Skip to content

Online marketing Dokkum

Wil jij ook online vindbaar zijn?

Online marketing Dokkum

Wil jij ook online vindbaar zijn?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Dokkum

Wil jij de online marketing van jouw onderneming in Dokkum uitbesteden? Ben je hiervoor op zoek naar betrouwbare online marketing specialisten? Full-service online marketingbureau Drijfveer Media ondersteunt bedrijven al jaren met het behalen van online succes. Lokaal in Dokkum, maar ook landelijk kunnen we jouw website naar de top brengen.

Online marketing wordt voor iedere onderneming anders ingezet. Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag (vrijblijvend) bij je langs in Dokkum om jouw doelen en kansen te bespreken. Wil je liever direct contact? Bel dan nu met 088-1155666 om een ervaren online marketeer te spreken.

Onze marketing diensten

Wij zorgen dat jouw website vindbaar is op de juiste zoektermen. Dit levert je waardevolle websitebezoekers op, waarvan velen over zullen gaan tot conversie. Wij werken aan een duurzaam resultaat, waardoor je langdurig profijt hebt van je investering in online marketing.

Welke marketing methoden wij voor jouw onderneming kunnen inzetten, is geheel afhankelijk van jouw doelen en wensen. Omdat wij betrokken zijn van concept tot uitvoering, ondersteunen we je hier natuurlijk ook bij.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Een fundamentele online marketing bouwsteen voor iedere organisatie is zoekmachine-optimalisatie. Wij zorgen dat jouw website goed wordt gelezen door Google en zetten effectieve online marketing tools in om jouw website hoog te laten scoren.

SEO

Linkbuilding

Met linkbuilding creëren wij een kwalitatief en natuurlijk backlinkprofiel voor jouw website, zodat deze door zoekmachines als relevant en waardevol wordt gezien. Linkbuilding is hiermee een van de meest effectieve manieren om langdurig hoog in Google te scoren.

Linkbuilding

Google AdWords

Wil je liever direct bovenaan Google staan? Ook dat regelen we graag voor je. Met een effectieve Google Adwords campagne zorgen wij waar voor je geld krijgt. Zodra de campagne start, zul je direct meer relevante websitebezoekers op jouw website zien.

Google AdWords

Conversie-optimalisatie

Krijg je al voldoende websitebezoekers maar haal je toch niet het gewenste resultaat uit je website? Door conversie-optimalisatie effectief in te zetten maken wij van jouw websitebezoekers converterende klanten.

Conversie-optimalisatie

Webdesign

Heeft jouw website een opfrisbeurt nodig? Onze ervaren webdesigners zorgen dat jouw website weer een modern, klantgericht design krijgt. Daarnaast passen wij ook gelijk SEO-technieken toe die zorgen dat jouw website hoog in de zoekmachines komt.

Webdesign

Social media marketing

Veel ondernemers hebben niet de tijd of kennis om hun social media kanalen effectief te beheren. Door je social media marketing uit te besteden aan onze specialisten, zal jouw imago omhoog schieten.

Social media marketing

Marcel Wiersma

Online Marketeting Specialist

De online marketing wereld verandert continu. Om te garanderen dat wij de beste service kunnen leveren voor onze klanten, hecht ik er veel waarde aan om mijzelf en mijn collega’s up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen en trends. Daarnaast is linkbuilding een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Zo ben ik ook verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van het backlinkprofiel van verschillende klanten in Dokkum en omgeving.

marcel
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat mogen wij voor jou doen?

Het is nu tijd voor jou om actie te ondernemen. Samen zorgen we dat jouw onderneming de concurrentie verslaat. Bel met 088-1155666 om direct met een online marketeer te spreken. Daarnaast komen we ook graag bij je langs in Dokkum om de online strategie van jouw onderneming te bespreken. Geef jij aan welke doelen je hebt? Dan kijken wij hoe we het meest effectief voor je aan de slag kunnen gaan.

diensten-drijfveer

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten