Online marketing en webdesign voor restaurants

We hebben met regelmaat samengewerkt met restaurants van Stadskanaal tot Vlissingen. Met linkbuilding, Google Ads, contentmarketing en webdesign maakten hebben wij bijgedragen aan hun succes. Dankzij onze ervaring zitten we snel op de juiste golflengte met een restauranteigenaar en kunnen we sneller schakelen dan andere online marketing bureaus. Natuurlijk heeft elke regio en elke doelgroep haar eigen aanpak nodig, maar we kunnen snel en doortastend van start gaan voor elk restaurant dat online marketing in wil zetten. We helpen je graag als je een team betaalbare professionals zoekt!

online marketing restaurant

''Wij helpen restaurants met online marketing. Onze ervaring in de horeca vergroot het succes.''

Contact-Mirthe

Online marketeer

Mirthe Zoer

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop

Wat maakt online marketing voor restaurants anders?

Restaurants is een behoorlijk algemene term voor een onbeperkte veelzijdigheid aan horecabedrijven. En elk type restaurant zoals de bistro, brasserie, Grand Café en trattoria hebben ook onderling grote verschillen. Ieder restaurant heeft een eigen sfeer, eigen meukaart, eigen prijzen, eigen inrichting, eigen imago, etc. Daar moet een online marketingbureau rekening mee houden. Online marketing voor restaurants is maatwerk.

Onze ervaring is dat een restaurant in ieder geval de recensies op orde moet hebben. Een goede naam is belangrijk en gelukkig zijn er meerdere methodes om positieve recensies te verzamelen en negatieve recensie daarbij onder te sneeuwen. Naast recensies hebben restaurants een sterk visuele website nodig waarbij de sfeer van het restaurant helder wordt weergegeven. Met een sterke aanwezigheid op de sociale media zoals Facebook en Instagram kan die sfeer ook worden gedeeld met je doelgroep.

Wij hebben ervaring met online marketing voor restaurants en helpen jou ook graag aan meer gasten!

Onze online marketing voor accountants

Wij hebben al veel werk verzet voor verschillende restaurants en dat was succesvol. Dat vinden we niet alleen zelf, die mening wordt gedeeld door onze klanten.

 • Webdesign voor restaurants
  Als je je doelgroep wil bereiken om zodoende meer gasten te bereiken dan is het eerste wat je nodig hebt een goede website. Een website die de sfeer van je restaurant goed weergeeft. Die je doelgroep enthousiasmeert en aanzet tot een belletje of het online reserveren van een tafel. Wij kunnen een overtuigende website voor restaurants maken. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen.
 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op restaurant "vul plaats in"? Nee? Dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zul je de website snel zien stijgen en het aantal gasten zien toenemen.
 • Adverteren
  Wil jij naast de duurzame SEO-weg  vanavond al nieuwe gasten hebben, dan is Google Ads handig. Met Google Ads voor restaurants kun je slim omgaan omdat het direct werkt. Op dagen waarbij het niet opschiet met reserveringen zet je een campagne aan en als je volledig bezet bent zet je de Ads campagne gewoon uit. Onze Google Ads professionals helpen je hier graag mee.
 • Social media
  Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt. Maar ook waardevol, zeker voor restaurants.
 • Overig
  We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Wij zijn dé online marketing partner van restaurants door heel Nederland

Linkbuilding-restaurant

Restaurant zoektermen indicatie (p/m)

restaurant 87000 62
chinees restaurant 18000 10
grieks restaurant 11000 12
italiaans restaurant 6000 8
bistro 2300 11
restaurant amsterdam 8600 49
restaurant rotterdam 7900 18
restaurant utrecht 6900 40
uit eten 4400 61
restaurant cadeaukaart 1400 17
restaurant groningen 4900 41
Moeilijkheidsgraad

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen halen, maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.