Skip to content

Online marketing Heerenveen

Wil jij ook meer online succes?

Online marketing Heerenveen

Wil jij ook meer online succes?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Heerenveen en omgeving

Ben je gevestigd in Heerenveen en wil je graag de online marketing uitbesteden aan een goed en voordelig online marketing bureau? Dan ben je bij Drijfveer Media aan het juiste adres. Wij werken voor meerdere organisaties, groot en klein, in Heerenveen en omgeving.

Onze oorsprong bevindt zich in Groningen, maar het Friese bloed van de oprichter deed Drijfveer Media in Friesland belanden. En de non-nonsense cultuur past goed bij ons. Wij denken graag met je mee om jouw website naar een hoger level te tillen.

Van alle markten thuis

Wat heb je aan een hele mooie website waar geen bezoekers op komen? Helemaal niets, het is weggegooid geld. Een website is pas af als deze resultaten oplevert, net zoals andere marketingkanalen. Een goed werkende website die hoog in Google staat levert geld op. Dat is het uitgangspunt bij Drijfveer Media.

Wij bieden een divers aanbod van online marketingdiensten aan voor onze klanten in Heerenveen. Wij helpen je met het ontwikkelen, optimaliseren en online promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering.

Zoekmachine-optimalisatie / SEO

Wil jij, met jouw bedrijf in Heerenveen, meer uit Google halen? Heb je al een website of wil je een (nieuwe) laten maken? Wij kunnen op ieder gewenst moment inspringen en de zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor onze rekening nemen. Dankzij onze online marketing specialisten haal je meer rendement uit je website!

Zoekmachine-optimalisatie / SEO

Online adverteren / Google AdWords / SEA

Adverteren met Google AdWords, Facebook, Twitter, Bing etc.. is een effectieve manier om heel snel sales of aanvragen te genereren. Waar zoekmachine-marketing gericht is op de lange termijn en duurzaamheid kan er met online advertenties per direct begonnen worden met het genereren van verkopen of aanvragen. 

Online adverteren / Google AdWords / SEA

Leadgeneratie / klanten werven

Voor veel dienstverlenende bedrijven of ondernemers in Heerenveen is het belangrijk dat de doelgroep in de regio woont. Als loodgieter wil je immers geen klanten in Vlissingen toch? 

Wij kunnen jou aan klanten helpen. Daarvoor gebruiken we jouw huidige website of we maken een nieuwe en deze optimaliseren we. Vervolgens komt de website hoog in Google en zullen de klanten volgen.

Leadgeneratie / klanten werven

Copywriting / webteksten

Bijna iedereen kan schrijven, weinigen kunnen goed schrijven en nog minder copywriters kunnen teksten schrijven die overtuigen én hoog in Google komen. Wij hebben deze kwaliteiten in huis en zetten ze graag in voor onze klanten. Wij weten overtuigend, conversiegericht en met oog voor Google te schrijven. Standaard gebruiken we ook psychologische trucs die bezoekers overtuigen om iets te kopen of aan te vragen.

Copywriting / webteksten

Conversie-optimalisatie

Heb je een mooie website en wordt deze al heel goed gevonden door de doelgroep? Dan is de eerste stap gezet. De volgende stap is het maximale uit de bezoekers te halen. Door de bezoekers te analyseren en tests uit te voeren achterhalen wij waar verbeterruimte ligt en hoe we meer bezoekers kunnen converteren naar klant. En meer klanten is toch waar iedere onderneming gelukkig van wordt?

Conversie-optimalisatie

Linkbuilding

Iedereen die een website heeft weet hoe belangrijk het is om hoog in Google te komen. Zo willen lokale bedrijven in Heerenveen ook graag gevonden worden als iemand zoekt op "jouw dienst Heerenveen." Door de website goed te optimaliseren is de eerste stap gezet. Met linkbuilding zet je de volgende stap.  Met onze linkbuildingtechnieken en ervaren linkbuilders komt jouw website zeker hoger in Google.

Linkbuilding

Contact

We komen graag bij jou in Heerenveen op de koffie om onze werkwijze en diensten toe te lichten. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We horen graag wat jouw doelen en wensen zijn en zullen aangeven waar wij denken dat het snelst resultaat geboekt kan worden.

Kortom, zoek je een online marketing bureau voor jouw onderneming in Heerenveen, dan zouden wij het geweldig vinden als wij voor jou aan de slag mogen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak kennis met onze scherpe prijzen!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
robert-boersma

Robert Boersma

Online Marketeer

Ik ben sinds het begin van internet actief in online marketing. Wat mij vooral aanspreekt is dat de kern van zoekmachine-marketing grofweg gelijk blijft, maar dat er oneindig veel extra mogelijkheden, uitdagingen en kansen zijn. Een online marketeer is nooit uitgeleerd. Drijfveer Media heeft specialisten voor elke type werk en wij hebben ervaring met online marketing voor uiteenlopende bedrijven in Heerenveen. Met veel plezier kom ik langs om te sparren over de kansen voor jouw onderneming, groot of klein!

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten