Online marketing in Groningen

Waarmee mogen we jou helpen?

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Online vindbaar in Groningen

Heb je een bedrijf in Groningen en wil je de online marketing uitbesteden aan een kundig marketingbureau uit de omgeving? Drijfveer Media is ervaren met online marketing voor ondernemingen in Groningen en ver daarbuiten! Wij zijn zelf ooit gestart in het hartje van Groningen en hebben er toonaangevende ondernemers als klant, dus wellicht heb je onze naam al eens gehoord.

Een website is pas succesvol als er veel bezoekers komen en converteren. Wij bieden een divers aanbod van online marketingdiensten aan. Wij helpen je met het ontwikkelen, optimaliseren en promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering.

Weet je niet precies waar de meeste online marketing kansen en mogelijkheden liggen voor jouw organisatie? Geen probleem! Wij denken graag met je mee om jouw website naar een hoger level te tillen.

Social

Wil jij ook beter online gevonden worden?

Onze online marketeers zorgen voor een betere vindbaarheid van jouw website en alles wat daar bij komt kijken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een website is nog maar een begin om online optimaal te presteren. Het dient als het ware als een soort eindstation voor jouw potentiële klanten. Om bij dit eindstation te komen, zullen deze potentiële klanten eerst het eindstation moeten kunnen vinden. En daar kunnen wij mee helpen! Wij zorgen voor betere zoekresultaten in Google. Door deze zoekresultaten zullen er steeds meer mensen een bezoekje brengen aan jouw website en dat zul je ook al snel terug zien in de conversies.

Onze ervaren tekstschrijvers halen meer uit je website! Goede teksten zetten een bezoeker aan tot nadenken, verleiden, beslissen, delen én kopen. Correcte teksten vergroten bovendien de geloofwaardigheid van je organisatie. Wij verdiepen ons echt in de doelgroep, zo voorkomen we dat we het in teksten over Groningers in plaats van Stadjers.

Wil je direct jouw doelgroep bereiken? Niet morgen maar vandaag? Dan is Google Ads een doeltreffend marketing platform. Overtref de lokale concurrentie in Groningen of de nationale concurrentie door samen te werken met onze gecertificeerde Google Ads-specialisten!

Ben je op zoek naar nieuwe klanten maar weet je niet hoe je deze kunt bereiken? Dankzij jarenlange ervaring, handige tools en slimme koppen brengen wij jou in contact met potentiële klanten via verschillende marketingkanalen.

Meer verkeer, meer verkopen, of hogere in Google? Wij starten voor jouw zoekmachine-optimalisatie met een concreet en realistisch plan. Dankzij onze online marketing specialisten haal je meer rendement uit je website en bereik je jouw doelgroep, of deze nou heel Nederland omvat of alleen Groningen.

Een betere online vindbaarheid krijg je niet zomaar. Linkbuilding is dé manier om hoger te scoren in de zoekmachines. Onze linkbuilders zorgen er op een duurzame manier voor dat jij bovenin gaat meedraaien op de voor jou belangrijke zoektermen.

Ontvang je al veel gericht verkeer op de website maar behaal je nog geen rendement? Wij stimuleren je bezoekers om over te gaan tot een conversie. Conversie-optimalisatie is de manier om een hogere omzet uit bestaande bezoekers te halen.

Stappenplan naar online succes

Kennismaking
Allereerst zouden wij graag eerst kennismaken met jou en je organisatie. We vinden het belangrijk dat er een klik is, alleen op deze manier kan een maximaal resultaat behaald worden. Wanneer wij een goed beeld van je organisatie hebben gaan we doelen stellen om het hoogste rendement uit jouw website te halen.

Doelen stellen
Wanneer de klik aanwezig is bespreken wij graag samen met jou de doelstelling. Wat wil je bereiken met je website? Welke middelen kunnen we gebruiken en wat is het budget dat we daarvoor mogen inzetten? Wij geloven niet in een standaard pakket, elke case is uniek en verdient dan ook een aanpak op maat.

Samenwerken
Het doel is om een samenwerking aan te gaan voor de lange termijn. In overleg kunnen we wekelijks of maandelijks een evaluatiemoment inplannen om de voortgang van onze marketing werkzaamheden te bespreken. Welke rol wij invullen met betrekking tot jouw organisatie bepaal jij!

Mogen wij je helpen?

Wij helpen jou graag verder met iedere denkbare vorm van online marketing. De mogelijkheden zoeken wij graag voor je uit, om zo de knel- en verbeterpunten te achterhalen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 - 115 5666 of info@drijfveermedia.nl. Ook kun je ons contactformulier invullen.
Wij hopen snel van je te horen!

Conversie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!