Skip to content

Online marketing Leek

Meer resultaat uit online marketing

Jouw partner in Leek

Maakt je bedrijf flinke stappen en moet er een tandje bij op online marketing gebied? Of wil je juist je eerste stap gaan zetten? Wij helpen jouw zaak in Leek graag.

We zijn als full-service online marketing bureau al jaren een partner voor diverse organisaties. Bekijk de greep uit ons repertoire en neem contact als een vraag hebt.

Outsourcen: van onderdeel tot volledige campagnes

Onze internetenthousiastelingen helpen je graag meer online marketing succes te behalen. Dit doen we volledig afgestemd op jouw doelen en budget.

Besteed een klein deel van je inspanningen uit zoals een éénmalige website-update of juist een lange termijnplan inclusief linkbuilding en betaald adverteren. Klik op een online marketing dienst hieronder voor meer informatie.

Display-Adverteren

Soms zijn je potentiële klanten niet direct op zoek naar jouw product of dienst, maar kan het toch heel waardevol zijn om ze te bereiken. Wil je naamsbekendheid opbouwen of prospects opnieuw benaderen met jouw aanbod? Dat kan via online marketing. Benader ze via beeldadverteren.

Lees meer...

AdWords

Wil je inzetten op een goede ROI uit je campagnes? Zet dan in op betaald adverteren via Google. Al het internetverkeer naar je bedrijfswebsite in Leek is perfect meetbaar. Daardoor is precies af te stemming wat een rendabele campagne voor je kan betekenen.

Lees meer...

SEO

Zoekmachineoptimalisatie is de manier om duurzaam bezoekverkeer te generen naar je website, zónder daar per click of lead voor te moeten betalen. We gaan aan de slag met jouw positie in Google door een puntsgewijs de belangrijkste rankingfactoren te checken en te verbeteren.

Lees meer...

Webdesign

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites tegen de laagste tarieven van Leek. We maken jouw online visitekaart up-to-date en voorzien ‘m van een fris design. Of dit nu een bedrijfswebsite, portfoliowebsite of blogwebsite is.

Lees meer...

Linkbuilding

SEO kent vele deelterreinen. Een hoop factoren zijn in de loop der tijd veranderd, maar linkbuilding blijft ongekend belangrijk. Onze specialisten kunnen bouwen op jarenlange ervaring en de nieuwste tools en helpen jouw zaak in Leek naar boven in Google.

Lees meer...

Leadgeneratie

Een gezonde en langdurige relatie met je klanten is prettig, maar niet elke dienst of elk product verkoop je op regelmatige basis. Moet jij het hebben van níeuwe klanten? Dan is onze online marketing dienst Leadgeneratie de oplossing.

Lees meer...
evelien

Evelien Heerema

Ondernemer

Wij zijn ruim tien jaar geleden begonnen met één visie. En tot op de dag van vandaag is deze gelijk: het mkb helpen met ons specialisme – online marketing – tegen scherpe prijzen en met eerlijke en heldere communicatie. Op die manier kan elke ondernemer zich richten op zijn eigen specialisme. We zijn ooit begonnen vanuit Groningen en zitten nu in Drachten. Leek ligt op de route en daarom helpen we je graag! Wat zijn je wensen? Dan kijken we samen waar we de meeste winst kunnen behalen binnen jouw budget.

Contact

Wij zijn ervan overtuigd dat we voor elke ondernemer iets kunnen betekenen in online marketing. Het maakt voor ons niet uit of je pas bent gestart als zzpér of als je al een gevestigde naam bent in Leek.

We komen graag langs om de mogelijkheden voor online marketing te bespreken. Je bent ook van harte welkom op ons kantoor. Je kunt ons bereiken op 088-1155666 en via het contactformulier hiernaast.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten