaas bevinden veel dieren zich nog in benarde situaties. Ze worden illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. AAP pakt het probleem bij de wortels aan. Ze geven voorlichting en pleiten voor betere wetgeving voor dieren in heel Europa. De dieren die dringend hulp nodig hebben, vangen zij op zodat ze op adem kunnen komen. Het team helpt ze gezond te worden en weer ‘dier’ te zijn, waarna zij een permanent onderkomen voor ze zoeken.

Doneren kan hier

Animals Asia (Moonbears)

Animals Asia (Moonbears) zet zich vooral in voor het berenleed in de berenfokkerijen in China maar ook in Vietnam. In China en Vietnam zitten duizenden beren hun leven lang op berenboerderijen, zodat hun gal kan worden afgetapt t.b.v. de traditionele geneeskunde om kwalen, variërend van hoofdpijn tot aambeien, te genezen. Beren zitten opgesloten in kooien die zó klein zijn dat de beren bijna platgedrukt worden en geen kant meer op kunnen. Het enige wat ze kunnen is alleen maar liggen en lijden. Dit is een vreselijke lichamelijke en geestelijke lijdensweg voor deze beren.

Doneren kan hier

Animals Asia (Moonbears)

moonbears
footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.