Online marketing in Sneek

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Sneek

Drijfveer Media is de online marketing expert voor betere online resultaten. Dankzij jarenlange ervaring zorgen wij er samen met jou voor dat bezoekers worden omgezet in klanten. Wij werken te allen tijde vol overgave voor onze klanten, benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Niet elk bedrijf in Sneek heeft dezelfde wensen en behoeftes op het gebied van internet marketing. Wat wij wel vaak zien is dat er veel overkoepelende behoeften zijn, zoals beter vindbaar willen zijn en een verbetering van de conversie. Wij zorgen ervoor dat jij opvalt wanneer jouw doelgroep in Sneek op zoek gaat naar jouw diensten.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


SEO-rapport

Verder online groeien

Ben jij toe aan extra bezoekers en conversies op je website? Wij helpen je graag om je doelen te bereiken!

Wat kunnen wij doen voor jou?

Het begint met een website. Heb je al een website, dan zullen wij deze scannen op verbeterpunten. Heb je nog geen website, dan zorgen wij voor een mooie nieuwe website. Vanuit een goede website kunnen wij op verschillende manieren bezoekers naar jouw website trekken. Meer bezoekers betekend meer potentiële klanten en dus ook meer conversies. Omdat geen situatie gelijk is, zal dat helemaal voor jou gefinetuned worden.

Heb je al veel bezoekers op je website, maar nauwelijks aanvragen, sales of andere handelingen waar omzet uit voortvloeit? Wij kijken graag samen met jou naar elementen binnen je website die verbeterd kunnen worden om je doelgroep aan te zetten tot actie.

Door het inzetten van Google Adskan je direct jouw potentiële klanten in Sneek, Nederland of zelfs de hele wereld, direct bereiken. De mogelijkheden van dit marketing platform zijn eindeloos! Zo kun je zelf bepalen hoe en wanneer jouw advertenties worden getoond. Onze gecertificeerde Google Ads-specialisten helpen je graag!

Ben jij al actief op social media met jouw bedrijf? Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Dit biedt dus volop mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Benieuwd hoe social media marketing kan bijdragen aan jouw online ambities? Wil je als onderneming in Sneek leuke inhakers op de Sneekweek, Koningsdag of een festival?

Zoekmachine-optimalisatie is tegenwoordig een onmisbaar marketinginstrument. Wil jij met jouw organisatie goed vindbaar zijn? Voor je doelgroep in Sneek of heel heel Nederland? Wij kunnen jouw onderneming op de kaart zetten door middel van hoge posities in Google. Mogen wij helpen om van jouw website een lucratieve klantengenerator te maken?

Wat wel of niet werkt qua linkbuilding is door de jaren heen verschillende keren veranderd, de fundamenten blijven echter hetzelfde. In combinatie met zoekmachine-optimalisatie zal dit uiteindelijk uitmonden in meer bezoekers en een hogere websiteautoriteit.

Een website is je online visitekaartje en moet overtuigen en aansluiten bij je doelgroep. Wij bouwen moderne websites die bovendien goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Kan het online gezicht van jouw organisatie wel een opfrisbeurt gebruiken? Onze webdesigners helpen je graag!

Hoe verder?

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om jou te mogen helpen om te groeien. Zie jij dat ook zitten? Neem dan snel contact met ons op.

Dat kan telefonisch via 088 - 115 5666, via de info@drijfveermedia.nl of stuur een berichtje via ons contactformulier. Wij hopen snel van je te horen!

Tekst

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!