Online marketing in Leek

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Leek

Maakt je bedrijf flinke stappen en moet er een tandje bij op online marketing gebied? Of wil je juist je eerste stap gaan zetten? Wij helpen jouw zaak in Leek graag. Als full-service online marketing bureau zijn wij al jaren een partner voor diverse organisaties. Bekijk de greep uit ons repertoire en neem als een vraag hebt.

Onze internetenthousiastelingen helpen je graag meer online marketing succes te behalen. Dit doen we volledig afgestemd op jouw doelen en budget.
Besteed een klein deel van je inspanningen uit zoals een éénmalige website-update of juist een lange termijnplan inclusief linkbuilding en betaald adverteren. Wij kijken graag met jou mee om een optimaal resultaat te behalen.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


linkbuilding

Online verder groeien?

Wij helpen graag om jouw bedrijf online verder te laten groeien. Het kan gaan om meer bezoekers, maar bijvoorbeeld ook om meer conversies te krijgen.
De verschillende specialisten helpen je graag verder!

Wat wij doen

Een site zonder bezoekers of conversies. Daar heb je eigenlijk helemaal niks aan. Worstel jij daar nou ook mee en weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan zit je hier helemaal goed. Wij helpen jij om je doelen te bereiken. Door onze persoonlijke aanpak zal er precies gekeken naar jouw situatie en het plan daar op aangepast worden. Op die manier zullen wij altijd het optimale resultaat kunnen behalen. Meer bezoekers of meer conversies zijn daarbij gegarendeerd!

Een gezonde en langdurige relatie met je klanten is prettig, maar niet elke dienst of elk product verkoop je op regelmatige basis. Moet jij het hebben van níeuwe klanten? Dan is onze online marketing dienst Leadgeneratie de oplossing.

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites tegen de laagste tarieven van Leek. We maken jouw online visitekaart up-to-date en voorzien ‘m van een fris design. Of dit nu een bedrijfswebsite, portfoliowebsite of blogwebsite is.

Wil je inzetten op een goede ROI uit je campagnes? Zet dan in op betaald adverteren via Google. Al het internetverkeer naar je bedrijfswebsite in Leek is perfect meetbaar. Daardoor is precies af te stemming wat een rendabele campagne voor je kan betekenen.

SEO kent vele deelterreinen. Een hoop factoren zijn in de loop der tijd veranderd, maar linkbuilding blijft ongekend belangrijk. Onze specialisten kunnen bouwen op jarenlange ervaring en de nieuwste tools en helpen jouw zaak in Leek naar boven in Google.

Zoekmachineoptimalisatie is de manier om duurzaam bezoekverkeer te generen naar je website, zónder daar per click of lead voor te moeten betalen. We gaan aan de slag met jouw positie in Google door een puntsgewijs de belangrijkste rankingfactoren te checken en te verbeteren.

Soms zijn je potentiële klanten niet direct op zoek naar jouw product of dienst, maar kan het toch heel waardevol zijn om ze te bereiken. Wil je naamsbekendheid opbouwen of prospects opnieuw benaderen met jouw aanbod? Dat kan via online marketing. Benader ze via beeldadverteren.

Wij willen graag contact. Jij ook?

Graag zouden wij jou helpen met elke denkbare vorm van online marketing.

Telefonisch kun je ons eenvoudig bereiken via 088 - 115 5666, info@drijfveermedia.nl of via het contactformulier op de website. Horen wij snel van je?

Zoekmachine-optimalisatie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!