Gratis second opinion

Is je online marketing wel in goede handen?

Je werkt al een tijdje samen met een online marketingbureau om meer uit internet te halen. Maar nu ben je nieuwsgierig of je budget wel goed gebruikt wordt, ergens ben je niet tevreden. Of je kan het resultaat zelf niet beoordelen omdat je niet thuis bent in online marketing en wel wat advies kan gebruiken.

Precies om die redenen bieden wij een second opinion aan. Deze service, waarbij we de lopende online marketing activiteiten beoordelen, is compleet gratis en vrijblijvend.

Second opinion scan van Drijfveer Media

Wanneer je een second opinion scan aanvraagt bij Drijfveer Media, dan maken wij een scan op maat voor je. Dat is een algemene beoordeling van je website en linkbuildingprofiel. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons specifieke vragen te stellen over linkbuilding, SEA, Facebook advertising, webdesign en meer.

Kan iedereen een second opinion aanvragen?

Ja, iedereen kan een second opinion aanvragen bij Drijfveer Media. Er zijn alleen wel een paar voorwaarden:

  • De aanvrager werkt al samen met een online marketingbureau
  • Het online marketing budget van de aanvrager ligt boven de 250 euro per maand
  • Het betreft niet een AdSense of affiliate website
  • Wij bepalen per aanvraag of we de gratis scan doen

Indien je voldoet aan bovenstaande punten, dan gaan wij graag voor je aan de slag. Twijfel je of je in aanmerking komt? Vragen mag altijd.

Vraag nu jouw scan aan!

Binnen 24 uur in je mail.

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!