Skip to content

Online marketing Drachten

Online succes begint hier

Online marketing Drachten

Online succes begint hier

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar

Wil jij dat jouw bedrijf hoog in Google staat? Neem dan eens contact op met de marketeers van Drijfveer Media! Wij hebben jarenlang ervaring met online marketing en zorgen dat jouw website succes boekt. Bovendien zijn wij zelf ook gevestigd in Drachten.

Ons marketing aanbod

Het succes van een website is te meten met twee factoren: bezoekers en conversies. Om te zorgen dat je zowel meer bezoekers als conversies krijgt, moet je online vindbaar zijn én de juiste doelgroep aanspreken. Dit begint allemaal bij je online marketing strategie. 

Om jouw website te ontwikkelen, optimaliseren en promoten houden wij ons onder andere bezig met de volgende online marketing diensten:

Zoekmachine-optimalisatie

Wil jij hoog in Google staan zonder geld uit te geven aan advertenties? Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is gericht op duurzaam resultaat, waardoor jij voor langere tijd hoog in Google staat. Hoog in Google betekent meer bezoekers, meer conversies en meer omzet. Onze online marketing specialisten zitten voor je klaar in het hart van Drachten.

Zoekmachine-optimalisatie

Copywriting

Wist je dat je webteksten ontzettend belangrijk zijn? Wij schrijven SEO-geoptimaliseerde en converterende teksten die zorgen dat jouw website meer bezoekers krijgt én meer conversies binnenhaalt. We kunnen deze teksten zelf schrijven maar we kunnen ook bestaande teksten redigeren.

Copywriting

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste online marketing methoden om hoger in Google te komen. Het zorgt namelijk dat jouw website als waardevol en relevant wordt gezien. Onze ervaren linkbuilding specialisten zetten diverse kwalitatieve technieken in om jouw website naar de top te trekken.

Linkbuilding

Webdesign

Wil jij je website laten (her)ontwerpen door ervaren webdesigners? Wij ontwerpen een moderne, gebruiksvriendelijke website voor je, die ook direct SEO-geoptimaliseerd is. Zo krijgt je website een professionele, betrouwbare uitstraling. Los van de uitstraling zorgen wij er ook direct voor dat de website gericht is op conversies.

Webdesign

Conversie-optimalisatie

Heb je veel bezoekers op je website maar haal je niet de resultaten die je daarbij kunt verwachten? Met conversie-optimalisatie zorgen wij dat meer bestaande bezoekers overgaan tot het kopen van jouw producten of diensten, zodat jouw inkomsten stijgen.

Conversie-optimalisatie

SEO-rapport

Wil jij eerst inzicht krijgen in onze expertise voordat je met ons in zee gaat? In ons uitgebreide SEO-rapport scannen wij je website en geven we precies aan welke stappen nodig zijn om jouw website te optimaliseren. 

SEO-rapport

Hoe behalen wij online succes voor onze klanten in Drachten?

Kennismakingsgesprek

Voordat wij beginnen met online marketing, is het belangrijk om kennis te maken. Om het maximale rendement te behalen, is helderheid belangrijk. Bij de kennismaking krijgen wij een beeld van jouw bedrijf, je huidige marketing en gaan we in op jouw doelen en verwachtingen. Kennismaking kan bij jou of bij ons op kantoor in Drachten (naast de Lawei).

Doelstellingen

Welke doelen wil jij behalen? In welke online marketing gebieden heb jij ondersteuning nodig en welk budget heb je daar momenteel voor? Met een heldere, open communicatie weet jij waar je aan toe bent en sta je nooit voor verrassingen. Samen groeien is het eerste doel. Online marketing is immers een investering, geen uitgave.

Uitvoering

Om een duurzaam resultaat te behalen raden wij aan om online marketing voor een lange termijn in te zetten. Afhankelijk van jouw behoeften plannen we iedere week of maand een evaluatiegesprek in, om jouw marketing resultaten te bespreken. Bovendien hebben wij een online tool waar je 24 uur per dag de voortgang kan zien.

Femke

Femke Bakker

Redacteur

Wil jij online beter gevonden worden? Of wil je bloggen voor je klanten, maar je weet niet waar je moet beginnen? Als tekstschrijver en content marketeer bij Drijfveer Media denk ik met je mee. Na een vrijblijvend advies ga ik met jouw teksten aan de slag. Ik optimaliseer ze voor zoekmachines (SEO) en spreek jouw klanten aan op een manier die past bij jouw bedrijf. Bel of mail mij meteen voor een gratis kennismaking!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag bij je op bezoek om kennis te maken met jouw bedrijf. Natuurlijk staat hier de deur ook altijd voor jou open, we verwelkomen je graag om de online marketing strategie van jouw website te bespreken!

Zoek je een bedrijf dat jou kan ondersteunen met online marketing? Wil je graag dat de marketeers zelf ook uit Drachten komen? Bij full-service online marketingbureau Drijfveer Media kan je altijd terecht. Direct spreken met een ervaren online marketeer? Bel nu 088-1155666 of vul het contactformulier in!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten