Online marketing in Assen

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Assen

Ben je ondernemer in Assen en wil je graag de online marketing uitbesteden aan een goed online marketing bureau? Dat komt goed uit, want Drijfveer Media heeft veel ervaring met online marketing voor verschillende bedrijfstypen en van Middelburg tot Assen.

Drijfveer Media is ontstaan in een woonkamer in Groningen, maar inmiddels werken wij vanuit ons kantoor in Assen. Wij willen jou ook graag helpen om in contact te komen met jouw doelgroep. Je kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen, optimaliseren en promoten van jouw bedrijf: van concept tot uitvoering. Weet je niet waar jouw online kansen liggen, laat ons dan vrijblijvend een onderzoek doen. Wij denken graag met je mee om jouw website naar een hoger level te tillen.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Social

Specialist inschakelen?

Wij hebben al veel klanten blij gemaakt en kunnen
ook jou helpen, van concept tot uitvoering.

Onze marketing diensten

Een mooie website en geen bezoekers. Daar heb je uiteindelijk natuurlijk helemaal niets aan. In de praktijk blijkt toch dat veel bedrijven en ondernemers worstelen met de vraag 'Waar blijven mijn klanten?'. Een goede website is uiteindelijk nog maar het begin. Wij kunnen jou helpen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Meer bezoekers op jouw website en een goed conversiepercentage zijn daarbij logische gevolgen.

Heeft jouw website veel bezoekers maar heb je het gevoel dat je daar niet alles uithaalt? Door te testen en te analyseren kunnen wij op maat advies geven zodat de bezoekers van jouw website beter converteren en jou dus meer omzet opleveren. Vanzelfsprekend kennen wij ook al een heleboel standaard trucs waarmee we conversie kunnen verhogen.

Online marketing voor ondernemingen in Assen is hetzelfde als voor ondernemingen in andere plaatsen. Eerst kijken we of de website in orde is. Als dat zo is starten wij met linkbuilding. Wij zijn inmiddels de nummer 1 partij voor linkbuilding in Nederland. Met onze linkbuildingtechnieken en getrainde linkbuilders krijgen we jouw website ook snel hoger in Google.

Wij kunnen voor jouw website zoekmachine-optimalisatie doen. Dat wil zeggen dat wij zorgen dat jouw website hoog in Google komt en dus meer relevante bezoekers krijgt. En meer relevante bezoekers betekent meer omzet voor jou. Dankzij de online marketing specialisten van Drijfveer Media stijgt de omzet van jouw onderneming!

Er zijn veel methodes om online klanten te werven. Leadgeneratie is bijvoorbeeld zo'n methode. In het kort komt het er op neer dat wij een website voor jou maken. In overleg kiezen we een doelgroep en domeinnaam. Vervolgens bouwen wij een website en zorgen ervoor dat deze goed gevonden wordt. Als je alleen klanten uit Assen wilt richten we daarop, maar het kan elke werkgebied zijn.

Online adverteren werkt direct. Wij kunnen nu een campagne aanmaken en dan ben je over een uur zichtbaar voor je doelgroep. Maar let op, zijn je Google Ads, Facebook, Instagram of Bing campagnes niet goed geoptimaliseerd, dan betaal je veel te veel. Twijfel je over je campagne? Onze Google Ads-specialisten geven gratis een second opinion bij jou op kantoor in Assen of omgeving.

Ongeveer 60% van de mensen geeft aan dat correct taalgebruik bijdraagt aan het vertrouwen in een bedrijf. Dat percentage is in Assen niet anders. Naast het vergroten van het vertrouwen kan je met teksten nog veel meer doen. Onze teksten overtuigen en zetten bezoekers aan tot het doen van een aankoop of aanvraag.

Wij helpen jou graag!

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf in Assen die jou kan helpen met de online marketing? Wij zouden het te gek vinden als onze online marketing specialisten voor jou aan de slag mogen!

Social

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!