Online marketing in Haren

Waarmee mogen we jou helpen?

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Online vindbaar in Haren

Ben jij ondernemer in Haren en wil jij net als ons online succes? Natuurlijk helpen we je daar graag mee!

De specialisten van Drijfveer Media hebben allen jarenlange ervaring in online marketing en weten precies wat er nodig is om jouw website een boost te geven. Lokaal in Haren, maar ook ver daarbuiten helpen wij ondernemingen bij het behalen van hun online doelen.

Om van jouw website een succes te maken, zetten we verschillende marketing instrumenten in. Welke instrumenten dat precies zijn, is geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

In overleg bepalen we wat de juiste werkwijze is voor jouw website. Van concept tot uitvoering helpen we jou bij het realiseren van de juiste online marketing strategie.

Conversie

Online verder groeien?

Onze online marketeers helpen jou graag om jouw online doelen te bereiken. Op het gebied van online marketing helpen wij jou met alles om te groeien!

Wat kun je van ons verwachten?

Het begint allemaal met een goede website. Deze website moet aan zowel de voor- als achterkant goed zijn, dus zowel technisch als tekstueel. Zodra dat allemaal goed is, kunnen wij verder aan de slag. Via verschillende methodes zullen wij ervoor zorgen dat je hoger in de Google zoekerresultaten terecht zult komen. Hoger in de zoekresultaten betekent meer mensen die jouw website bezoeken en uiteindelijk meer conversies.

Wil je weten hoe jouw website er op dit moment voorstaat? En welke maatregelen je direct al kan nemen om je online aanwezigheid te verbeteren? In heldere taal geven we je in ons SEO-rapport stapsgewijs aan hoe jouw website hoger in Google kan komen. Specifiek gemaakt voor jouw onderneming in Haren.

Linkbuilding is een van de meest waardevolle marketing technieken om je website online succes te geven. Door andere sterke en relevante websites naar jouw website te laten linken, zal de waarde van je website toenemen. Maak nu gebruik van onze gratis linkbuildingscan en bekijk waar jouw kansen liggen.

Heb je je online marketing goed geregeld, maar behaal je nog niet de resultaten waar je naar streeft? Wij onderzoeken graag waar het mis gaat en wat we kunnen verbeteren om meer websitebezoekers over te zetten tot actie.

Hoog scoren in Google begint allemaal bij zoekmachine-optimalisatie (SEO). Je wilt dat Google je website goed kan lezen én je website als waardevol ziet. Onze SEO-specialisten gaan direct met jouw website aan de slag, zodat je snel een sterke online basis krijgt.

Wil je direct resultaat zien? Dan biedt Google Ads een goede uitkomst. Door op Google te adverteren spreek jij precies de mensen aan die van jouw producten of diensten gebruik willen maken. Je potentiële klanten in Haren, Nederland of zelfs de hele wereld zien jouw website het eerst in hun zoekresultaten.

Niet alleen voor je klanten, maar ook voor Google is het belangrijk dat je een klantvriendelijk webdesign hebt. Daarnaast moet je website goed aansluiten bij je doelgroep en betrouwbaarheid uitstralen. Of het nu om een bestaande of nieuwe website gaat, onze webdesigners maken van iedere design een succes.

Mogen wij je helpen?

Onze online marketing aanpak is voor iedere onderneming anders. Graag komen wij met jou in contact om te kijken hoe wij jou verder kunnen helpen om online te groeien. Zie jij dat ook wel zitten? Neem dan snel contact met ons op!

Telefonisch kun je ons bereiken op 088 - 155 5666, via de mail op info@drijfveermedia.nl of vul eenvoudig ons contactformulier op de website in. Wij hopen snel voor je aan de slag te kunnen gaan.

SEO-rapport

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!