Online marketing in Dokkum

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Dokkum

Wil jij de online marketing van jouw onderneming in Dokkum uitbesteden? Ben je hiervoor op zoek naar betrouwbare online marketing specialisten? Full-service online marketingbureau Drijfveer Media ondersteunt bedrijven al jaren met het behalen van online succes. Lokaal, maar ook landelijk kunnen we jouw website naar de top brengen.

Wij zorgen dat jouw website vindbaar is op de juiste zoektermen. Dit levert je waardevolle websitebezoekers op, waarvan velen over zullen gaan tot conversie. Wij werken aan een duurzaam resultaat, waardoor je langdurig profijt hebt van je investering in online marketing. Welke marketing methoden wij voor jouw onderneming kunnen inzetten, is geheel afhankelijk van jouw doelen en wensen. Omdat wij betrokken zijn van concept tot uitvoering, ondersteunen we je hier natuurlijk ook bij.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag (vrijblijvend) bij je langs in Dokkum om jouw doelen en kansen te bespreken. Wil je liever direct contact? Neem dan nu contact met ons op via 088-1155666, info@drijfveermedia.nl of het contactformulier.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


SEO-rapport

Ervaren experts inschakelen?

Van concept tot uitvoering, wij helpen je op alle manieren om je online activiteiten naar een hoger niveau te tillen!

Onze marketing diensten

Wel een mooie website, maar de sales en/of opdrachten blijven achter. Dat is een veel gehoord probleem. Met alleen een website ben je er nog niet. Potentiële klanten zullen jouw website ook moeten vinden. Een online marketing bureau helpt om jouw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer bezoekers en een hoger conversiepercentage. Jij kunt verder gaan met waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook!

Heeft jouw website een opfrisbeurt nodig? Onze ervaren webdesigners zorgen dat jouw website weer een modern, klantgericht design krijgt. Daarnaast passen wij ook gelijk SEO-technieken toe die zorgen dat jouw website hoog in de zoekmachines komt.

Wil je liever direct bovenaan Google staan? Ook dat regelen we graag voor je. Met een effectieve Google Ads campagne zorgen wij dat je waar voor je geld krijgt. Zodra de campagne start, zul je direct meer relevante websitebezoekers op jouw website zien.

Een fundamentele online marketing bouwsteen voor iedere organisatie is zoekmachine-optimalisatie. Wij zorgen dat jouw website goed wordt gelezen door Google en zetten effectieve online marketing tools in om jouw website hoog te laten scoren.

Veel ondernemers hebben niet de tijd of kennis om hun social media kanalen effectief te beheren. Door je social media marketing uit te besteden aan onze specialisten, zal jouw imago omhoog schieten.

Krijg je al voldoende websitebezoekers maar haal je toch niet het gewenste resultaat uit je website? Door conversie-optimalisatie effectief in te zetten maken wij van jouw websitebezoekers converterende klanten.

Met linkbuilding creëren wij een kwalitatief en natuurlijk backlinkprofiel voor jouw website, zodat deze door zoekmachines als relevant en waardevol wordt gezien. Linkbuilding is hiermee een van de meest effectieve manieren om langdurig hoog in Google te scoren.

Wij helpen jou graag!

Het is nu tijd voor jou om actie te ondernemen. Samen zorgen we dat jouw onderneming de concurrentie verslaat.

Om direct in contact te komen met een online marketeer, bel met 088-1155666, stuur een mailtje naar info@drijfveermedia.nl of vul het contactformulier in. Langskomen op ons kantoor in Assen kan natuurlijk ook, de koffie staat voor je klaar!

Conversie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!