Online marketing in Hoogkerk

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Hoogkerk

Heb jij een onderneming in Hoogkerk of ben jij verantwoordelijk voor de online marketing van een onderneming in Hoogkerk? Ben jij hiervoor op zoek naar een betrouwbare partij om jouw online marketing uit handen te nemen? De online marketeers van Drijfveer Media hebben al jaren ervaring in online marketing en zorgen dat jouw onderneming een online succes wordt.

Drijfveer Media is een full-service online marketingbureau. Dit houdt in dat wij je kunnen helpen met alle aspecten van online marketing, van concept tot uitvoering. Op basis van jouw doelen en wensen selecteren wij de meest effectieve marketing instrumenten.

Benieuwd naar welke marketing diensten wij voor jou kunnen uitvoeren in Hoogkerk? Neem hieronder een kijkje.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Tekst

Meer online bezoekers?

Wij kunnen jou helpen om meer bezoekers op je website te krijgen. Meer bezoekers zijn meer potentiële klanten en dus een hogere conversie.

Waar helpen wij jou mee?

Met alles. Heb je al een website? Dan kijken of deze goed is en of wij daar mee verder kunnen. Heb je nog geen website? Ook geen probleem, wij bouwen er graag één voor jou. Uiteraard helemaal geoptimaliseerd om zo goed als mogelijk gevonden te worden. Onze ervaren marketeers weten precies hoe zij jou hoger in de zoekresultaten van Google moeten krijgen. Hoger in de zoekresultaten betekent meer verkeer naar je website, meer verkeerd met daarbij ook meer potentiële klanten!

Ben jij online niet erg aanwezig maar wil je wel klanten binnenhalen via zoekmachines? Laat dan ons jouw klanten werven. Dit doen we onder andere door nieuwe websites op te zetten, waarin wij waardevolle leads (klanten) genereren. Deze sturen wij vervolgens door naar jouw bedrijf, zodat jij jezelf alleen bezig hoeft te houden met het uitvoeren van jouw kerntaken.

Kan jij niet wachten om hoog in Google te komen? Wil jij voor een korte tijd veel relevante bezoekers op jouw website krijgen? Dan is het verstandig om Google Ads in te zetten. Door te adverteren op Google kom jij bij relevante zoektermen als allereerste resultaat tevoorschijn. Onze specialisten zorgen dat jouw campagne optimaal wordt ingezet, voor een optimaal resultaat.

Kan jouw website wel een opfrissing gebruiken? Onze webdesigners maken van jouw website weer een mooie moderne website, die past bij jouw doelgroep. Doordat wij gebruik maken van het gebruiksvriendelijke WordPress, ben je altijd in staat om kleine aanpassingen zelf door te voeren.

Vrijwel iedere online marketing strategie begint met het optimaliseren van je website. Hierbij is het belangrijk dat Google jouw website goed kan lezen en indexeren. Wanneer Google dit namelijk niet kan, heeft de zoekmachine ook geen goed beeld van jouw website en zal je minder vaak in de zoekresultaten verschijnen.

Linkbuilding is nog steeds een van de meest effectieve manieren om jouw website hoog in zoekmachines te laten scoren. Door kwalitatieve en relevante websites naar jouw website te laten linken, zal de waarde van jouw website stijgen. Hierdoor zullen meer mensen jouw website bezoeken.

Krijg jij veel bezoekers op jouw website maar genereer jij niet voldoende conversies? Maken ze niet voldoende gebruik van jouw dienst of product of nemen zij geen contact op? Wij onderzoeken waar dat aan ligt en zorgen dat jouw website zo snel mogelijk is geoptimaliseerd.

Hoe nu verder?

Onze aanpak begint allereerst met een kennismaking. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van jouw organisatie en kunnen we samen realistische marketing doelen opstellen. Krijg je een goed gevoel bij ons plan en mogen wij voor je aan de slag? Dan pakken wij jouw online marketing zo snel mogelijk op, zodat jij snel kan profiteren.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt ons altijd bellen op 088 - 115 5666, een mail sturen naar info@drijveermedia.nl of vul het contactformulier in.

Zoekmachine-optimalisatie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!