Skip to content

Online marketing Hengelo

Wil jij ook meer online succes?

Online marketing Hengelo

Wil jij ook meer online succes?

Werk uit handen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw online marketing uit handen neemt? Wij verzorgen al jarenlang de online marketing voor de meest uiteenlopende organisaties.

Online marketing bestaat uit vele mogelijkheden, daarom bepalen we aan de hand van de doelstelling en het beschikbare budget een plan van aanpak dat jouw organisatie in Hengelo verder zal helpen.

Online visitekaartje

Wij als ervaren marketeers weten precies wat er nodig is om jouw website op de kaart te zetten. Je kunt je website dan ook beschouwen als een online visitekaartje waarmee je in contact kunt komen met je doelgroep.

Weet je al wat je wilt met je website of heb je hiervoor nog een kundig advies nodig? Wij denken in elke situatie graag met je mee.

Linkbuilding Hengelo

Heb je een website maar blijven de topposities in Google uit? Linkbuilding is de meest effectieve manier om op een duurzame manier hoge ogen te gooien in de zoekmachines. Onze linkbuilders zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste Google richtlijnen, door je linkbuilding aan ons uit te besteden ben je altijd zeker van een werkwijze waarmee je voor de langere termijn succes behaalt.

Linkbuilding

Zoekmachine-optimalisatie

Wij zien vaak dat bedrijven niet exact weten hoe een website in de ogen van Google geoptimaliseerd moet worden. Dit is dan ook de reden dat de bezoekers en conversies vaak uitblijven. Wij zorgen door middel van zoekmachine-optimalisatie ervoor dat jouw website hoger gaat scoren op de voor jou relevante zoekwoorden.

Zoekmachine-optimalisatie

Conversie-optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat je meer bezoekers zult omzetten tot klanten is het aan te raden om conversie-optimalisatie in te zetten. Door middel van testen en onderzoeken kunnen wij het pad van je bezoekers volgen en je website hierop inrichten.

Conversie optimalisatie

Leadgeneratie

Met leadgeneratie trek je meer klanten naar je organisatie in Hengelo. Wij maken voor jou een goed vindbare website of landingspagina waarmee we nieuwe aanvragen genereren. Het enige wat jij hoeft te toen is deze aanvragen om te zetten in klanten.

Leadgeneratie

Webcare

Als bedrijf zijnde moet je zijn waar je doelgroep zich bevindt. Social media wordt met het jaar populairder, voor jouw organisatie in Hengelo is het dus ook belangrijk dat je hierop inspeelt. Wij nemen graag eventuele klachten of vragen van jouw klanten in behandeling. Zo hoef jij je enkel te focussen op je bedrijfsvoering.

Webcare

Google AdWords

Wil je gegarandeerd bovenin Google staan? Dan biedt Google AdWords de oplossing! Adverteren op dit platform geeft je de kans om jouw dienst of product te promoten aan je doelgroep. Onze gecertificeerde specialisten kennen alle ins- en outs en helpen je graag!

Google AdWords

Neem contact met ons op

Ondernemers verder helpen en kijken waar de online kansen liggen, of dat nou is in Hengelo of in Groningen, dat is waar onze specialisten voor staan. Ons team aan specialisten helpt je graag en staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Dus heb je vragen, wil je advies of wil je een concrete plan van aanpak voor je website? Neem dan contact met ons op.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sjoerd

Sjoerd Bakker

Junior Online Marketeer

Als Junior Online Marketeer ondersteun ik mijn collega’s in diverse online marketing activiteiten. Ik draag hierbij zorg voor webdesign, wervende teksten en linkbuilding. Met grote nauwkeurigheid analyseer ik jouw website en presenteer ik wat wij samen kunnen doen om jouw website naar een hoger level te tillen. Hiervoor kom ik graag bij je langs in Hengelo.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten