Skip to content

Google AdWords beheer

Met Google AdWords beheer van Drijfveer Media haal je een hoger rendement

Google AdWords beheer

Met Google AdWords beheer van Drijfveer Media haal je een hoger rendement

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Direct bovenaan met AdWords!

Wil je bovenaan in de zoekresultaten van Google staan? Dat kan met Google AdWords. Dit zijn tekst- of beeldadvertenties die worden weergegeven als iemand op jouw keywords zoekt. AdWords biedt veel voordelen voor bedrijven. Zo kan je gericht jouw doelgroep benaderen door te filteren op leeftijd, locatie en nog veel meer. Je bepaalt zelf op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Drijfveer Media kan jouw Google AdWords beheren en creëren. Zo heb je er geen omkijken naar en kan je je richten op jouw kernactiviteiten.

Wat is Google AdWords

Google Adwords is een van de populairste advertentiemethoden. Zodra een bezoeker een zoekopdracht bij Google intikt, worden er kleine tekstadvertenties weergegeven. Bedrijven betalen pas zodra er op de advertentie wordt geklikt. Tegenwoordig worden advertenties ook weergegeven op websites die aangesloten zijn bij Google, zoals YouTube. Naast tekstadvertenties kan je ook door middel van beeldadvertenties adverteren.

De voordelen van Google AdWords

Met AdWords kan je direct jouw doelgroep benaderen via advertenties die worden weergegeven in de zoekmachine van Google en op websites die aangesloten zijn bij Google AdSense. Het voordeel is dat je heel gericht relevante bezoekers naar je website haalt, omdat zij zoeken op woorden die goed aansluiten bij jouw bedrijf.

adwords
De mogelijkheid om direct bovenaan te komen
Je betaalt per klik, dus alleen voor echte bezoekers
Bepaal zelf op welke zoekwoorden je gevonden wordt
Stel je eigen budget in. Hierdoor betaal je nooit te veel
Gericht adverteren op locatie, leeftijd en meer
Het rendement van jouw investering is uitstekend meetbaar

Waarom uitbesteden?

Het aanmaken en bijhouden van een Google AdWordscampagne vereist kennis en ervaring. Wanneer je voor het eerst een campagne aanmaakt, zal je merken dat het een hoop geld kan kosten als je de campagne niet goed opzet. Het is de kunst om zo veel mogelijk rendement uit elke geïnvesteerde euro te halen door de advertenties precies af te stemmen op jouw doelgroep. Dankzij de jarenlange ervaring van onze online specialisten kunnen wij campagnes maken waarmee je het maximale uit jouw investering haalt.

Ook goed gevonden worden?

Wil je ook goed gevonden worden in Google? Na een kort onderzoek kunnen wij vrijwel direct inschatten of een AdWordscampagne interessant is voor jouw bedrijf. Neem daarom vrijblijvend contact op en laat je adviseren door één van onze AdWords specialisten.

Tip: blijf optimaliseren!

Zodra je AdWordscampagne live staat, word je gelijk gevonden op jouw zoekwoorden. Vaak heb je weinig omkijken naar je AdWordscampagne. Het is echter wel verstandig om je campagne periodiek (bijvoorbeeld elke maand) te controleren en te optimaliseren.

Dankzij de uitgebreide rapportage van Google zie je direct welke advertenties rendabel zijn en welke niet. Kom je er niet uit? Je kunt het beheer van je campagne volledig in handen leggen bij de specialisten van Drijfveer Media.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten