Online marketing in Heerenveen

Waarmee mogen we jou helpen?

Van alle markten thuis

Ben je gevestigd in Heerenveen en wil je graag de online marketing uitbesteden aan een goed en voordelig online marketing bureau? Dan ben je bij Drijfveer Media aan het juiste adres. Wij werken voor meerdere organisaties, groot en klein, ook in Heerenveen en omgeving.

Wat heb je aan een hele mooie website waar geen bezoekers op komen? Helemaal niets, het is weggegooid geld. Een website is pas af als deze resultaten oplevert, net zoals andere marketingkanalen. Een goed werkende website die hoog in Google staat levert geld op. Dat is het uitgangspunt bij Drijfveer Media.

Wij bieden een divers aanbod van online marketingdiensten aan voor onze klanten in Heerenveen. Wij helpen je met het ontwikkelen, optimaliseren en online promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


linkbuilding

Wil je jouw website een boost geven?

Onze online marketeers, met ieder een eigen specialiteit, helpen je graag om je website maximaal te benutten, door extra bezoekers en conversies te genereren.

Onze marketing diensten

Wat heb je aan een hele mooie website waar geen sales of opdrachten uitkomen? Helemaal niets. Maar toch zien we veel bedrijven worstelen en vragend naar het beeldscherm staren; waar blijven die klanten toch? Ze weten vaak niet dat als de website online staat, het werk pas echt begint. Wij zorgen daarom voor hoge posities in Google, meer bezoekers op je website en een goed conversiepercentage. Wij zetten jouw website voor jou aan het werk.

Wil jij, met jouw bedrijf in Heerenveen, meer uit Google halen? Heb je al een website of wil je een (nieuwe) laten maken? Wij kunnen op ieder gewenst moment inspringen en de zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor onze rekening nemen. Dankzij onze online marketing specialisten haal je meer rendement uit je website!

Voor veel dienstverlenende bedrijven of ondernemers in Heerenveen is het belangrijk dat de doelgroep in de regio woont. Als loodgieter wil je immers geen klanten in Vlissingen toch?

Wij kunnen jou aan klanten helpen. Daarvoor gebruiken we jouw huidige website of we maken een nieuwe en deze optimaliseren we. Vervolgens komt de website hoog in Google en zullen de klanten volgen.

Heb je een mooie website en wordt deze al heel goed gevonden door de doelgroep? Dan is de eerste stap gezet. De volgende stap is het maximale uit de bezoekers te halen. Door de bezoekers te analyseren en tests uit te voeren achterhalen wij waar verbeterruimte ligt en hoe we meer bezoekers kunnen converteren naar klant. En meer klanten is toch waar iedere onderneming gelukkig van wordt?

Iedereen die een website heeft weet hoe belangrijk het is om hoog in Google te komen. Zo willen lokale bedrijven in Heerenveen ook graag gevonden worden als iemand zoekt op "jouw dienst Heerenveen." Door de website goed te optimaliseren is de eerste stap gezet. Met linkbuilding zet je de volgende stap. Met onze linkbuildingtechnieken en ervaren linkbuilders komt jouw website zeker hoger in Google.

Bijna iedereen kan schrijven, weinigen kunnen goed schrijven en nog minder copywriters kunnen teksten schrijven die overtuigen én hoog in Google komen. Wij hebben deze kwaliteiten in huis en zetten ze graag in voor onze klanten. Wij weten overtuigend, conversiegericht en met oog voor Google te schrijven. Standaard gebruiken we ook psychologische trucs die bezoekers overtuigen om iets te kopen of aan te vragen.

Adverteren met Google Ads, Facebook, Twitter, Bing etc.. is een effectieve manier om heel snel sales of aanvragen te genereren. Waar zoekmachine-marketing gericht is op de lange termijn en duurzaamheid kan er met online advertenties per direct begonnen worden met het genereren van verkopen of aanvragen.

Mogen wij je helpen?

Wij helpen je graag met elke denkbare vorm van online marketing.
Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666

Conversie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!