Skip to content

Online marketing Joure

Meer rendement uit online marketing

Online marketing Joure

Meer rendement uit online marketing

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Een hoger rendement uit online marketing in Joure

Vaak komen we in contact met bedrijven die al enkele vormen van online marketing gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een site, mailings en zelfs online adverteren. Men is blij met de inspanning die wordt geleverd, maar het resultaat valt tegen. En dat knaagt. De eerste en logische vraag is daarom ‘kan ik een hoger rendement halen uit mijn online marketing?’
Ja, dat kan zeker. En daar helpen wij je graag bij. Als full-service online marketing bureau kijken onze experts graag mee voor een second opinion, of zetten een compleet vernieuwde campagne op vanaf nul.

Hoe haal ik een hoger rendement?

Dat is voor iedereen verschillend. Dus ook voor jouw organisatie in Joure is er geen panklaar antwoord. Toch hebben we door onze ervaring een goed beeld van de meest voorkomende knelpunten. Daarom weten we vaak snel waar de meeste winst is te behalen voor jou in Joure.
Zou je meer klanten willen werven via je online marketing? Dan is leadgeneratie een goede tactiek. Is het aantal websitebezoekers goed, maar doen ze weinig aankopen? Overweeg dan conversie-optimalisatie. Tot slot is er nog zoekmachineoptimalisatie. Dit is voor elke website een waardevolle en eigenlijk essentiële verbetering.

SEO-analyse

Met onze kennis en handige tools optimaliseren wij je websitepagina’s zodat deze beter gaan scoren in Google, Bing en andere zoekmachines. Op die manier ben je online beter zichtbaar tot ver buiten Joure. Een duurzaam online marketing resultaat!

SEO-rapport

Leadgeneratie

Heb je het gevoel dat je geen potentiële klanten bereikt in en om Joure of dat je nieuwe aanwas kunt gebruiken? Met leadgeneratie doen wij die eerste stap voor jou en hoef jij de aanvraag alleen maar om te zetten in een klus.

Leadgeneratie

Webdesign

Je website heeft vele functies. Het is jouw online portfolio, winkel en wervende flyer tegelijkertijd. Daarom wil je een goed functionerende én mooi uitziende website. Wij ontwikkelen en ontwerpen bedrijfswebsites, portfoliowebsites en blogwebsites tegen de laagste prijzen van Joure.

Webdesign

AdWords

Je potentiële klanten bereiken terwijl ze naar je zoeken én een positieve ROI. Dát is rendement uit online marketing en dat is Search Engine Advertising. Bovenaan in Google? Gegarandeerd met AdWords!

AdWords

Display adverteren

Je potentiële klanten surfen over het hele internet, niet alleen in zoekmachines. Daarom wil je ook over het gehele internet zichtbaar zijn. Met Display adverteren toon je beeldadvertenties aan klanten die eerder op je website zijn geweest óf mogelijk interesse hebben.

Display adverteren

Linkbuilding

Linkbuilding is een geavanceerde tactiek binnen zoekmachineoptimalisatie. Al jaren is het één van krachtigste online marketing middelen om websites omhoog te duwen in Google. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring en up-to-date tools om topposities te halen.

Linkbuilding
evelien

Evelien Heerema

Ondernemer

Wij zijn Drijfveer Media 10 jaar geleden gestart om het mkb te helpen met onze specialiteit: online marketing. Zo kan het mkb, zoals jouw bedrijf in Joure, zich focussen op eigen kwaliteiten. Ons doel is resultaat boeken tegen eerlijke prijzen en in simpele woorden uitleggen wat we doen. Ik heb binnen Drijfveer Media verzorg ik veel klantcontact en help ik mijn collega’s waar nodig is.

Contact

Ben je op zoek naar een partner die meer rendement haalt uit jouw online marketing in Joure? Wij helpen je graag met een gratis second opinion of vrijblijvend gesprek bij op kantoor in Joure. Bel ons of vul het contactformulier.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten