Dit is Drijfveer Media

4.8
5/5

98 beoordelingen

Over Drijfveer Media

In 2011 werd Drijfveer Media opgericht in Groningen door Robert Boersma en Evelien Heerema. Oorspronkelijk richtte het zich op het leveren van diensten die vaak een uitdaging vormen voor zzp'ers en mkb-bedrijven, met name op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie) , linkbuilding en copywriting.

Sindsdien heeft Drijfveer Media zich ontwikkeld tot een full-service online marketingbureau dat een breed scala aan diensten biedt, van concept tot uitvoering, om jou te helpen op alle fronten.

Bedrijfsomschrijving

Bij Drijfveer Media werken online marketeers met elk verschillende specialiteiten zoals SEO, linkbuilding, websiteontwikkeling en conversie-optimalisatie. Stuk voor stuk ervaren marketeers die hun waarde al meer dan bewezen hebben. Daarnaast hebben we uitstekende tekstschrijvers in huis. Wij werken alleen met bedreven en gedreven mensen die de verantwoordelijkheid kunnen dragen voor jouw online marketingsucces.

De naam

De naam Drijfveer Media is gekozen vanwege onze gedreven werkwijze. Bij Drijfveer Media werken we alleen met specialisten die een passie voor online marketing hebben. Wij rusten niet voordat we jouw online doelstellingen bereikt hebben. Dat is onze drijfveer.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

De klant is geen koning..

Het kenmerk van een koning is dat deze niet tegengesproken wordt en boven de mensen staat. Bij ons is de klant voorzitter. Iemand die knopen doorhakt, vertrouwt op goed advies en openstaat voor voorstellen tijdens een overleg. We nemen jou serieuzer dan een koning!

Kies je bewust voor een specialist in online marketing, dan verdien je een goed advies en heb je recht op een zeer kritische benadering bij alles wat wij doen. Centraal staat altijd de vraag “wat levert het jouw bedrijf op en is dat het maximale?”

Wij hopen dat je nu begrijpt waarom je bij ons geen koning bent. Dat doet niets af aan het feit dat we jou als voorzitter zullen verbazen met een vriendelijke en constructieve houding.

Hier zijn we goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
denkkracht
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven