Online marketing en webdesign voor aannemers

We hebben in de ruim 10 jaar dat we bestaan al samengewerkt met veel aannemers, van Drachten tot Venlo. Van webdesign en zoekmachine optimalisatie tot social media beheer. Stuk voor stuk prachtige bedrijven waar we met plezier (en met succes) onze energie ingestoken hebben. Onze ervaring in combinatie met de vakinhoudelijke kennis van de aannemers zorgden voor een winnende formule. Door onze ervaring met online marketing voor aannemers zijn we dezelfde praktische taal gaan praten en zijn we bekend met de doelgroep en waar we die kunnen vinden. Meer klanten regelen is geen probleem. Vanzelfsprekend heeft elke aannemer eigen expertises en werkwijzen, maar er zijn ook veel overeenkomsten. Online marketing voor aannemers kun je met een gerust hart bij ons neerleggen als je graag een team betaalbare professionals zoekt!

Online marketing aannemers

''Wij helpen aannemers met online marketing en onze ervaring in de bouw is daarbij erg waardevol.''

Contact-Mirthe

Online marketeer

Mirthe Zoer

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop

Wat maakt online marketing voor aaannemers anders

Er zijn in Nederland veel aannemers en die hebben allemaal andere expertises, kwaliteiten en werkgebieden. Daarnaast weten ze ook vaak wat ze willen met online marketing. Vaak hebben ze al gewerkt met grote leadpartijen die ze leads beloven. Maar dat die leads de hoofdprijs kosten en ook nog gedeeld wordt met 5 concurrenten, waardoor ze moeten prijsvechten, wordt niet verteld. Deze ervaringen maakt aannemers wat achterdochtig als we ze spreken. We willen dan graag laten zien hoe waardevol online marketing voor aannemers kan zijn!

We horen graag van aannemers wat hun droomklant is. Daar gaan we ons op richten met de online marketing. We kennen de online bouwbranche als onze broekzak en dat maakt het voor ons mogelijk om sneller dan onze collega online marketing bureaus mooie resultaten voor aannemers te behalen.

We hebben ervaring met online marketing voor aannemers en helpen jou ook graag aan meer klanten!

Onze online marketing voor aannemers

Wij hebben al veel werk verzet voor prachtige aannemersbedrijven. Succesvol werk! Dat zien we aan de resultaten en de waardering van onze klanten.

 • Webdesign voor aannemers
  Als je je doelgroep wil bereiken om bouwaanvragen te krijgen, dan is het eerste wat je nodig hebt een goede website. Een website die vertrouwen uitstraalt en bezoekers aanzet om te bellen of contactgegevens achter te laten. Wij kunnen een overtuigende website voor aannemers maken. Dat hebben we al zeker 100 keer gedaan. Vanzelfsprekend gebruiken we alle ervaring die we met die bouwen en beheren sites hebben opgedaan voor jouw website. Onze prijs start al bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen.
 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op aannemer "vul plaats in"? Nee? Dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zul je de website snel zien stijgen en het aantal bouwleads zien toenemen.
 • Adverteren
  Wil jij naast de duurzame SEO-weg morgen al de eerste nieuwe klanten hebben? Dan is Google Ads heel effectief. Met Google Ads voor aannemers kun je bijna direct starten met klanten werven. En als je alle agenda's vol hebt, zet je de Google Ads campagne gewoon uit. Onze Google Ads professionals helpen je hier graag mee.
 • Social media
  Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt. Maar ook waardevol, zeker voor aannemers.
 • Overig
  We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Wij zijn dé online marketing partner van aannemers door heel Nederland

Online-marketing-aannemer-webdesign

Aannemers zoektermen indicatie (p/m)

aanbouw 3700 9
uitbouw 3100 5
aanbouw huis 1600 7
uitbouw kosten 2100 6
aanbouw kosten 1600 6
uitbouw woonkamer 8600 49
dakopbouw 7900 18
aannemer utrecht 1900 11
bouwbedrijf utrecht 1600 22
Klusjesman 6400 21
uitbouw woning 4900 14
Moeilijkheidsgraad

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen halen, maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.