Online marketing & webdesign voor kappers

Elke beroepsgroep en zelfs elke onderneming heeft een online marketing aanpak op maat nodig. Dat geldt ook zeker voor kappers. Geen kapsalon is hetzelfde wat betreft sfeer, specialiteiten, doelgroep en locatie. Dat hebben we al vaak ervaren bij onze samenwerking met kappers.

We hebben daarom besloten ons op kappers te concentreren met onze online marketing. We hebben de ervaring, scherpe prijzen en een enorme dosis zin om van elke kapper die bij ons aanklopt voor online marketing een enorm succes te maken. Als jij kapper bent en nog twijfelt, bel even. Dan weet je zo of of wij geschikt zijn voor je.

Online-marketing-kappers
Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

''Onze ervaring met online marketing en webdesign voor kappers garandeert succes.''

Wat maakt online marketing voor kappers zo leuk

Sommige klanten vinden we leuker dan de andere. Vaak, niet altijd, is dat branche breed. En onze ervaringen met kappers waarvoor wij de online marketing mochten doen waren allemaal positief. De communicatie verloopt soepel, ze prikken door jargon heen en kappers weten vaak behoorlijk wat van online marketing.

Als een kapper zich bij ons meldt omdat hij/zij net begonnen is, of wil groeien, of nog niet maximaal bezet is, dan gaan we eerst vrijblijvend en kosteloos bespreken wat precies de behoefte is. Welk type klanten wil je, hoe zit het met je concurrentie, wat zijn je specialismen, etc. Aan de hand van je antwoorden weten wij door onze ervaring met online marketing voor kappers al snel welke paden we moeten bewandelen en welke tarieven daar bijhoren.

Bij kappers gaan we meestal met sociale media aan de slag om de doelgroep te bereiken. (Dat is bij de meeste branches niet zo.) Dat kan door een mooie Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest pagina te maken of door gericht op sociale media te adverteren. Vanzelfsprekend luisteren we goed naar de wensen van jou, wil je niet met sociale media aan de slag, dan zorgen we gewoon dat je website hoger in Google komt.

Zo beginnen wij meestal als een kapper ons inschakelt. Deze methode is succesvol, dat weten we uit ervaring. Mogen we jou ook aan meer klanten helpen?

Effectieve en betaalbare online marketing, dat willen kappers dus dat krijgen ze van Drijfveer Media!

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop
Online-marketing-kappers-webdesign

Onze online marketing en webdesign voor kappers

Onderstaande werkzaamheden doen we het meest voor kappers. Maar we doen meer. Wij zijn een full service online marketing bureau en dat betekent dat we alles voor je kunnen doen. Alle online marketing dus op één plek.

 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw kapperswebsite goed gevonden als men zoekt op "kapper vul-plaats-in"? Nee, dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben stijgt je website gegarandeerd in Google.
 • Social media
  Heb je al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.
 • Webdesign voor kappers
  Online marketing begint met een website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites "pimpen" en bijv. een agenda toevoegen. We hebben eerder sites voor kappers gebouwd.
 • Overig
  We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!
Moeilijkheidsgraad

Kapper zoektermen indicatie

kapsalon 27000 12
kapper 18000 12
barbier 2900 10
kapper utrecht 3700 26
kapper amsterdam 3500 26
krullen kapper 1800 1
kapper nijmegen 3400 1
kapper rotterdam 2900 29
kapper zwolle 2100 9
kapper arnhem 2100 12
kapper leeuwarden 2000 16

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.