Online marketing en webdesign voor boekhouders

We werken al jaren succesvol samen met boekhouders van Maastricht tot Schiermonnikoog. In goed overleg kiezen we een aanpak en gaan we van start. Van linkbuilding, Google Ads en contentmarketing tot webdesign. Het mooie van onze ervaring is dat we nu niet meer hoeven te zoeken naar wat werkt, dat weten we door jarenlange ervaring al behoorlijk goed. Natuurlijk kent elke regio haar eigen uitdagingen, maar we kunnen snel schakelen en effectief van start voor elke boekhouder die een doortastende no-nonsense partner zoekt voor online marketing.

Boekhouder

''Wij helpen boekhouders met online marketing. Onze ervaring in de financiële sector vergroot het succes.''

Contact-Mirthe

Online marketeer

Mirthe Zoer

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop

Wat maakt online marketing voor boekhouders anders?

Boekhouders lopen voorop als het aankomt op nieuwe ontwikkelingen. Zo waren ze er ook snel bij toen Internet groot werd. Inspringen op veranderingen zit in het bloed. Dat kan ook niet anders, want bijvoorbeeld belastingregels veranderen continu, op de hoogte blijven is een must.

Hoewel boekhoudklanten nog vaak via mond-tot-mondreclame binnenkomen, kan internet als klantenwerver niet meer overgeslagen worden. Het is bij online marketing voor boekhouders belangrijk om te beseffen dat het draait om vertrouwen. Een klant geeft immers complete inzage in de persoonlijke of zakelijke financiën. Vertrouwen winnen is dan ook één van de hoofdelementen in een online campagne. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van recensies en het delen van waardevolle informatie.

We hebben ervaring met online marketing voor boekhouders en helpen jou ook graag groeien!

Onze online marketing voor boekhouders

We hebben al de nodige meters gemaakt voor boekhouders. En dat beviel ons goed. De boekhouders gelukkig ook. We hebben mooie resultaten geboekt en de extra verdieping die komt kijken bij online marketing voor boekhouders motiveert ons.

 • Webdesign
  Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder websites gebouwd voor boekhouders.
 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op "boekhouder i.c.m. plaats"? Nee? Dan optimaliseren we jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als we de SEO gedaan hebben zul je de website snel zien stijgen.
 • Adverteren
  Wil je niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij boekhouders ervaring mee. We weten welke kliks duur zijn en wat onontdekte goedkopere keywords zijn.
 • Social media
  Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.
 • Overig
  We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Wij zijn dé online marketing partner van boekhouders door heel Nederland

Online-marketing-boekhouder

Boekhouder zoektermen indicatie

boekhouder 3700 38
boekhouder amsterdam 400 33
boekhouder zzp 350 36
belasting aangifte 26000 62
btw aangifte 17000 20
btw aangifte ondernemers 4600 49
aangifte inkomstenbelasting 7100 34
jaarrekening 2500 20
boekhouding 1800 56
jaarverslag 1400 7
salarisadministratie 1600 19
Moeilijkheidsgraad

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen halen, maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.