Skip to content

Online marketing Almelo

Gespecialiseerd in online succes

Online marketing Almelo

Gespecialiseerd in online succes

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online marketing voor Almelo

Ben je gevestigd in Almelo of omgeving en wil je nu eens echt werk maken van de online marketing kanalen? Zoek je daarvoor een partij die de alle specialiteiten onder 1 dak heeft? Dan willen wij je er graag van overtuigen dat Drijfveer Media voor jou de beste keuze is. Wij helpen klanten uit alle windstreken naar succes, dus wellicht mogen wij daar nog een extra onderneming uit Almelo aan toe voegen?

Full-service online marketing bureau

Wat heb je aan een hele mooie website waar geen sales of opdrachten uitkomen? Helemaal niets. Maar toch zien we er veel bedrijven mee worstelen en vragend naar het beeldscherm staren, waar blijven die klanten toch? Dat komt omdat ze niet weten dat als de website online staat het werk pas echt begint. Wij zorgen daarom voor hoge posities in Google, meer bezoekers op je website en een goed conversiepercentage. Wij zetten jouw website voor jou aan het werk.

Zoekmachine-optimalisatie (Hoger in Google)

Meer bezoekers en meer klanten kan je krijgen door te zorgen dat je website op belangrijke woorden hoog in Google staat. Met onze zoekmachine marketing aanpak zorgen wij ervoor dat je website een hoge waardering van Google krijgt en dus hoger in de zoekresultaten komt. Of je nou lokaal in Almelo of mondiaal gevonden wil worden.

Zoekmachine-optimalisatie

Webteksten

Schrijver voor internet is compleet een andere discipline dan schrijven voor een folder of mailing. Een goede webtekst is namelijk SEO geoptimaliseerd. Dat wil zeggen dat er extra’s aan worden toegevoegd zodat de tekst goed scoort in Google. Dit doen wij onder andere door rekening te houden met zoekwoordpercentage’s, synoniemen (LSI) longtail woorden en goede positionering van de zoekwoorden.

Webteksten

Conversie-optimalisatie

Komen er elke dag tientallen, honderden of zelfs duizenden bezoekers op je website maar vullen ze geen formulier in of doen ze geen aankoop, dan gaat er iets mis. De oorzaak hiervan kan op meerdere vlakken liggen. Wij zoeken het uit en passen je website aan (of maken een nieuwe) waarbij we veel overtuigingstechnieken gebruiken die jouw websitebezoeker converteert naar klant. Conversieoptimalisatie is nooit af. Door te testen en proberen kan het conversiepercentage altijd verhoogd worden. Wij willen onze conversietechnieken graag loslaten op jouw website en jouw omzet verhogen.

Conversie optimalisatie

Linkbuilding

Stel je wilt graag goed gevonden op de zoekwoord combinatie “tekstschrijver Almelo.” Dan zorgen we eerst voor een webpagina die voor die combinatie geoptimaliseerd uis. Daarna gaan wij linkbuilden, dus links naar jouw website regelen bij andere relevante sites. Relevante sites zouden voor dit voorbeeld sites zijn die iets met Almelo of tekstschrijven te maken hebben. Linkbuilding is zeer effectief om hoger in Google te komen. Wij hebben een uitgebreid netwerk en zijn niet voor niets de grootste linkbuiling specialist van Nederland. Link building is een specialisme van ons.

Linkbuilding

Leadgeneratie

Hoe kom je aan nieuwe klanten? Hoe bereik je een nieuwe doelgroep? Wij kunnen je helpen. Als jij bijvoorbeeld boekhouder in Almelo bent en als doelgroep zzp-ers hebt, dan maken wij een ijzersterke landingspagina. Deze pagina richt zich op de dienstverlening waar de Almelose ZZP-ers bij gebaat zijn. Hierna gaan wij zorgen dat er bezoekers op de pagina komen. Dat kan door zoekmachine optimalisatie, maar ook door bijvoorbeeld online te adverteren. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Leadgeneratie

SEO-rapport

Wil jij eerst inzicht krijgen in onze expertise voordat je met ons in zee gaat? In ons uitgebreide SEO-rapport scannen wij je website en geven we precies aan welke stappen nodig zijn om jouw website te optimaliseren. 

SEO-rapport

Hoe behalen wij online succes voor onze klanten in Almelo?

Op één lijn

Wij horen onze klanten altijd heel goed uit. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal van jouw onderneming, hoe groot of klein ook. We zoeken daarbij direct naar kansen en inventariseren hoe we jouw wensen handen en voeten kunnen geven.

Handen en voeten

Wat wil je graag? Hoe snel wil je dat? Wat is je budget? Wat heeft de hoogste prioriteit? Wat zijn je verwachtingen? Dat zijn de vragen die we in goed overleg omzetten naar doelen. Daarna kijken wij met welke middelen we die doelen gaan bereiken. Wij werken niet met voorverpakking, elke klant is uniek en geen case is hetzelfde.

thorgall-online-marketeer

Thorgall van Eeden

Online Marketing expert

Ik ben online marketing expert bij Drijfveer Media. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle online marketing werkzaamheden voor onze klanten. Bijna dagelijks spreek ik bedrijven die door de bomen het bos niet meer zien. Welke kanalen zijn het interessantst voor mij en hoe bereik ik mijn doelgroep het beste? Heb jij je deze vraag al eens gesteld? Ik zou je graag willen helpen om een hoger ROI met jouw website te behalen!

Online marketing in Almelo uitbesteden?

We zijn gevestigd in Drachten, maar komen met plezier bij jou op locatie in Almelo om alle mogelijkheden door te spreken. Wil je liever bij ons op kantoor langskomen? De deur staat altijd open.

Kortom, zoek je een ervaren enthousiast team om je te helpen met online marketing? Voor elk online marketingkanaal hebben we een specialist die jou graag te woord staat. Neem vandaag nog contact met ons op!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten