Skip to content

Online marketing Almere

Mogen wij jou helpen?

Online marketing Almere

Mogen wij jou helpen?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Almere

Wil jij de online marketing van jouw onderneming uitbesteden en zoek je hier een betrouwbaar online marketingbureau voor? Al jaren verzorgen wij de online marketing voor zowel grote als kleine bedrijven in heel Nederland. We zijn zelf gevestigd in Drachten, maar komen graag bij je langs in Almere voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Full-service online marketingbureau

Als full-service online marketingbureau weten wij precies wat er moet gebeuren om jouw website op de kaart te zetten. Een goede website trekt veel bezoekers aan, maar zorgt ook dat die bezoekers overgaan tot conversie. Omdat online marketing altijd bestaat uit meerdere instrumenten, bieden wij vele mogelijkheden. Aan de hand van jouw doelen en budget bepalen we samen de meest efficiënte manier van werken.

Linkbuilding

Linkbuilding is in de online marketing wereld niet meer weg te denken. Het is nog steeds een van de meest effectieve manieren om jouw website snel en langdurig hoog te laten scoren in de zoekmachines. Onze gespecialiseerde linkbuilders zetten diverse effectieve linkbuildingmethodes in, zodat jij snel een kwalitatief backlinkprofiel krijgt. Of je website zich nou richt op Almere of heel Nederland, wij zorgen voor relevante links.

Meer over linkbuilding

Online adverteren (SEA)

Online marketing resultaten behaal je niet in één dag. Tenzij je natuurlijk werkt met een online campagne. Door Google AdWords in te zetten sta jij direct bovenaan de zoekresultaten van jouw doelgroep. Waarom je dit zou moeten uitbesteden? Wij hebben de benodigde ervaring om van jouw campagne een groot succes te maken. Als je je campagne niet goed optimaliseert, betaal je ontzettend veel geld voor een campagne waar je meer uit had kunnen halen. 

Meer over AdWords

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Naast linkbuilding is zoekmachine-optimalisatie een erg belangrijk onderdeel van online marketing. Wat is een website als hij niet gevonden wordt? Om gevonden te worden moet je hoog scoren in Google. Met zoekmachine-optimalisatie zorgen wij dat jouw website hoog scoort in relevante zoekresultaten, dit levert jou weer meer relevante websitebezoekers op. Mik jij op bezoekers uit Almere, dan richten we ons daar op met de zoekmachine optimalisatie.

Meer over online marketing

Webcare

Heb je voldoende klanten en scoor je hoog in Google? Ook dan kunnen wij veel voor je betekenen, bijvoorbeeld met webcare. Juist nu is het belangrijk om je klantcontact goed te onderhouden, je wilt tenslotte dat je nieuwe klanten terugkomen. Dit een erg tijdrovende bezigheid zijn. Met webcare beheren wij jouw online aanwezigheid op social media en monitoren we vragen, reacties en klachten. Zo kan jij je focussen op de overige bedrijfsvoering.

Meer over webcare

Conversie-optimalisatie

Met linkbuilding en zoekmachine-optimalisatie zorgen wij dat jouw website goed vindbaar is en relevante bezoekers krijgt. Om te zorgen dat deze relevante bezoekers overgaan tot conversie, zetten wij conversie-optimalisatie in. Door verschillende testen uit te voeren en te analyseren waar de klant afhaakt, zien wij gericht wat er nodig is om de conversieratio om hoog te halen.

Meer over conversie-optimalisatie

Leadgeneratie

Wil je meer klanten werven? Met leadgeneratie zorgen wij dat jij meer nieuwe klanten krijgt. Dit doen we door voor jouw aanwezigheid op het internet te zorgen. Bijvoorbeeld door je website te maken of verbeteren of door social media effectief in te zetten. Onze specialiteit ligt in het opzetten van satelliettwebsites. Dit is een aparte website waarin klanten worden doorverwezen naar jouw bedrijf.

Meer over leadgeneratie
Caroline

Caroline van der Kam

Online Marketing specialist

Als Junior Online Marketeer ondersteun ik mijn collega’s in diverse online marketing activiteiten. Ik draag hierbij zorg voor webdesign, wervende teksten en linkbuilding. Met grote nauwkeurigheid analyseer ik jouw website en presenteer ik wat wij samen kunnen doen om jouw website naar een hoger level te tillen. Hiervoor kom ik graag bij je langs in Almere.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil jij weten wat er nodig is om jouw website beter te laten presteren? Neem dan direct contact op met een van onze online marketing specialisten. Bel direct met 088-1155666 of stuur ons een mailtje. Natuurlijk komen we ook met veel plezier naar Almere toe om je te woord te staan en ben je altijd welkom in ons kantoor in Drachten. We kunnen niet wachten om met je aan de slag te gaan!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten