Online marketing in Lelystad

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Lelystad

Wil jij je online marketing naar een hoger niveau tillen? Wij zijn de ideale partner om je bedrijf in Lelystad te ondersteunen op weg naar meer online succes. Bij online marketing bureau Drijfveer Media hebben we als full-service bedrijf alle specialisaties onder één dak.

Online marketing is breed begrip en daarom bieden we meerdere diensten aan die complementair aan elkaar zijn. Dat wil zeggen dat we met je bedrijf kunnen meedenken en inspringen waar dat nodig is, ongeacht in welke fase dit is. Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Dan helpen we je graag met conversie-optimalisatie. Wil je betaald adverteren via Google? Dan zetten onze SEA-specialisten een AdWords-campagne op.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Display-advertising

Meer uit je website halen?

Vaak wordt niet het maximale uit een website gehaald, met als gevolg niet het aantal bezoekers dat jij graag wilt. Wij helpen om meer bezoekers op je website te krijgen.

Onze marketing diensten

Wat heb je aan een hele mooie website waar geen sales of opdrachten uitkomen? Helemaal niets. Maar toch zien we veel bedrijven worstelen en vragend naar het beeldscherm staren; waar blijven die klanten toch? Ze weten vaak niet dat als de website online staat, het werk pas echt begint. Wij zorgen daarom voor hoge posities in Google, meer bezoekers op je website en een goed conversiepercentage. Wij zetten jouw website voor jou aan het werk.

Teksten hebben de kracht om lezers aan te overtuigen en aan te zetten tot actie. Foutloze teksten stralen bovendien professionaliteit uit. Zoek jij een tekstschrijver in Lelystad? Wij hebben altijd een tekstschrijver bij jou in de buurt.

Linkbuilding is de meest waardevolle en bekende SEO-techniek om je website-autoriteit te verhogen. Het vergt echter veel specialistische kennis en tools om je backlinkprofiel te beheren. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen je graag. Vraag een gratis linkbuildscan aan om te kijken waar we je kunnen helpen.

Je website is af en hij is erg mooi geworden. Een mooi ontwerp helpt een prettige gebruikerservaring op je website, maar daarvoor moeten je potentiële klanten je wel eerst vinden. Je website verbeteren met SEO als uitgangspunt, vergroot de kans op een hoge positionering in Google waardoor je meer websitebezoekers trekt.

Conversie-optimalisatie is een voortdurend proces in online marketing dat helpt je conversiepercentage te verhogen. Doen veel van je websitebezoekers aan ‘kijken, kijken, maar niet kopen?’, dan gaat er iets mis. Wij zoeken uit waar het aan ligt (Het ontwerp? De inhoud? Iets anders?) en passen het voor je aan.

Wil je precies die doelgroep bereiken die specifiek je producten zoekt? Dan wil je gaan adverteren in Google. Met onder meer Shopping en Search is het mogelijk om je ROI uit te rekenen en te sturen op resultaat. Of dit nu meer sales zijn of meer winst. Onze online marketing specialisten staan voor jouw onderneming in Lelystad klaar.

Veel ondernemers uit de omgeving Lelystad vragen zich af, waar haal ik nieuwe klanten vandaan? Wij helpen je via online marketing om potentiële klanten bereiken en contact te laten opnemen met jouw bedrijf in Lelystad. Jij hoeft alleen het contact om te zetten in een klus.

Mogen wij je helpen?

Is het tijd om de volgende stap te zetten met je online marketing activiteiten? Dan staan wij klaar om je daarbij te helpen.

We komen graag in contact met jou en je organisatie in Lelystad. Bel ons op 088-1155666, stuur een mailtje naar info@drijfveermedia.nl of vul het contactformulier in.

linkbuilding

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!