Online marketing in Joure

Waarmee mogen we jou helpen?

Een hoger rendement in Joure

Vaak komen we in contact met bedrijven die al enkele vormen van online marketing gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een site, mailings en zelfs online adverteren. Men is blij met de inspanning die wordt geleverd, maar het resultaat valt tegen. En dat knaagt. De eerste en logische vraag is daarom ‘kan ik een hoger rendement halen uit mijn online marketing?’
Ja, dat kan zeker. En daar helpen wij je graag bij. Als full-service online marketing bureau kijken onze experts graag mee voor een second opinion, of zetten een compleet vernieuwde campagne op vanaf nul.

Hoe je een hoger rendement haalt is voor iedereen verschillend. Dus ook voor jouw organisatie in Joure is er geen panklaar antwoord. Toch hebben we door onze ervaring een goed beeld van de meest voorkomende knelpunten. Daarom weten we vaak snel waar de meeste winst is te behalen voor jou in Joure.

Zou je meer klanten willen werven via je online marketing? Dan is leadgeneratie een goede tactiek. Is het aantal websitebezoekers goed, maar doen ze weinig aankopen? Overweeg dan conversie-optimalisatie. Tot slot is er nog zoekmachineoptimalisatie. Dit is voor elke website een waardevolle en eigenlijk essentiële verbetering.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


webdesign

Hulp om je website te boosten?

Wij helpen jou graag om je website een boost te geven. Kun jij meer bezoekers of conversies gebruiken? Wij kijken graag met je mee en zorgen dat je beter vindbaar wordt.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij kunnen het hele aspect rondom online marketing meenemen. Het kan natuurlijk al heel goed zijn dat je zelf ook al bepaalde dingen hebt ondernemen. Als je bijvoorbeeld wel al een goede website heb, hoeven wij je daar niet meer bij te helpen. Wij scannen we je huidige website om te kijken of er nog verbeterpunten zijn. Om goed gevonden te worden zal de website aan zowel de voor- als achterkant goed in orde moeten zijn. Wanneer dat goed is, kunnen wij aan de slag om je hoger te krijgen in de zoekresultaten!

Je potentiële klanten surfen over het hele internet, niet alleen in zoekmachines. Daarom wil je ook over het gehele internet zichtbaar zijn. Met Display adverteren toon je beeldadvertenties aan klanten die eerder op je website zijn geweest óf mogelijk interesse hebben.

Je website heeft vele functies. Het is jouw online portfolio, winkel en wervende flyer tegelijkertijd. Daarom wil je een goed functionerende én mooi uitziende website. Wij ontwikkelen en ontwerpen bedrijfswebsites, portfoliowebsites en blogwebsites tegen de laagste prijzen van Joure.

Met onze kennis en handige tools optimaliseren wij je websitepagina’s zodat deze beter gaan scoren in Google, Bing en andere zoekmachines. Op die manier ben je online beter zichtbaar tot ver buiten Joure. Een duurzaam online marketing resultaat!

Stel: je wilt graag goed gevonden op de zoekwoordcombinatie “tekstschrijver Almelo”: hoe bereik je dit? Wij optimaliseren hiervoor jouw website zodat het duidelijk is wat jij biedt als tekstschrijver uit Almelo. Daarna gaan we linkbuilden, oftwel het regelen van links van andere relevante websites naar jouw website. Dit is belangrijk want linkbuilding is zeer effectief om hoger te scoren in Google. Wij helpen jou hier graag bij, wij zijn niet voor niets de grootste linkbuilingsspecialist van Nederland.

Je potentiële klanten bereiken terwijl ze naar je zoeken én een positieve ROI. Dát is rendement uit online marketing en dat is Search Engine Advertising. Bovenaan in Google? Gegarandeerd met Google Ads!

Heb je het gevoel dat je geen potentiële klanten bereikt in en om Joure of dat je nieuwe aanwas kunt gebruiken? Met leadgeneratie doen wij die eerste stap voor jou en hoef jij de aanvraag alleen maar om te zetten in een klus.

Mogen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een partner die meer rendement haalt uit jouw online marketing in Joure?

Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666, via de mail (info@drijfveermedia.nl) of stuur een bericht via het contactformulier. Wij hopen snel van je te horen!

Leadgeneration

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!