Skip to content

Online marketing Delfzijl

Wil jij hoger in Google?

Online marketing Zwolle

Wil jij ook meer online succes?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Delfzijl en omgeving

Ben je ondernemer en op zoek naar een partij die je meer online zichtbaarheid én resultaat kan bezorgen? Wij staan voor je klaar in Delfzijl. Onze deskundige marketeers tillen jouw online marketing naar een hoger niveau.

Veel ondernemers zien de grootste uitdaging in online vindbaarheid. Logisch, de concurrentie op de eerste pagina is groot en de AdWords kosten zijn hoog. Goed ranken in zoekmachines start bij Search Engine Optimization (SEO). Dit zorgt ervoor dat Google je website op de juiste manier scant én goed waardeert.

Meer dan SEO

Natuurlijk is er meer dan SEO. Zo wil je dat je site goed converteert vóórdat je via online marketing bezoekers naar je website leidt. Daarom verzorgen we bijvoorbeeld ook conversie-optimalisatie. Is je website al in orde. Kies dan voor online adverteren of leadgeneratie. Deze online marketing tactieken dragen warme potentiële klanten aan.

In onderstaand overzicht vind je een greep uit ons aanbod. We helpen jouw organisatie in Delfzijl graag met onze online marketing diensten.

Zoekmachine-optimalisatie Delfzijl

We brengen de meest up-to-date kennis en tools samen om je website te optimaliseren voor zoekmachines van onder meer Bing en Google. Op die manier werken we aan een duurzame positieverbetering.

Bekijk zoekmachine-optimalisatie

Conversie-optimalisatie

Heb je het gevoel dat je meer aanvragen uit je website kunt halen? Meer producten kunt verkopen? Wij analyseren en implementeren graag verbeterpunten op het gebied van conversie-optimalisatie. Zo haal jij je online marketing resultaten waar je naar streeft.

Bekijk conversie-optimalisatie

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de meeste krachtige methoden in SEO. Door de jaren heen is veel veranderd in Google, maar wij halen al jarenlang duurzame resultaten met dit online marketing middel. Kunnen we je in Delfzijl ook helpen met onze bewezen kracht?

Bekijk linkbuilding

Website laten maken

Toe aan een nieuwe website of een fris ontwerp? Wij bouwen websites met het gebruiksvriendelijke WordPress tegen de scherpste prijzen van Delfzijl. Na oplevering kun je vervolgens zelf berichten blijven plaatsen – zonder limiet.

Bekijk webdesign

Display advertising

Wil je ook zichtbaar zijn voor je potentiele klanten wanneer ze niét naar je zoeken in Google? Dat kan via beeld adverteren. Via bijvoorbeeld video’s voor YouTube of mooie banners op gerelateerde websites werk je aan naamsbekendheid en herinner je klanten die eerder op je website waren aan je aanbod. Al jaren een populaire online marketing tactiek!

Bekijk display advertising

Google Adwords (SEA)

Gegarandeerd bovenaan in Google met je winkel in Delfzijl? Dat doe je via AdWords. Wij hebben ervaring het opzetten van campagnes voor verschillende klanten. Heb je zelf al een campagne en vraag je je af of het beter kan? Wij beperken ons net zo lief tot bijsturen of advies van je online marketing campagnes.

Bekijk AdWords
thorgall-online-marketeer

Thorgall van Eeden

Online Marketing Specialist

Ik ben als marketeer vaak het eerste aanspreekpunt wanneer bedrijven vragen hebben over online marketing. Ik krijg de meest uiteenlopende vragen als ‘hoe verhoog ik mijn ROI (ROAS) in AdWords’ tot ‘ik ben maar een eenmanszaak, wat kan linkbuilding voor mijn bedrijf doen?’. Wat alle onze klanten gemeen hebben is dat ze geholpen willen worden bij online marketing. En dat doe ik elke dag erg graag! Heb je ook een vraag? Dan help ik jouw organisatie in Delfzijl graag.

Kopje koffie?

Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 088-1155666. Heb je liever via de mail contact? Gebruik dan het contactformulier hiernaast. We staan open voor een kennismakingsgesprek bij je op kantoor in Delfzijl. Kom je liever naar ons, dan mag dat natuurlijk ook.

Eerst verder inlezen?
We begrijpen dat je je graag inleest voordat de stap neemt om online marketing uit te besteden. Daarom hebben we op onze blogpagina een divers aanbod aan artikelen. Zo helpen we je graag op weg.
met je aan de slag.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten