Online marketing in Drachten

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Drachten

Wil jij dat jouw bedrijf hoog in Google staat? Neem dan eens contact op met de marketeers van Drijfveer Media! Wij hebben jarenlang ervaring met online marketing en zorgen dat jouw website succes boekt.

Het succes van een website is te meten met twee factoren: bezoekers en conversies. Om te zorgen dat je zowel meer bezoekers als conversies krijgt, moet je online vindbaar zijn én de juiste doelgroep aanspreken. Dit begint allemaal bij je online marketing strategie. Daar helpen wij jou graag bij!

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Plaatspagina-1

Hulp van een specialist?

Veel klanten zijn jou al voorgegaan. Wij helpen je op alle punten om online beter te scoren, van concept tot uitvoering.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Met alleen een goed website ga je het tegenwoording niet redden. Mensen, oftewel potentiële klanten, zullen de weg naar jouw website wel moeten vinden. En dat is waar wij inspringen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om meer mensen je website te laten bezoeken en op die manier ook je conversiepercentage op te hogen. Jij hoeft hier verder niets voor te doen, de website doet het werk voor jou.

Wil jij eerst inzicht krijgen in onze expertise voordat je met ons in zee gaat? In ons uitgebreide SEO-rapport scannen wij je website en geven we precies aan welke stappen nodig zijn om jouw website te optimaliseren.

Linkbuilding is een van de belangrijkste online marketing methoden om hoger in Google te komen. Het zorgt namelijk dat jouw website als waardevol en relevant wordt gezien. Onze ervaren linkbuilding specialisten zetten diverse kwalitatieve technieken in om jouw website naar de top te trekken.

Wist je dat je webteksten ontzettend belangrijk zijn? Wij schrijven SEO-geoptimaliseerde en converterende teksten die zorgen dat jouw website meer bezoekers krijgt én meer conversies binnenhaalt. We kunnen deze teksten zelf schrijven maar we kunnen ook bestaande teksten redigeren.

Heb je veel bezoekers op je website maar haal je niet de resultaten die je daarbij kunt verwachten? Met conversie-optimalisatie zorgen wij dat meer bestaande bezoekers overgaan tot het kopen van jouw producten of diensten, zodat jouw inkomsten stijgen.

Wil jij je website laten (her)ontwerpen door ervaren webdesigners? Wij ontwerpen een moderne, gebruiksvriendelijke website voor je, die ook direct SEO-geoptimaliseerd is. Zo krijgt je website een professionele, betrouwbare uitstraling. Los van de uitstraling zorgen wij er ook direct voor dat de website gericht is op conversies.

Wil jij hoog in Google staan zonder geld uit te geven aan advertenties? Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is gericht op duurzaam resultaat, waardoor jij voor langere tijd hoog in Google staat. Hoog in Google betekent meer bezoekers, meer conversies en meer omzet. Onze online marketing specialisten zitten voor je klaar.

Hoe bereiken wij online succes?

Kennismaking
Voordat wij beginnen met online marketing, is het belangrijk om kennis te maken. Om het maximale rendement te behalen, is helderheid belangrijk. Bij de kennismaking krijgen wij een beeld van jouw bedrijf, je huidige marketing en gaan we in op jouw doelen en verwachtingen.

Doelstellingen
Welke doelen wil jij behalen? In welke online marketing gebieden heb jij ondersteuning nodig en welk budget heb je daar momenteel voor? Met een heldere, open communicatie weet jij waar je aan toe bent en sta je nooit voor verrassingen. Samen groeien is het eerste doel. Online marketing is immers een investering, geen uitgave.

Uitvoering
Om een duurzaam resultaat te behalen raden wij aan om online marketing voor een lange termijn in te zetten. Afhankelijk van jouw behoeften plannen we iedere week of maand een evaluatiegesprek in, om jouw marketing resultaten te bespreken. Bovendien hebben wij een online tool waar je 24 uur per dag de voortgang kan zien.

Sta je te popelen om te beginnen?

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de telefoon (088 - 115 5666), via de mail (info@drijfveermedia.nl) of vul het contactformulier in.

Samen bekijken wij graag wat wij voor jou en jouw website kunnen betekenen!

Display-advertising

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!