Skip to content

Online marketing Lelystad

Meer online succes

Online marketing Lelystad

Meer online succes

Online marketing in Lelystad

Wil jij je online marketing naar een hoger niveau tillen? Wij zijn de ideale partner om je bedrijf in Lelystad te ondersteunen op weg naar meer online succes. Bij online marketing bureau Drijfveer Media hebben we als full-service bedrijf alle specialisaties onder één dak.

Een compleet aanbod

Online marketing is breed begrip en daarom bieden we meerdere diensten aan die complementair aan elkaar zijn. Dat wil zeggen dat we met je bedrijf kunnen meedenken en inspringen waar dat nodig is, ongeacht in welke fase dit is. Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Dan helpen we je graag met conversie-optimalisatie. Wil je betaald adverteren via Google? Dan zetten onze SEA-specialisten een AdWords-campagne op.

Zoekmachine-optimalisatie

Je website is af en hij is erg mooi geworden. Een mooi ontwerp helpt een prettige gebruikerservaring op je website, maar daarvoor moeten je potentiële klanten je wel eerst vinden. Je website verbeteren met SEO als uitgangspunt, vergroot de kans op een hoge positionering in Google waardoor je meer websitebezoekers trekt.

Zoekmachine-optimalisatie

Google AdWords

Wil je precies die doelgroep bereiken die specifiek je producten zoekt? Dan wil je gaan adverteren in Google. Met onder meer Shopping en Search is het mogelijk om je ROI uit te rekenen en te sturen op resultaat. Of dit nu meer sales zijn of meer winst. Onze online marketing specialisten staan voor jouw onderneming in Lelystad klaar.

Google AdWords

Webteksten

Teksten hebben de kracht om lezers aan te overtuigen en aan te zetten tot actie. Foutloze teksten stralen bovendien professionaliteit uit. Zoek jij een tekstschrijver in Lelystad? Wij hebben altijd een tekstschrijver bij jou in de buurt.

Webteksten

Conversie-optimalisatie

Conversie-optimalisatie is een voortdurend proces in online marketing dat helpt je conversiepercentage te verhogen. Doen veel van je websitebezoekers aan ‘kijken, kijken, maar niet kopen?’, dan gaat er iets mis. Wij zoeken uit waar het aan ligt (Het ontwerp? De inhoud? Iets anders?) en passen het voor je aan.

Conversie optimalisatie

Linkbuilding

Linkbuilding is de meest waardevolle en bekende SEO-techniek om je website-autoriteit te verhogen. Het vergt echter veel specialistische kennis en tools om je backlinkprofiel te beheren. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen je graag. Vraag een gratis linkbuildscan aan om te kijken waar we je kunnen helpen.

Linkbuilding

Klantenwerving

Veel ondernemers uit de omgeving Lelystad vragen zich af, waar haal ik nieuwe klanten vandaan? Wij helpen je via online marketing om potentiële klanten bereiken en contact te laten opnemen met jouw bedrijf in Lelystad. Jij hoeft alleen het contact om te zetten in een klus.

Leadgeneratie

Neem contact met ons op

Is het tijd om de volgende stap te zetten met je online marketing activiteiten? Dan staan wij klaar om je daarbij te helpen. We komen graag in contact met jou en je organisatie in Lelystad. Bel ons op 088-1155666 of vul het contactformulier in.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
thorgall-online-marketeer

Thorgall van Eeden

Online marketing specialist

Als online marketing specialist bij Drijfveer Media leg ik technische zaken in simpele woorden uit en vertaal ik deze naar heldere actieplannen. Samen met elke klant denk ik na over een plan van aanpak, zodat we samen duurzaam resultaat behalen. Ik heb dit voor klanten door heel het land mogen doen, ook in de regio Lelystad. Ik zou graag met je in contact komen om te kijken wat ik voor jouw organisatie in Lelystad kan betekenen.

Online marketing blog

Veel van onze klanten hebben veel vragen over online marketing. Begrijpelijk. Als je nieuw bent op het gebied van online marketing overvallen vele termen je misschien. Daarom hebben we op onze blogpagina veel tips en termen uitgelegd zoals factoren in SEO, het verschil tussen On-page en Off-page optimalisatie en meta-omschrijving. Kijk op de blogpagina en zet alvast de eerste stappen naar online succes.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten