Online marketing in Delfzijl

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in en rond Delfzijl

Ben je ondernemer en op zoek naar een partij die je meer online zichtbaarheid én resultaat kan bezorgen? Wij staan voor je klaar in Delfzijl. Onze deskundige marketeers tillen jouw online marketing naar een hoger niveau.

Veel ondernemers zien de grootste uitdaging in online vindbaarheid. Logisch, de concurrentie op de eerste pagina is groot en de Google Ads kosten zijn hoog. Goed ranken in zoekmachines start bij Search Engine Optimization (SEO). Dit zorgt ervoor dat Google je website op de juiste manier scant én goed waardeert. Natuurlijk is er meer dan SEO. Zo wil je dat je site goed converteert vóórdat je via online marketing bezoekers naar je website leidt. Daarom verzorgen we bijvoorbeeld ook conversie-optimalisatie. Is je website al in orde. Kies dan voor online adverteren of leadgeneratie. Deze online marketing tactieken dragen warme potentiële klanten aan.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Tekst

Online marketing aan een specialist uitbesteden?

Wij, van Drijfveer Media, kunnen jou helpen op alle vlakken van online marketing, van concept tot uitvoering.

Waar helpen wij jou mee?

Na het (laten) maken van een mooie website, denk veel ondernemers dat ze er al zijn. Echter begint het dan eigenlijk pas. Potentiële klanten moeten jouw website kunnen vinden. Wij helpen om je meer mensen op je website te krijgen. Een hogere positie in de Google zoekresultaten levert nieuwe bezoekers op die uiteindelijk allemaal jouw klant kunnen worden.

Toe aan een nieuwe website of een fris ontwerp? Wij bouwen websites met het gebruiksvriendelijke WordPress tegen de scherpste prijzen van Delfzijl. Na oplevering kun je vervolgens zelf berichten blijven plaatsen – zonder limiet.

Heb je het gevoel dat je meer aanvragen uit je website kunt halen? Meer producten kunt verkopen? Wij analyseren en implementeren graag verbeterpunten op het gebied van conversie-optimalisatie. Zo haal jij je online marketing resultaten waar je naar streeft.

Gegarandeerd bovenaan in Google met je winkel in Delfzijl? Dat doe je via Google Ads. Wij hebben ervaring het opzetten van campagnes voor verschillende klanten. Heb je zelf al een campagne en vraag je je af of het beter kan? Wij beperken ons net zo lief tot bijsturen of advies van je online marketing campagnes.

Linkbuilding is één van de meeste krachtige methoden in SEO. Door de jaren heen is veel veranderd in Google, maar wij halen al jarenlang duurzame resultaten met dit online marketing middel. Kunnen we je in Delfzijl ook helpen met onze bewezen kracht?

We brengen de meest up-to-date kennis en tools samen om je website te optimaliseren voor zoekmachines van onder meer Bing en Google. Op die manier werken we aan een duurzame positieverbetering.

Wil je ook zichtbaar zijn voor je potentiele klanten wanneer ze niét naar je zoeken in Google? Dat kan via beeld adverteren. Via bijvoorbeeld video’s voor YouTube of mooie banners op gerelateerde websites werk je aan naamsbekendheid en herinner je klanten die eerder op je website waren aan je aanbod. Al jaren een populaire online marketing tactiek!

Kunnen wij jou helpen?

Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 088-1155666. Via de mail kun je ons bereiken via info@drijfveermedia.nl of via het contactformulier. Langskomen op ons kantoor in Assen kan natuurlijk ook.

Plaatspagina-2

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!