Online marketing en webdesign voor notarissen

We werken al sinds onze oprichting succesvol en plezierig samen met notarissen van Rotterdam tot Leeuwarden. Meestal is dat linkbuilding, Google Ads en Zoekmachine optimalisatie van hun website. Wij werken vaak voorspoedig samen met notarissen omdat we de branche kennen van eerdere opdrachten. Natuurlijk is geen regio hetzelfde en is online marketing voor notarissen in Den Haag anders dan voor notarissen in Dokkum. Maar over het algemeen kunnen we snel en slagvaardig van start voor elke notaris die meer klanten wil werven via internet. Wij willen graag jouw slimme en no-nonsense online marketing partner worden!

notaris-online-marketing

''Wij helpen notarissen met online marketing. Onze ervaring met notarissen garandeert snel succes.''

Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop

Wat maakt online marketing voor notarissen anders

Notarissen die ons voor online marketing benaderen zijn vaak starters of ambitieuze notariskantoren die meer cliënten zoeken. Het eerste wat wij doen is een blik werpen op de online reputatie van de notaris. Zijn er veel reviews? Zijn de meeste positief? Op dit vlak is altijd werk te doen. Denk aan klanten actief benaderen om (positieve) reviews achter te laten en aan het fatsoenlijk reageren op negatieve reviews.

Na de reputatie check bekijken wij de website kritisch. Kan deze nog mee, is er genoeg rekening gehouden met de wensen van websitebezoekers, straalt het uit waar je als notaris voor staat? Scoort de website goed in Google voor de diensten die je als notaris het liefste levert?  

Zo beginnen wij meestal als een notaris ons inschakelt. Deze methode is succesvol, dat weten we uit ervaring. Mogen we jou ook aan meer klanten helpen?

Onze online marketing voor notarissen

We hebben al de nodige meters gemaakt voor notarissen. En dat beviel ons team goed. De notarissen gelukkig ook. We hebben mooie resultaten geboekt en de unieke aanpak die notarissen online nodig hebben spreekt ons erg aan.

 • Webdesign voor notarissen
  Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder sites voor notarissen gebouwd.
 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op notaris "vul plaats in"? Nee, dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zul je jouw website snel zien stijgen.
 • Adverteren
  Wil jij niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij notarissen ervaring mee. We weten welke clicks duur zijn en wat onontdekte goedkopere zoekwoorden zijn.
 • Social media
  Heb je al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.
 • Overig
  We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Wij helpen notarissen groeien met onze effectieve en snel werkende online marketing.

Online-marketing-notaris-webdesign

Notaris zoektermen indicatie

Notaris 11000 68
geregistreerd partnerschap 19000 19
samenlevingscontract 13000 26
testament opstellen 4500 16
huwelijkse voorwaarden 3300 9
Goedkoopste notaris 3200 46
samenlevingscontract kosten 1400 8
bv oprichten 3600 29
gemeenschap van goederen 1600 9
notaris rotterdam 900 46
notaris amsterdam 1200 36
Moeilijkheidsgraad

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.