Skip to content

Online marketing Groningen

Wil jij ook meer online succes?

Online marketing Groningen

Wil jij ook meer online succes?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Groningen

Heb je een bedrijf in Groningen en wil je de online marketing uitbesteden aan een kundig marketingbureau uit de omgeving? Drijfveer Media is ervaren met online marketing voor ondernemingen in Groningen en ver daarbuiten!

Wij zijn zelf ooit gestart in het hartje van Groningen en hebben er toonaangevende ondernemers als klant, dus wellicht heb je onze naam al eens gehoord. 

Divers marketing aanbod

Een website is pas succesvol als er veel bezoekers komen en converteren. Wij bieden een divers aanbod van online marketingdiensten aan. Wij helpen je met het ontwikkelen, optimaliseren en promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering.

Weet je niet precies waar de meeste online marketing kansen en mogelijkheden liggen voor jouw organisatie? Geen probleem! Wij denken graag met je mee om jouw website naar een hoger level te tillen.

Zoekmachine-optimalisatie

Meer verkeer, meer verkopen, of hogere in Google? Wij starten voor jouw zoekmachine-optimalisatie met een concreet en realistisch plan. Dankzij onze online marketing specialisten haal je meer rendement uit je website en bereik je jouw doelgroep, of deze nou heel Nederland omvat of alleen Groningen.

Zoekmachine-optimalisatie

Copywriting

Onze ervaren tekstschrijvers halen meer uit je website! Goede teksten zetten een bezoeker aan tot nadenken, verleiden, beslissen, delen én kopen. Correcte teksten vergroten bovendien de geloofwaardigheid van je organisatie. Wij verdiepen ons echt in de doelgroep, zo voorkomen we dat we het in teksten over Groningers in plaats van Stadjers.

Copywriting

Linkbuilding

Een betere online vindbaarheid krijg je niet zomaar. Linkbuilding is dé manier om hoger te scoren in de zoekmachines. Onze linkbuilders zorgen er op een duurzame manier voor dat jij bovenin gaat meedraaien op de voor jou belangrijke zoektermen.

Linkbuilding

Online adverteren

Wil je direct jouw doelgroep bereiken? Niet morgen maar vandaag? Dan is Google AdWords een doeltreffend marketing platform. Overtref de lokale concurrentie in Groningen of de nationale concurrentie door samen te werken met onze gecertificeerde AdWords-specialisten!

Online adverteren

Conversie-optimalisatie

Ontvang je al veel gericht verkeer op de website maar behaal je nog geen rendement? Wij stimuleren je bezoekers om over te gaan tot een conversie. Conversie-optimalisatie is de manier om een hogere omzet uit bestaande bezoekers te halen. 

Conversie-optimalisatie

Leadgeneratie

Ben je op zoek naar nieuwe klanten maar weet je niet hoe je deze kunt bereiken? Dankzij jarenlange ervaring, handige tools en slimme koppen brengen wij jou in contact met potentiële klanten via verschillende marketingkanalen.

Leadgeneratie

Beproefd stappenplan naar online rendement in Groningen

Kennismaking

Allereerst zouden wij graag eerst kennismaken met jou en je organisatie. We vinden het belangrijk dat er een klik is, alleen op deze manier kan een maximaal resultaat behaald worden. Wanneer wij een goed beeld van je organisatie hebben gaan we doelen stellen om het hoogste rendement uit jouw website te halen.

Doelen stellen

Wanneer de klik aanwezig is bespreken wij graag samen met jou de doelstelling. Wat wil je bereiken met je website? Welke middelen kunnen we gebruiken en wat is het budget dat we daarvoor mogen inzetten? Wij geloven niet in een standaard pakket, elke case is uniek en verdient dan ook een aanpak op maat.

Samenwerken

Het doel is om een samenwerking aan te gaan voor de lange termijn. In overleg kunnen we wekelijks of maandelijks een evaluatiemoment inplannen om de voortgang van onze marketing werkzaamheden te bespreken. Welke rol wij invullen met betrekking tot jouw organisatie bepaal jij!

thorgall-online-marketeer

Thorgall van Eeden

Online Marketeer

Ik ben Online Marketeer bij Drijfveer Media. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle online marketing werkzaamheden van ons online netwerk. Vaak spreek ik bedrijven die door de bomen het bos niet meer zien. Welke kanalen zijn het meest interessant voor mij? Hoe bereik ik mijn doelgroep het beste? Heb jij je deze vraag al eens gesteld? Ik zou je graag willen helpen om een hoger ROI met jouw website te behalen!

Online marketing uitbesteden?

We zijn gevestigd in Drachten, maar komen met plezier bij jou op locatie in Groningen om alle mogelijkheden door te spreken. Wil je liever bij ons op kantoor langskomen? De deur staat altijd open.

Kortom, zoek je een ervaren enthousiast team om je te helpen met online marketing? Voor elk online marketingkanaal hebben we een specialist die jou graag te woord staat. Neem vandaag nog contact met ons op!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten