Skip to content

Online marketing Haren

Wil jij ook bovenaan in Google staan?

Online vindbaar in Haren

Ben jij ondernemer in Haren en wil jij net als ons online succes? Natuurlijk helpen we je daar graag mee!

De specialisten van Drijfveer Media hebben allen jarenlange ervaring in online marketing en weten precies wat er nodig is om jouw website een boost te geven. Lokaal in Haren, maar ook ver daarbuiten helpen wij ondernemingen bij het behalen van hun online doelen.

Ons online marketing aanbod

Om van jouw website een succes te maken, zetten we verschillende marketing instrumenten in. Welke instrumenten dat precies zijn, is geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

In overleg bepalen we wat de juiste werkwijze is voor jouw website. Van concept tot uitvoering helpen we jou bij het realiseren van de juiste online marketing strategie.

Zoekmachine-optimalisatie

Hoog scoren in Google begint allemaal bij zoekmachine-optimalisatie (SEO). Je wilt dat Google je website goed kan lezen én je website als waardevol ziet. Onze SEO-specialisten gaan direct met jouw website aan de slag, zodat je snel een sterke online basis krijgt.

Lees meer...

Conversie-optimalisatie

Heb je je online marketing goed geregeld, maar behaal je nog niet de resultaten waar je naar streeft? Wij onderzoeken graag waar het mis gaat en wat we kunnen verbeteren om meer websitebezoekers over te zetten tot actie.

Lees meer...

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de meest waardevolle marketing technieken om je website online succes te geven. Door andere sterke en relevante websites naar jouw website te laten linken, zal de waarde van je website toenemen. Maak nu gebruik van onze gratis linkbuildingscan en bekijk waar jouw kansen liggen.

Lees meer...

Google AdWords

Wil je direct resultaat zien? Dan biedt Google AdWords een goede uitkomst. Door op Google te adverteren spreek jij precies de mensen aan die van jouw producten of diensten gebruik willen maken. Je potentiële klanten in Haren, Nederland of zelfs de hele wereld zien jouw website het eerst in hun zoekresultaten. 

Lees meer...

Website laten maken

Niet alleen voor je klanten, maar ook voor Google is het belangrijk dat je een klantvriendelijk webdesign hebt. Daarnaast moet je website goed aansluiten bij je doelgroep en betrouwbaarheid uitstralen. Of het nu om een bestaande of nieuwe website gaat, onze webdesigners maken van iedere design een succes.

Lees meer...

SEO rapport

Wil je weten hoe jouw website er op dit moment voorstaat? En welke maatregelen je direct al kan nemen om je online aanwezigheid te verbeteren? In heldere taal geven we je in ons SEO-rapport stapsgewijs aan hoe jouw website hoger in Google kan komen. Specifiek gemaakt voor jouw onderneming in Haren.

Lees meer...
thorgall-online-marketeer

Thorgall van Eeden

Online Marketing Specialist

In mijn functie als online marketing specialist bij Drijfveer Media ben ik dagelijks bezig met het verwezenlijken van de online marketing doelen van onze klanten. Nieuwe klanten komen met ons in contact omdat zij meer online succes willen. Doordat ik technische termen vertaal in dagelijkse spreektaal, zorg ik dat iedere klant snapt waar wij mee bezig zijn en welke doelen we samen kunnen behalen. Ben jij benieuwd wat ik voor jouw onderneming in Haren kan betekenen? Ik spreek graag eens met je!

Hoe mogen we jou helpen?

Onze online marketing aanpak is voor iedere onderneming anders. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen doen? Geheel vrijblijvend komen wij op korte termijn bij je langs in Haren om de kansen van jouw onderneming te bespreken.

Wil je liever direct iemand spreken? Bel dan met 088-1155666 of vul het contactformulier in om snel met een van onze online marketing specialisten in contact te komen.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten