Online marketing in Hengelo

Waarmee mogen we jou helpen?

Online visitekaartje

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw online marketing uit handen neemt? Wij verzorgen al jarenlang de online marketing voor de meest uiteenlopende organisaties.

Online marketing bestaat uit vele mogelijkheden, daarom bepalen we aan de hand van de doelstelling en het beschikbare budget een plan van aanpak dat jouw organisatie in Hengelo verder zal helpen. Wij als ervaren marketeers weten precies wat er nodig is om jouw website op de kaart te zetten. Je kunt je website dan ook beschouwen als een online visitekaartje waarmee je in contact kunt komen met je doelgroep.

Weet je al wat je wilt met je website of heb je hiervoor nog een kundig advies nodig? Wij denken in elke situatie graag met je mee.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Social

Online verder groeien?

Onze ervaren online marketeers helpen graag om jouw website verder te doen groeien. Meer bezoekers betekent meer potentiële klanten en dus een hogere conversie. 

Wat doen wij?

Een website zonder bezoekers is ongeveer hetzelfde als een winkel zonder klanten. Je kunt de website nog zo leuk aankleden, maar als de bezoekers de weg naar jouw website niet weten te vinden, heb je daar ook niks aan. Wij helpen je graag om de weg naar jouw website bekender te maken, door hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Op die manier zullen meer mensen / potentiële klanten een bezoekje brengen, wat uiteindelijk weer zal leiden tot meer conversies.

Om ervoor te zorgen dat je meer bezoekers zult omzetten tot klanten is het aan te raden om conversie-optimalisatie in te zetten. Door middel van testen en onderzoeken kunnen wij het pad van je bezoekers volgen en je website hierop inrichten.

Wij zien vaak dat bedrijven niet exact weten hoe een website in de ogen van Google geoptimaliseerd moet worden. Dit is dan ook de reden dat de bezoekers en conversies vaak uitblijven. Wij zorgen door middel van zoekmachine-optimalisatie ervoor dat jouw website hoger gaat scoren op de voor jou relevante zoekwoorden.

Heb je een website maar blijven de topposities in Google uit? Linkbuilding is de meest effectieve manier om op een duurzame manier hoge ogen te gooien in de zoekmachines. Onze linkbuilders zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste Google richtlijnen, door je linkbuilding aan ons uit te besteden ben je altijd zeker van een werkwijze waarmee je voor de langere termijn succes behaalt.

Met leadgeneratie trek je meer klanten naar je organisatie in Hengelo. Wij maken voor jou een goed vindbare website of landingspagina waarmee we nieuwe aanvragen genereren. Het enige wat jij hoeft te toen is deze aanvragen om te zetten in klanten.

Als bedrijf zijnde moet je zijn waar je doelgroep zich bevindt. Social media wordt met het jaar populairder, voor jouw organisatie in Hengelo is het dus ook belangrijk dat je hierop inspeelt. Wij nemen graag eventuele klachten of vragen van jouw klanten in behandeling. Zo hoef jij je enkel te focussen op je bedrijfsvoering.

Wil je gegarandeerd bovenin Google staan? Dan biedt Google Ads de oplossing! Adverteren op dit platform geeft je de kans om jouw dienst of product te promoten aan je doelgroep. Onze gecertificeerde specialisten kennen alle ins- en outs en helpen je graag!

Mogen wij je helpen?

Ondernemers verder helpen en kijken waar de online kansen liggen, of dat nou is in Hengelo of in Groningen, dat is waar onze specialisten voor staan. Ons team aan specialisten helpt je graag en staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Dus heb je vragen, wil je advies of wil je een concrete plan van aanpak voor je website? Neem dan contact met ons op.

Plaatspagina-1

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!