Online marketing en webdesign voor makelaars

We werken al sinds onze oprichting succesvol samen met makelaars van Vlissingen tot Delfzijl. Van linkbuilding, Google Ads en social media beheer tot webdesign. Het mooie van onze ervaring is dat we nu niet meer hoeven te zoeken naar wat werkt. Dat weten we door onze ervaring al behoorlijk goed. Natuurlijk is geen regio hetzelfde, maar we kunnen snel en slagvaardig van start voor elke makelaar die behoefte heeft aan een slimme en no-nonsense online marketing partner.

makelaar-online-marketing

''Wij helpen makelaars met online marketing. Onze ervaring met de branche vergoot het succes.''

Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop

Wat maakt online marketing voor makelaars anders

Makelaars bewegen zich in een lastige branche die heel weerbarstig is. Zo zit de markt op slot, zo moet er overboden worden om een huis te kopen. Een perfecte balans op de woningmarkt is er nooit lang. Die schommeling heeft ook invloed op de online marketing voor makelaars. 

Als er een flink woningen tekort is en de huizenprijzen hoog zijn, is het als makelaar niet lastig om kopers te vinden. Daardoor verschuift de focus van kopers vinden naar het vinden van particulieren die hun woning juist willen verkopen. Andere doelgroep, andere online kanalen. Wij springen met onze online marketing graag bij om makelaars te laten groeien. 

We hebben ervaring met online marketing voor makelaars en helpen jou ook graag groeien!

Onze online marketing voor makelaars

We hebben al de nodige meters gemaakt voor makelaars. En dat beviel ons goed. De makelaars gelukkig ook. We hebben mooie resultaten geboekt en de extra verdieping die komt kijken bij online marketing voor makelaars motiveert ons .

 • Webdesign voor makelaars
  Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder sites voor makelaars gebouwd.
 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op makelaar "vul plaats in"? Nee, dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zul je jouw website snel zien stijgen.
 • Adverteren
  Wil jij niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij makelaars ervaring mee. We weten welke clicks duur zijn en wat onontdekte goedkopere zoekwoorden zijn.
 • Social media
  Heb je al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.
 • Overig
  We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Wij helpen makelaars groeien met onze slagvaardige online marketing.

Online-marketing-makelaar

Makelaar zoektermen indicatie

makelaar 12000 68
nvm makelaar 2800 19
vbo makelaar 2600 12
makelaar rotterdam 2200 63
courtage makelaar 1900 6
horeca makelaar 1900 59
makelaar den haag 1600 58
makelaar utrecht 1700 57
makelaar groningen 1600 60
kosten makelaar 1200 16
makelaar heerenveen 1100 18
Moeilijkheidsgraad

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.