Online marketing en webdesign voor advocaten

We doen al jaren, met succes, de online marketing voor advocaten. De advocatuur is een speciale branche en goede online marketing voor advocaten vraagt ervaring.

Wat wij vooral veel gedaan hebben voor advocaten is linkbuilding, SEA en webdesign. Het mooie van onze ervaring is dat we nu niet meer hoeven te zoeken naar wat werkt, dat weten we door onze ervaring al behoorlijk goed. Dat maakt ons niet alleen geschikter als online marketingbureau voor de advocatuur, maar ook voordeliger. We kunnen snel van start en hebben geen leergeld nodig.

Natuurlijk kent elke regio eigen uitdagingen, maar we kunnen snel schakelen en effectief van start voor elk advocatenkantoor die een doortastende, transparante en no-nonsense partner zoekt voor hun online marketing.

advocaat-online-marketing

''Wij staan advocaten bij met online marketing. Onze ervaring in dat deze sector altijd maatwerk vraagt"

Contact-Mirthe

Online marketeer

Mirthe Zoer

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop

Wat maakt online marketing voor advocaten anders?

Als iemand een advocaat nodig heeft dan gaat de zoeker eerst naar Google. Wat ze daar te zien krijgen bepaalt in grote mate met wie ze contact opnemen. Daarbij wordt meestal heel kritisch gekeken naar reviews. Dat komt omdat mensen een vorm van zekerheid zoeken voor ze in contact opnemen.

Bovendien is het voor een heleboel advocaten niet interessant om hoog in Google te staan op de term(en) "advocaat" of "advocaat in Utrecht." De advocatuur kent veel specialismen. Een letselschade advocaat heeft er niets aan als iemand die een advocaat auteursrecht zoekt contact opneemt. Online marketing voor specialistische termen is minder uitdagend dan het voor generiekere juridische termen zou zijn.

We hebben ervaring met online marketing voor advocaten en helpen jou ook graag groeien!

Onze online marketing voor advocaten

We hebben al vel online marketing voor de juridische sector gedaan en dat vonden we erg leuk. Onze ervaring is dat advocaten snel begrijpen wat we willen maar ook terecht erg kritisch op ons werk zijn. Wij hebben mooie resultaten voor ze geboekt en willen dat ook graag voor andere advocaten doen.

 • Webdesign
  Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder websites gebouwd voor advocaten.
 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op "advocaat i.c.m. plaats"? Nee? Dan optimaliseren we jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als we de SEO gedaan hebben zul je de website snel zien stijgen.
 • Adverteren
  Wil je niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij juridische organisaties ervaring mee. We weten welke kliks duur zijn en wat onontdekte goedkopere keywords zijn.
 • Social media
  Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.
 • Overig
  We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Drijfveer Media is de online marketing specialist voor advocaten.

Online-marketing-boekhouder

Advocaten zoektermen indicatie

advocaat 16000 61
jurist 2700 9
letselschade advocaat 2300 47
juridisch advies 2200 65
advocatenkantoor 2000 37
advocaat amsterdam 500 22
strafrecht advocaat 500 15
advocaat groningen 350 21
dick advocaat 17000 4
pro deo advocaat 2600 12
advocaten 1300 58
Moeilijkheidsgraad

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen halen, maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.