Over ons

Dit is Drijfveer Media

Drijfveer Media is in 2011 opgericht in Groningen door Robert Boersma en Evelien Heerema. Het begon destijds met het leveren van diensten waar zzp’ers en mkb-bedrijven vaak moeite mee hebben. Deze diensten bestonden vooral uit SEO (search engine optimization) en linkbuilding. Later is daar tekstschrijven aan toegevoegd, omdat dit goed samenging met de SEO-werkzaamheden.

Inmiddels is Drijfveer Media uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau dat jou kan helpen op alle vlakken, van concept tot uitvoering.

Goede-doelen

Over Drijfveer Media

Bij Drijfveer Media werken online marketeers met elk verschillende specialiteiten zoals SEO, linkbuilding, websiteontwikkeling en conversie-optimalisatie. Stuk voor stuk ervaren marketeers die hun waarde al meer dan bewezen hebben. Daarnaast hebben we uitstekende tekstschrijvers in huis. Wij werken alleen met bedreven en gedreven mensen die de verantwoordelijkheid kunnen dragen voor jouw online marketingsucces.

''Wij helpen je graag met elke denkbare vorm van online marketing.''

Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

De naam Drijfveer Media

De naam Drijfveer Media is gekozen vanwege onze gedreven werkwijze. Bij Drijfveer Media werken we alleen met specialisten die een passie voor online marketing hebben. Wij rusten niet voordat we jouw online doelstellingen bereikt hebben. Dat is onze drijfveer.

De klant is geen koning..

Het kenmerk van een koning is dat deze niet tegengesproken wordt en boven de mensen staat. Bij ons is de klant voorzitter. Iemand die knopen doorhakt, vertrouwt op goed advies en openstaat voor voorstellen tijdens een overleg. We nemen jou serieuzer dan een koning!

Bewuste keuze
Kies je bewust voor een specialist in online marketing, dan verdien je een goed advies en heb je recht op een zeer kritische benadering bij alles wat wij doen. Centraal staat altijd de vraag “wat levert het jouw bedrijf op en is dat het maximale?”

In het kort
Wij hopen dat je nu begrijpt waarom je bij ons geen koning bent. Dat doet niets af aan het feit dat we jou als voorzitter zullen verbazen met een vriendelijke en constructieve houding.

Specialisten met een passie voor online

1

Gemeenschappelijk doel

Bij een samenwerking is jouw doel ons doel. Het behalen van dat doel is het allerbelangrijkste. Maar de weg naar dat doel toe willen wij altijd zo plezierig mogelijk invullen. Daarom updaten we je regelmatig over de voortgang, want een plezierige samenwerking vereist goede communicatie.

Plezier
Wij kunnen als kinderen genieten van het bereiken van topposities, betere conversies en meer traffic naar jouw website. Dagelijks monitoren we onze projecten en bij positieve ontwikkelingen is er geregeld een vreugdekreet te horen. Deze passie zetten wij voor je in!

In het kort
Niets motiveert ons meer dan plezier in ons werk. Dat plezier krijgen wij van een goede samenwerking, even stilstaan bij succes en iedere concurrent van jou die we passeren.

Jouw kracht is onze kracht

Jouw bedrijf heeft een unieke oorsprong en kwaliteiten. Daarom schiet een standaardoplossing vaak tekort. Iedere klant verdient maatwerk. Dus als je bij ons SEO-pakketten of andere SEO-diensten afneemt, dan zorgen wij dat het de waarden en visie van jouw bedrijf respecteert en aanvult.

Kernwaarden
Heeft jouw bedrijf sterke eigenschappen die de concurrent niet heeft? Dan borduren wij daar graag op voort. Wij gebruiken jouw sterke punten in onze online marketingaanpak, waardoor jouw ambities en kwaliteiten ook bekend worden bij de doelgroep.

In het kort
De USP’s (unique selling points) van jouw bedrijf zijn voor ons de essentie. Door onze sterke kanten te combineren zorgen we ervoor dat de uitkomst hoger wordt dan de som der delen zou zijn geweest.

Het Paretoprincipe

Het Paretoprincipe komt van de Italiaanse econoom Vilfredo Pareto (1848 – 1923). Het is bekender onder de benamingen 80/20 regel, de Wet van Pareto en het principe van de minste inspanning. Het komt erop neer dat met twintig procent van het werk tachtig procent van het resultaat behaald wordt.

In de praktijk
Twintig procent van het werk is dus in de regel goed voor tachtig procent van het resultaat. Daarom kijken wij eerst waar we met 20% van onze mogelijkheden het hoogste rendement voor jou kunnen halen. Met dat resultaat maken wij het mogelijk om met de hogere opbrengst van je site de overige tachtig procent te verbeteren. Wij helpen je groeien in de investeringen die komen kijken bij het ontwikkelen van een perfect online marketingkanaal.

In het kort
In elke groep van zaken die bijdraagt tot een gemeenschappelijk effect is het grootste deel van het effect toe te schrijven aan een relatief kleine kern. Daar beginnen wij!

Pareto

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook in contact staan met jouw doelgroep maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij staan je bij aan de hand van effectieve online marketing. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.