Online marketing in Almelo

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Almelo

Ben je gevestigd in Almelo of omgeving en wil je nu eens echt werk maken van de online marketing kanalen? Zoek je daarvoor een partij die de alle specialiteiten onder 1 dak heeft? Dan willen wij je er graag van overtuigen dat Drijfveer Media voor jou de beste keuze is.

Wij helpen klanten uit alle windstreken naar succes, dus wellicht mogen wij daar nog een extra onderneming uit Almelo aan toe voegen? Online marketing wordt voor iedere onderneming anders ingezet. Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag (vrijblijvend) bij je langs in Almelo om jouw doelen en kansen te bespreken. Wil je liever direct contact? Bel dan nu met 088-1155666 om een ervaren online marketeer te spreken.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Plaatspagina-1

Specialist inschakelen?

Wij zijn een full-service online marketingbureau dat jou kan helpen op alle vlakken, van concept tot uitvoering.

Onze marketing diensten

Wat heb je aan een hele mooie website waar geen sales of opdrachten uitkomen? Helemaal niets. Maar toch zien we veel bedrijven worstelen en vragend naar het beeldscherm staren; waar blijven die klanten toch? Ze weten vaak niet dat als de website online staat, het werk pas echt begint. Wij zorgen daarom voor hoge posities in Google, meer bezoekers op je website en een goed conversiepercentage. Wij zetten jouw website voor jou aan het werk.

Wil jij eerst inzicht krijgen in onze expertise voordat je met ons in zee gaat? Vraag dan nu een SEO-rapport aan waarin wij jouw website scannen op elementen van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Wij nemen in dit rapport onderdelen mee als contentanalyses, websitesnelheid, afbeeldingcontroles en interne linkstructuur. Ook geven wij jou algemene tips voor het verbeteren van jouw website op het gebied van SEO.

Meer bezoekers en meer klanten krijg je door te zorgen dat jouw website op belangrijke woorden hoog in Google staat. Dit behalen wij door samen met jou een zoekmachinemarketing strategie op te zetten zodat jouw website een hoge waardering van Google krijgt. Zo scoor je hoger in de zoekresultaten, wat betekent dat potentiële klanten jou eerder zullen vinden. Dit kunnen wij voor jou bereiken of je nou lokaal in Almelo of mondiaal gevonden wil worden.

Komen er elke dag bezoekers op je website maar vullen ze geen contactformulier in of doen ze geen aankoop? Dan gaat er iets mis. Wij zoeken voor je uit welke oorzaak dit heeft en passen je website daarop aan. Hierbij gebruiken we overtuigingstechnieken die een websitebezoeker converteert naar een klant. Wij willen onze conversietechnieken graag loslaten op jouw website om jouw omzet te verhogen.

Stel: je wilt graag goed gevonden op de zoekwoordcombinatie “tekstschrijver Almelo”: hoe bereik je dit? Wij optimaliseren hiervoor jouw website zodat het duidelijk is wat jij biedt als tekstschrijver uit Almelo. Daarna gaan we linkbuilden, oftwel het regelen van links van andere relevante websites naar jouw website. Dit is belangrijk want linkbuilding is zeer effectief om hoger te scoren in Google. Wij helpen jou hier graag bij, wij zijn niet voor niets de grootste linkbuilingsspecialist van Nederland.

Hoe kom je aan nieuwe klanten? Hoe bereik je een nieuwe doelgroep? Wij helpen je daarmee! Als jij bijvoorbeeld boekhouder in Almelo bent waarbij je je richt op zzp'ers, dan maken wij daarvoor een ijzersterke landingspagina. Deze pagina richt zich dan voornamelijk op de dienstverlening waar zzp'ers uit Almelo bij gebaat zijn. Hierna zorgen wij ervoor dat er bezoekers op de jouw websitepagina komen, door onder andere zoekmachine-optimalisatie.

Schrijven voor internet is een compleet andere discipline dan schrijven voor bijvoorbeeld een folder of een nieuwsbrief. Een goede webtekst is namelijk geoptimaliseerd voor SEO. Dat wil zeggen dat er extra’s aan worden toegevoegd zodat de tekst goed scoort in zoekopdrachten van Google. Dit doen wij onder andere door rekening te houden met zoekwoordpercentages, synoniemen (LSI), longtail woorden en goede positionering van de zoekwoorden.

Mogen wij je helpen?

Wij helpen je graag met elke denkbare vorm van online marketing.
Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666

Conversie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!