Skip to content

Online marketing Assen

Wil jij ook meer online succes?

Online marketing Assen

Wil jij ook meer online succes?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Assen

Ben je ondernemer in Assen en wil je graag de online marketing uitbesteden aan een goed online marketing bureau? Dat komt goed uit, want Drijfveer Media heeft veel ervaring met online marketing voor verschillende bedrijfstypen en van Middelburg tot Assen.

Drijfveer Media is ontstaan in een woonkamer in Groningen, maar inmiddels zetten wij de online strategie ook uit voor meerdere bedrijven in Assen. Wij willen jou ook graag helpen om in contact te komen met jouw doelgroep.

Ons online marketing aanbod

Wat heb je aan een website als er geen bezoekers komen? En wat heb je aan een website als er wel bezoekers komen maar die geen actie ondernemen? Niets! Daarom is ons hele aanbod gericht op klanten voor het MKB te werven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen, optimaliseren en promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering. Weet je niet waar jouw online kansen liggen, laat ons dan even vrijblijvend een onderzoekje doen. Wij denken graag met je mee om jouw website naar een hoger level te tillen.

Zoekmachine-optimalisatie

Wij kunnen voor jouw website zoekmachine-optimalisatie doen. Dat wil zeggen dat wij zorgen dat jouw website hoog in Google komt en dus meer relevante bezoekers krijgt. En meer relevante bezoekers betekent meer omzet voor jou. Dankzij de online marketing specialisten van Drijfveer Media stijgt de omzet van jouw onderneming!

Meer over online marketing

Copywriters

Ongeveer 60% van de mensen geeft aan dat correct taalgebruik bijdraagt aan het vertrouwen in een bedrijf. Dat percentage is in Assen niet anders. Naast het vergroten van het vertrouwen kan je met teksten nog veel meer doen. Onze teksten overtuigen en zetten bezoekers aan tot het doen van een aankoop of aanvraag.

Meer over onze tekstschijvers

Linkbuilding

Online marketing voor ondernemingen in Assen is hetzelfde als voor ondernemingen in andere plaatsen. Eerst kijken we of de website in orde is. Als dat zo is starten wij met linkbuilding. Wij zijn inmiddels de nummer 1 partij voor linkbuilding in Nederland. Met onze linkbuildingtechnieken en getrainde linkbuilders krijgen we jouw website ook snel hoger in Google.

Meer over linkbuilding

Online adverteren / SEA

Online adverteren werkt direct. Wij kunnen nu een campagne aanmaken en dan ben je over een uur zichtbaar voor je doelgroep. Maar let op, zijn je AdWords, Facebook, Instagram of Bing campagnes niet goed geoptimaliseerd, dan betaal je veel te veel. Twijfel je over je campagne? Onze AdWords-specialisten geven gratis een  second opinion bij jou op kantoor in Assen of omgeving.

Meer over AdWords

Conversie-optimalisatie

Heeft jouw website veel bezoekers maar heb je het gevoel dat je daar niet alles uithaalt? Door te testen en te analyseren kunnen wij op maat advies geven zodat de bezoekers van jouw website beter converteren en jou dus meer omzet opleveren. Vanzelfsprekend kennen wij ook al een heleboel standaard trucs waarmee we conversie kunnen verhogen.

Meer over conversie-optimalisatie

Leadgeneratie

Er zijn veel methodes om online klanten te werven. Leadgeneratie is bijvoorbeeld zo'n methode. In het kort komt het er op neer dat wij een website voor jou maken. In overleg kiezen we een doelgroep en domeinnaam. Vervolgens bouwen wij een website en zorgen ervoor dat deze goed gevonden wordt. Als je alleen klanten uit Assen wilt richten we daarop, maar het kan elke werkgebied zijn.

Meer over leadgeneratie
Sjoerd

Sjoerd Bakker

Accountmanager

In mijn rol als accountmanager ben ik erg blij met mijn online marketing collega's. Ik ben meestal het eerste aanspreekpunt  voor klanten in Assen en omgeving. In eerdere functies kreeg ik dan veel negatieve reacties. Daar ben ik nu bijna helemaal vanaf. De prijzen die gehanteerd worden zijn zeer concurrerend en de kwaliteit zorgt voor veel tevreden klanten. Ik ben blij onderdeel te zijn van dit goede team!

Contact

Wij houden kantoor in Drachten, maar wij rijden met veel enthousiasme even naar Assen om vrijblijvend te sparren over alle mogelijkheden. Ben je binnenkort in de buurt van Drachten, dan mag je altijd even binnenwippen voor een kop koffie.

Kortom, zoek je online marketing en ben jij gevestigd in Assen of omgeving? Wij zouden het te gek vinden als onze online marketing specialisten voor jou aan de slag mogen! Dat zul je zien aan onze eerlijke prijzen!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten