Skip to content

Online marketing Hoogkerk

Op zoek naar meer online succes?

Online vindbaar in Hoogkerk

Heb jij een onderneming in Hoogkerk of ben jij verantwoordelijk voor de online marketing van een onderneming in Hoogkerk? Ben jij hiervoor op zoek naar een betrouwbare partij om jouw online marketing uit handen te nemen?

De online marketeers van Drijfveer Media hebben al jaren ervaring in online marketing en zorgen dat jouw onderneming een online succes wordt.

Onze diensten

Drijfveer Media is een full-service online marketingbureau. Dit houdt in dat wij je kunnen helpen met alle aspecten van online marketing, van concept tot uitvoering. Op basis van jouw doelen en wensen selecteren wij de meest effectieve marketing instrumenten.

Benieuwd naar welke marketing diensten wij voor jou kunnen uitvoeren in Hoogkerk? Neem hieronder een kijkje.

Zoekmachine-optimalisatie

Vrijwel iedere online marketing strategie begint met het optimaliseren van je website. Hierbij is het belangrijk dat Google jouw website goed kan lezen en indexeren. Wanneer Google dit namelijk niet kan, heeft de zoekmachine ook geen goed beeld van jouw website en zal je minder vaak in de zoekresultaten verschijnen.

Lees meer...

Webdesign

Kan jouw website wel een opfrissing gebruiken? Onze webdesigners maken van jouw website weer een mooie moderne website, die past bij jouw doelgroep. Doordat wij gebruik maken van het gebruiksvriendelijke WordPress, ben je altijd in staat om kleine aanpassingen zelf door te voeren.

Lees meer...

Linkbuilding Hoogkerk

Linkbuilding is nog steeds een van de meest effectieve manieren om jouw website hoog in zoekmachines te laten scoren. Door kwalitatieve en relevante websites naar jouw website te laten linken, zal de waarde van jouw website stijgen. Hierdoor zullen meer mensen jouw website bezoeken.

Lees meer...

Google AdWords

Kan jij niet wachten om hoog in Google te komen? Wil jij voor een korte tijd veel relevante bezoekers op jouw website krijgen? Dan is het verstandig om Google AdWords in te zetten. Door te adverteren op Google kom jij bij relevante zoektermen als allereerste resultaat tevoorschijn. Onze specialisten zorgen dat jouw campagne optimaal wordt ingezet, voor een optimaal resultaat.

Lees meer...

Conversie-optimalisatie

Krijg jij veel bezoekers op jouw website maar genereer jij niet voldoende conversies? Maken ze niet voldoende gebruik van jouw dienst of product of nemen zij geen contact op? Wij onderzoeken waar dat aan ligt en zorgen dat jouw website zo snel mogelijk is geoptimaliseerd.

Lees meer...

Leadgeneratie

Ben jij online niet erg aanwezig maar wil je wel klanten binnenhalen via zoekmachines? Laat dan ons jouw klanten werven. Dit doen we onder andere door nieuwe websites op te zetten, waarin wij waardevolle leads (klanten) genereren. Deze sturen wij vervolgens door naar jouw bedrijf, zodat jij jezelf alleen bezig hoeft te houden met het uitvoeren van jouw kerntaken.

Lees meer...
thorgall-online-marketeer

Thorgall van Eeden

Online marketing specialist

Als online marketeer ben ik dagelijks bezig om de marketing doelen van onze klanten te behalen. Ik spreek geregeld ondernemers die meer succes willen met hun website, maar niet weten hoe zij dit moeten aanpakken. Logisch, er zijn ook zoveel verschillende mogelijkheden. Omdat iedere onderneming anders is, ga ik graag met je in gesprek om te bespreken waar de online kansen en bedreigingen liggen van jouw onderneming in Hoogkerk.

Waar mogen we jou mee helpen?

Onze aanpak begint allereerst met een kennismaking. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van jouw organisatie en kunnen we samen realistische marketing doelen opstellen. Krijg je een goed gevoel bij ons plan en mogen wij voor je aan de slag? Dan pakken wij jouw online marketing zo snel mogelijk op, zodat jij zo snel mogelijk kan profiteren.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag bij je langs in Hoogkerk. Wil je liever direct iemand spreken? Bel dan naar 088-1155666 of vul het contactformulier in.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten