Skip to content

Online marketing Sneek

Wil jij ook meer online succes?

Online marketing Sneek

Wil jij ook meer online succes?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Sneek

Drijfveer Media is de online marketing expert voor betere online resultaten. Dankzij jarenlange ervaring zorgen wij er samen met jou voor dat bezoekers worden omgezet in klanten. Wij werken te allen tijde vol overgave voor onze klanten, benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Divers marketing aanbod

Niet elk bedrijf in Sneek heeft dezelfde wensen en behoeftes op het gebied van internet marketing. Wat wij wel vaak zien is dat er veel overkoepelende behoeften zijn, zoals beter vindbaar willen zijn en een verbetering van de conversie. Wij zorgen ervoor dat jij opvalt wanneer jouw doelgroep in Sneek op zoek gaat naar jouw diensten.

Webdesign

Een website is je online visitekaartje en moet overtuigen en aansluiten bij je doelgroep. Wij bouwen moderne websites die bovendien goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Kan het online gezicht van jouw organisatie wel een opfrisbeurt gebruiken? Onze webdesigners helpen je graag!

Webdesign

Social media marketing

Ben jij al actief op social media met jouw bedrijf? Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Dit biedt dus volop mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Benieuwd hoe social media marketing kan bijdragen aan jouw online ambities? Wil je als onderneming in Sneek leuke inhakers op de Sneekweek, Koningsdag of een festival?

Social media marketing

Linkbuilding

Wat wel of niet werkt qua linkbuilding is door de jaren heen verschillende keren veranderd, de fundamenten blijven echter hetzelfde. In combinatie met zoekmachine-optimalisatie zal dit uiteindelijk uitmonden in meer bezoekers en een hogere websiteautoriteit.

Linkbuilding

Google AdWords

Door het inzetten van Google Adwords kan je direct jouw potentiële klanten in Sneek, Nederland of zelfs de hele wereld, direct bereiken. De mogelijkheden van dit marketing platform zijn eindeloos! Zo kun je zelf bepalen hoe en wanneer jouw advertenties worden getoond. Onze gecertificeerde AdWords-specialisten helpen je graag!

Google AdWords

SEO

Zoekmachine-optimalisatie is tegenwoordig een onmisbaar marketinginstrument. Wil jij met jouw organisatie goed vindbaar zijn? Voor je doelgroep in Sneek of heel heel Nederland? Wij kunnen jouw onderneming op de kaart zetten door middel van hoge posities in Google. Mogen wij helpen om van jouw website een lucratieve klantengenerator te maken?

SEO

Conversie-optimalisatie

Heb je al veel bezoekers op je website, maar nauwelijks aanvragen, sales of andere handelingen waar omzet uit voortvloeit? Wij kijken graag samen met jou naar elementen binnen je website die verbeterd kunnen worden om je doelgroep aan te zetten tot actie.

Conversie-optimalisatie

Duurzaam stappenplan en een hoog rendement voor onze klanten in Sneek

Kennismaken

Graag willen wij eerst jou en je organisatie leren kennen zodat we een goed beeld krijgen van de wensen en bijbehorende online doelstellingen. Het is voor ons geen probleem om daarvoor even naar het prachtige Sneek te rijden. 

Doelstellingen

Wat wil je bereiken met je website? Wat wil je uitstralen met je bedrijf? Wil je de concurrentie in Sneek verslaan of ben je die al voorbij? Na ons gesprek hebben wij een goed beeld en maken we een plan van aanpak.

Aan de slag

Het is onze intentie om een lange en duurzame samenwerking aan te gaan. Afhankelijk van jouw behoeften kunnen we wekelijks of maandelijks een evaluatiemoment inplannen om de reeds behaalde resultaten te bespreken. 

Marcel Wiersma

Junior Online Marketeer

Als Junior Online Marketeer ondersteun ik de marketingafdeling waar nodig. Zo ben ik verantwoordelijk voor de linkbuilding van meerdere klanten in Sneek en omgeving. Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen binnen de online marketing zodat onze linkbuildingtechnieken te allen tijde voldoen aan de richtlijnen van Google.

Benieuwd wat linkbuilding voor jouw bedrijf kan betekenen?

marcel
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken?

Wij houden kantoor in Drachten, maar komen graag bij jou in Sneek langs om kennis te maken en jouw case door te spreken. Elke reden om in het prachtige stadje Sneek te zijn, grijpen wij met beide handen aan. Liever bij ons op kantoor of alles telefonisch bespreken? Ook prima.

Tot slot en wellicht ten overvloede, ben je op zoek naar een kundige online marketingpartner voor jouw organisatie? Wij hebben er nu al zin in om je gezicht te zien als we de eerste resultaten presenteren!

diensten-drijfveer

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten