Linkbuilding uitbesteden

Goede linkbuilding, erg belangrijk voor online succes

De wereld van SEO kan voor velen een nooit eindigend, steeds veranderend doolhof lijken. Telkens als we een obstakel passeren, komen we een andere uitdaging tegen. Daar zorgen Google en je concurrenten wel voor. SEO is misschien niet direct jouw grootste kracht, maar dat betekent niet dat het onbelangrijk is om je website te optimaliseren voor de zoekmachines.

Op het moment dat Google hun Pinguïn-algoritme introduceerde, werd linkbuilding nog belangrijker voor het bepalen van de rangorde tussen concurrerende bedrijven. Hierdoor werd meer dan ooit gevraagd naar deskundigheid en expertise. Het is een van de meest waardevolle componenten van online zoekmachine optimalisatie. Maar voordat je jezelf gek maakt en naast eigen werk ook nog overweegt om linkbuilding volledig te doorgronden, is het wellicht het overwegen waard om eens na te denken over uitbesteden van linkbuilding.

Long-read

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Door ervoor te kiezen om linkbuilding uit te besteden, wordt het werk nog steeds gedaan en kan jij tijd en energie besteden aan andere dingen waar jouw kracht ligt. Wanneer je tijd besteedt aan het proberen de “saaie” en tijdrovende taak van linkbuilding onder de knie te krijgen, dan gaat dat ten koste van ander belangrijk werk voor je bedrijf. Die tijd kan beter besteed worden.

Dus in plaats van waardevolle energie te verspillen aan werkzaamheden buiten je eigen vakgebied, besteed je de linkbuilding uit om je te concentreren op de gebieden waar jouw talenten het hardst nodig zijn.

''Wij helpen je graag met linkbuilding en elke andere denkbare vorm van online marketing.''

Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

De ontbrekende SEO-schakel

Als je als bedrijfseigenaar moeite hebt met zoekmachine optimalisatie, dan ben je hierin zeker niet de enige. Tenzij je als specialiteit online marketing hebt, is de kans groot dat je veel tijd en energie kan besparen als je niet continu op de hoogte moet blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Bovendien, als je talenten het beste tot hun recht komen in een ander werkveld zoals bijvoorbeeld verkoop, management, consultancy, productie of bedrijfsadministratie, dan is het verstandig om je daar volledig op te focussen?

Zichtbaarheid van je website

Wanneer je linkbuilding uitbesteedt aan professionals, zullen zij hun ervaring en expertises gebruiken om een hogere positie in de zoekresultaten van Google te verkrijgen. Dit met een resultaat die linkbuilders met minder of geen expertise nooit zouden kunnen halen. De ervaren linkbuilders zijn uitgerust met de tools en handige, maar eerlijke, trucs die nodig zijn voor het creëren van goede links die essentieel zijn voor een toppositie.

Hoger in Google staan is goed voor de verdienste van de website en dus jouw bedrijf. Er komen meer bezoekers die afnemen wat jij te bieden hebt. Dat is de reden waarom bedrijven blijven vasthouden aan Google's topposities. Zolang je de taken overdraagt aan iemand die weet wat hij/zij doet, heb je niet te maken met de stresfactor die dit normaal gesproken met zich mee zou brengen.

linkbuilding-stappen

95

van alle webpagina's hebben geen backlinks

Google communiceert regelmatig naar webmasters. Hun blog kan je hier lezen. Via deze website vind je verschillende tips en meer informatie over onder andere het linkbuilden.

Google geeft regelmatig advies over de juiste methodes om een website hoog in hun zoekmachine te krijgen en wat je wel/niet mag doen. Probeer deze informatie altijd kritisch te benaderen. Ze laten nooit het achterste van hun tong zien en er is altijd ruimte voor interpretatie.

Linkbuilding uitbesteden of zelf doen?

Het uitbesteden van alleen linkbuilding is doorgaans een minder grote investering dan de gehele zoekmachine optimalisatie uitbesteden. Het rendement van linkbuilding is daarentegen nagenoeg gegarandeerd. Een langdurig rendement, in tegenstelling tot Google Ads.

Dus waar wacht je op? Linkbuilding uitbesteden kan je toch het beste doen bij een partij die op de competitieve term “linkbuilding” in de top 3 staat? Geef het uitbesteden van linkbuilding een kans en ontdek zelf wat een professionele service voor jouw zakelijk succes kan betekenen.

Wat je niet weet kan schadelijk zijn

De uitdrukking 'beter iets dan niets' gaat bij zoekmachine optimalisatie niet op. Slechte online marketing door een gebrek aan kennis van de materie is niet alleen ineffectief en weggegooide tijd, maar het beïnvloed de positie in de zoekresultaten Google zelfs negatief.

Zoekmachine optimalisatie is vandaag de dag niet zo eenvoudig. De details kennen is cruciaal om goed gevonden te worden in Google. Als je niet het maximale haalt uit linkbuilding en online marketing, dan kan je onmogelijk de best mogelijke resultaten behalen en de concurrentie aangaan met branchegenoten die alles wel goed op orde hebben.

Als je jouw website wilt optimaliseren zonder zelf cursussen SEO en linkbuilding te volgen, dan kan je linkbuilding eenvoudig uitbesteden aan een gespecialiseerde partij.

0%

van alle bedrijven besteedt linkbuilding uit.

0%

van de marketeers geloven dat linkbuilding ze hoger in Google komen.

Vraag naar de mogelijkheden

Linkbuilding zal in 2021 nog steeds van grote toegevoegde waarde zijn en kan jouw website net het laatste zetje geven om de topposities te behalen. Het is daarom belangrijk om de focus vooral op websites te behouden die gerelateerd zijn aan jouw diensten en daadwerkelijk iets toevoegen aan het linkprofiel. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.