Online marketing en webdesign voor accountants

Wij werken al jaren succesvol samen met accountants van Delfzijl tot Kerkrade. Van linkbuilding, Google Ads en contentmarketing tot webdesign. Het mooie van onze ervaring is dat wij nu niet meer hoeven te zoeken naar wat werkt. Dat weten we door jarenlange ervaring al behoorlijk goed. Natuurlijk kent elke regio haar eigen uitdagingen, maar we kunnen snel en effectief van start voor elke accountant die een doortastende no-nonsense partner zoekt voor online marketing.

Boekhouder

''Wij helpen accountants met online marketing. Onze ervaring in de financiële sector vergroot het succes.''

Contact-Mirthe

Online marketeer

Mirthe Zoer

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop

Wat maakt online marketing voor accountants anders?

Accountants lopen voorop als het aankomt op nieuwe ontwikkelingen. Inspringen op veranderingen zit in het bloed. Dat kan ook niet anders, want bijvoorbeeld belastingregels en financiële producten veranderen continu, op de hoogte blijven is een must.

Hoewel klanten van accountants nog vaak via mond-tot-mondreclame binnenkomen, kan internet als klantenwerver niet meer overgeslagen worden. Het is bij online marketing voor accountants belangrijk om te beseffen dat het draait om vertrouwen. Een klant geeft immers complete inzage in de zakelijke financiën. Vertrouwen winnen is dan ook één van de hoofdelementen in een online campagne. Ter ondersteuning van zo'n campagne kan gebruik gemaakt worden van recensies en waardevolle content.

We hebben ervaring met online marketing voor accountants en helpen jou ook graag groeien!

Onze online marketing voor accountants

We hebben al de nodige meters gemaakt voor accountants. En dat beviel ons goed. De accountants gelukkig ook. We hebben mooie resultaten geboekt en de extra verdieping die komt kijken bij online marketing voor accountants motiveert ons.

 • Webdesign voor accountants
  Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen wij die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder sites gebouwd voor accountants.
 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op accountant "vul plaats in"? Nee? Dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zal je de website snel zien stijgen.
 • Adverteren
  Wil jij niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij accountants ervaring mee. We weten welke clicks duur zijn en wat goedkopere zoekwoorden zijn.
 • Social media
  Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt. Maar ook waardevol.
 • Overig
  Wij doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden wij ook leuk!

Wij zijn dé online marketing partner van accountants door heel Nederland

online-marketing-accountants

Accountant zoektermen indicatie

accountant 7200 60
aa accountant 600 10
register accountant 350 36
accountant amsterdam 560 62
ra accountant 17000 20
btw aangifte ondernemers 4600 49
subsidie aanvragen 7100 34
jaarrekening 2500 20
belastingadvies 1800 56
jaarverslag 1400 7
salarisadministratie 1600 19
Moeilijkheidsgraad

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen halen, maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.