Online marketing & webdesign voor tandartsen

Elke beroepsgroep en zelfs elke onderneming heeft een online marketing aanpak op maat nodig. Dat geldt ook zeker voor (cosmetisch) tandartsen. Geen tandartsenpraktijk is hetzelfde wat betreft specialiteiten, doelgroep en locatie. Dat hebben we al vaak ervaren bij onze samenwerking met tandartsen. Het zijn de mensen die de praktijk maken.

We hebben daarom besloten ons op tandartsen te concentreren met onze online marketing. We hebben de ervaring, scherpe prijzen en een enorme dosis zin om van elke tandarts die bij ons aanklopt voor online marketing een enorm succes te maken. Of je je als tandarts nou richt op reguliere zorg, implantaten, kronen en bruggen, tanden bleken of angstige patiënten, wij zorgen voor meer patiënten. 

Als jij tandarts bent en nog twijfelt, bel even. Dan weet je zo of of wij geschikt zijn voor je.

online-marketing-tandarts
Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

''Onze ervaring met online marketing en webdesign voor tandartsen garandeert succes.''

Wat maakt online marketing voor tandartsen anders?

Sommige klanten vinden we leuker dan de andere. Vaak, niet altijd, is dat branche breed. En onze ervaringen met tandartsen waarvoor wij de online marketing mochten doen waren allemaal positief. De communicatie verloopt soepel, ze zijn bijzonder kritisch en willen precies weten wat we doen en hoe we het doen. Wij hebben graag kritische en nieuwsgierige klanten. Dat dwingt ons ook om ons uiterste best te doen.

Als een tandarts zich bij ons meldt omdat hij/zij net begonnen is, willen we graag de wensen weten. Wil hij/zij meer  specifieke cosmetisch werk doen? Is er nog ruimte voor meer reguliere patiënten of is er de wens om de praktijk te laten groeien? Dat gaan we eerst vrijblijvend en kosteloos bespreken. Welk type klanten wil je, hoe zit het met je concurrentie, wat zijn je specialismen, etc. Hoe meer we op voorhand weten, hoe sneller we samen succes boeken.

Welke marketingkanalen en marketingboodschap we kiezen hangt bij tandartsen sterk af van hun wensen. We gebruiken vaak sociale media en Google Ads om snel succes te boeken. Op de achtergrond gaan we dan aan de slag met zoekmachine optimalisatie zodat de website op de wat langere termijn ook door hoog in Google te staan patiënten werft.

Zo beginnen wij meestal als een tandarts ons inschakelt. Deze methode is succesvol, dat weten we uit ervaring. Mogen we jou ook aan meer patiënten helpen?

Effectieve en betaalbare online marketing, dat willen tandartsen dus dat krijgen ze van Drijfveer Media!

Grtatis
gratis-linkbuilding-scan-knop
gratis-second-opinion-knop
gratis-website-analyse-knop
Online-marketing-tandarts-webdesign

Online marketing en webdesign voor tandartsen

Onderstaande werkzaamheden doen we het meest voor tandartsen. Maar we doen meer. Wij zijn een full service online marketing bureau en dat betekent dat we alles voor je kunnen doen. Alle online marketing dus op één plek.

 • SEO & hoog in Google
  Wordt jouw tandartsenpraktijk goed gevonden als men zoekt op "tandarts vul-plaats-in"? Nee, dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben stijgt je website gegarandeerd in Google.
 • Social media
  Heb je al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.
 • Webdesign voor tandartsen
  Online marketing begint met een website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites "pimpen" en bijv. een agenda toevoegen. We hebben eerder sites voor tandartsen gebouwd.
 • Overig
  We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!
Moeilijkheidsgraad

Tandarts zoektermen indicatie

tandarts 32000 54
tanden bleken 17000 46
orthodontist 12000 32
mondhygiënist 2200 32
tandheelkunde 1200 28
spoed tandarts 1900 14
tanden bleken tandarts 2100 38
tandarts den haag 2900 17
tandarts groningen 1800 30
tandarts delft 1700 12
tandarts ede 1600 7

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook een hoger rendement uit je online kanalen maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij doen het graag voor je. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.