Online marketing voor de horeca

Verbeter je omzet en vergroot je naamsbekendheid

Social media en internet marketing

Horeca bedrijven hebben over het algemeen weinig tijd. Of beter gezegd, in deze branche wordt ontzettend hard gewerkt. Vaak worden er lange dagen gemaakt op onmogelijke tijden. De meeste ondernemers zijn zich ervan bewust dat online vindbaarheid anno 2017 essentieel is. Maar waar haal je de tijd vandaan als horeca ondernemer? En als er al een gaatje te vinden is ontbreekt vaak de kennis en een duidelijke plan van aanpak.

Jouw potentiële klanten bevinden zich ook op het internet. Door je online vindbaarheid te vergroten zorg je voor meer relevante bezoekers op je website. Tevens kom je in contact met potentiële klanten die op zoek zijn naar een specifieke horecagelegenheid uit hun regio. Wanneer je ook deze personen weet te bereiken zal dit uiteindelijk resulteren in een volle agenda en een stijging van de omzet.

Op het moment dat potentiële klanten online op zoek gaan een gezellige horecagelegenheid moet jij:

  • Lokaal (online) vindbaar zijn
  • Goede klantenbeoordelingen hebben
  • Conversiegericht zijn
  • Responsive zijn (dit betekent dat je website meeschaalt op alle mobiele apparaten).

Dankzij de ruime ervaring van onze online marketing specialisten weet je zeker dat jouw horeca marketing in goede handen is.

cheers

Waarom online marketing voor de horeca?

  • Inzicht in je doelgroep
  • Lokale online vindbaarheid
  • Converterende advertenties
  • Interactie met (potentiële) klanten
  • Vergroot je naamsbekeneheid
  • Meer reserveringen, dus een volle agenda

Onze ervaring met horeca marketing

Door ervaringen bij verschillende grote horecagelegenheden in Nederland weten wij inmiddels precies wat er zich afspeelt in de keuken. Door een duidelijk SEO advies uit te brengen en het inzetten van linkbuilding hebben wij deze partijen naar een hoger niveau getild. Dankzij deze werkzaamheden hebben wij ervoor gezorgd dat horeca bedrijven lokaal zichtbaar werden op hun belangrijkste zoekwoorden. Door daarnaast via Facebook te adverteren kregen zij meer interactie met hun (potentiële) doelgroep en vergrootte dit de naamsbekendheid.

horeca-marketing

Van concept tot uitvoering

Wij begrijpen dat je als ondernemer in de horeca druk bent met andere zaken en daarom geen tijd hebt voor het inzetten van online marketing. Je hart ligt immers bij het runnen van je horecaonderneming, die van ons ligt bij online marketing. Laten we daarom beide doen waar we goed in zijn en laat de specialisten van Drijfveer Media al je zorgen uit handen nemen.

Werkgebied

Wij werken dagelijks vanuit Drachten, maar je kunt vanuit heel Nederland een beroep op ons doen. Dus of je nou woont in Limburg of bij ons om de hoek, wij komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Wij willen graag samen met jou een (nog) groter succes maken van je horecagelegenheid!