Google Ads

Op het juiste moment de juiste boodschap

Wil je bovenaan in de zoekresultaten van Google staan? Dat kan met Google Ads. Dit zijn tekst- of beeldadvertenties die worden weergegeven als iemand op jouw keywords zoekt. Google Ads biedt veel voordelen voor bedrijven. Zo kan je gericht jouw doelgroep benaderen door te filteren op leeftijd, locatie en nog veel meer. Je bepaalt zelf op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Drijfveer Media kan jouw Google Ads beheren en creëren. Zo heb je er geen omkijken naar en kan je je richten op jouw kernactiviteiten.

Wij halen je klikprijzen omlaag en verhogen je conversies. Bespaar op je uitgave, vergroot je winst. Door onze ruime ervaring kunnen wij het maximale resultaat uit elke euro halen. Even overleggen? Bel of mail ons gerust.

Google-ads

Wat is Google Ads?

Google Ads is een van de populairste advertentiemethoden. Zodra een bezoeker een zoekopdracht bij Google intikt, worden er kleine tekstadvertenties weergegeven. Bedrijven betalen pas zodra er op de advertentie wordt geklikt. Tegenwoordig worden advertenties ook weergegeven op websites die aangesloten zijn bij Google, zoals YouTube. Naast tekstadvertenties kan je ook door middel van beeldadvertenties adverteren.

''Wij helpen je graag met Google Ads en elke andere denkbare vorm van online marketing.''

Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

Voordelen van Google Ads

Met Ads kan je direct jouw doelgroep benaderen via advertenties die worden weergegeven in de zoekmachine van Google en op websites die aangesloten zijn bij Google AdSense. Het voordeel is dat je heel gericht relevante bezoekers naar je website haalt, omdat zij zoeken op woorden die goed aansluiten bij jouw bedrijf.

Waarom uitbesteden?

Het aanmaken en bijhouden van een Google Ads campagne vereist kennis en ervaring. Wanneer je voor het eerst een campagne aanmaakt, zal je merken dat het een hoop geld kan kosten als je de campagne niet goed opzet. Het is de kunst om zo veel mogelijk rendement uit elke geïnvesteerde euro te halen door de advertenties precies af te stemmen op jouw doelgroep. Dankzij de jarenlange ervaring van onze online specialisten kunnen wij campagnes maken waarmee je het maximale uit jouw investering haalt.

  • De mogelijkheid om direct bovenaan te komen
  • Je betaalt per klik, dus alleen voor echte bezoekers
  • Bepaal zelf op welke zoekwoorden je gevonden wordt
  • Stel je eigen budget in. Hierdoor betaal je nooit te veel
  • Gericht adverteren op locatie, leeftijd en meer
  • Het rendement van jouw investering is uitstekend meetbaar

Wil jij direct zichtbaar zijn in Google?

7

Tip: blijf optimaliseren!

Zodra je Google Ads campagne live staat, word je gelijk gevonden op jouw zoekwoorden. Vaak heb je weinig omkijken naar je campagne. Het is echter wel verstandig om je campagne periodiek (bijvoorbeeld elke maand) te controleren en te optimaliseren.

Dankzij de uitgebreide rapportage van Google zie je direct welke advertenties rendabel zijn en welke niet. Kom je er niet uit? Je kunt het beheer van je campagne volledig in handen leggen bij de specialisten van Drijfveer Media.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook het advertentienetwerk van Google inzetten om jouw doelgroep te bereiken? Weet je niet hoe dat werkt of heb je te weinig tijd? Wij gaan graag voor je aan de slag. Resultaatgericht en met heldere communicatie. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.