Google Ads beheer

Met Google Ads beheer van Drijfveer Media haal je een hoger rendement

Wil je bovenaan in de zoekresultaten van Google staan? Dat kan met Google Ads. Dit zijn tekst- of beeldadvertenties die worden weergegeven als iemand op jouw keywords zoekt. Google Ads biedt veel voordelen voor bedrijven. Zo kan je gericht jouw doelgroep benaderen door te filteren op leeftijd, locatie en nog veel meer. Je bepaalt zelf op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Drijfveer Media kan jouw Google Ads beheren en creëren. Zo heb je er geen omkijken naar en kan je je richten op jouw kernactiviteiten.

Wat is Google Ads

Google Ads is een van de populairste advertentiemethoden. Zodra een bezoeker een zoekopdracht bij Google intikt, worden er kleine tekstadvertenties weergegeven. Bedrijven betalen pas zodra er op de advertentie wordt geklikt. Tegenwoordig worden advertenties ook weergegeven op websites die aangesloten zijn bij Google, zoals YouTube. Naast tekstadvertenties kan je ook door middel van beeldadvertenties adverteren.

Google-Ads

Specialist inschakelen?

Wij helpen je graag met Google Ads en elke andere denkbare vorm van online marketing. Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666

De voordelen van Google Ads

Met Ads kan je direct jouw doelgroep benaderen via advertenties die worden weergegeven in de zoekmachine van Google en op websites die aangesloten zijn bij Google AdSense. Het voordeel is dat je heel gericht relevante bezoekers naar je website haalt, omdat zij zoeken op woorden die goed aansluiten bij jouw bedrijf.

Tip: blijf optimaliseren!

Zodra je Google Ads campagne live staat, word je gelijk gevonden op jouw zoekwoorden. Vaak heb je weinig omkijken naar je campagne. Het is echter wel verstandig om je campagne periodiek (bijvoorbeeld elke maand) te controleren en te optimaliseren.

Dankzij de uitgebreide rapportage van Google zie je direct welke advertenties rendabel zijn en welke niet. Kom je er niet uit? Je kunt het beheer van je campagne volledig in handen leggen bij de specialisten van Drijfveer Media.

Waarom uitbesteden?

Het aanmaken en bijhouden van een Google Ads campagne vereist kennis en ervaring. Wanneer je voor het eerst een campagne aanmaakt, zal je merken dat het een hoop geld kan kosten als je de campagne niet goed opzet. Het is de kunst om zo veel mogelijk rendement uit elke geïnvesteerde euro te halen door de advertenties precies af te stemmen op jouw doelgroep. Dankzij de jarenlange ervaring van onze online specialisten kunnen wij campagnes maken waarmee je het maximale uit jouw investering haalt.

  • De mogelijkheid om direct bovenaan te komen
  • Je betaalt per klik, dus alleen voor echte bezoekers
  • Bepaal zelf op welke zoekwoorden je gevonden wordt
  • Stel je eigen budget in. Hierdoor betaal je nooit te veel
  • Gericht adverteren op locatie, leeftijd en meer
  • Het rendement van jouw investering is uitstekend meetbaar

Ook goed gevonden worden?

Wil je ook goed gevonden worden in Google? Na een kort onderzoek kunnen wij vrijwel direct inschatten of een campagne interessant is voor jouw bedrijf. Neem daarom vrijblijvend contact op en laat je adviseren door één van onze Google Ads specialisten.

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!