Skip to content

Online marketing Deventer

Wil jij ook meer bezoekers en een hogere omzet?

Online marketing Deventer

Wil jij ook meer bezoekers en een hogere omzet?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Deventer

Geregeld kloppen bedrijven uit Deventer en omgeving bij ons aan met een website die niet functioneert zoals verwacht. Vaak worden ze niet goed gevonden in de zoekmachines en is het rendement lager dan gehoopt. Wanneer je je online marketing uitbesteed aan onze specialisten helpen wij jou met het halen van je online doelstellingen!

Marketingdiensten

Het opzetten en optimaliseren van online marketing is een van onze vele specialisaties. Om jouw doelgroep aan te spreken maken wij gebruik van diverse online marketingkanalen, zo kunnen wij ons gaan richten op jouw doelgroep in Deventer, nationaal of internationaal. Bij ons geen loze beloftes, maar harde resultaten die daadwerkelijk zullen zorgen voor significante verbeteringen.

Google AdWords

Wil jij direct bovenin Google staan wanneer je doelgroep op zoek gaat naar jouw diensten of producten? Dan kan Google Adwords weleens interessant voor jouw organisatie in Deventer zijn. Onze gecertificeerde specialisten helpen je graag om een effectieve en rendabele campagne op te zetten.

Google AdWords

Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van kwalitatief goede inkomende links wat jouw online vindbaarheid zal doen vergroten. Het verzamelen van backlinks is een intensief proces en moet bovendien aan de richtlijnen van Google voldoen. Laat dat nou net onze core-business zijn, wij helpen je graag op de goede weg!

Linkbuilding

Webcare

Door de opkomst van social media is het contact met je klanten enorm veranderd. Alles gaat tegenwoordig online, dit zal voor jouw bedrijf in Deventer niet anders zijn. Het monitoren van klachten, vragen en reacties is tijdrovend en vaak besteed je je aandacht toch liever aan andere dingen. Wij zijn dol op social media en nemen je dit graag uit handen!

Webcare

Zoekmachine-optimalisatie

Jij wilt toch ook graag meer bezoekers naar je website die uiteindelijk worden omgezet in klanten? Goede posities in Google zijn daarom essentieel voor elke organisatie, of je nou in Deventer zit of in Maastricht. Geef je SEO-optimalisatie uit handen aan onze specialisten die hier dag in dag uit mee bezig zijn. We zullen je niet teleurstellen, beloofd!

Zoekmachine-optimalisatie

Leadgeneratie

Nieuwe klanten werven, hoe doe je dat? Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van leadgeneratie weten wij inmiddels aardig hoe het werkt. Mik jij op klanten in Deventer of wil je graag landelijk meer klanten werven? In overleg met jou maken wij een landingspagina of website die voor jou het werk doet. Zo kan jij je concentreren op zaken waar je goed in bent.

Leadgeneratie

Conversie-optimalisatie

Haal jij het maximale rendement uit je website? Wij spreken vaak ondernemers in de regio van Deventer die zich beklagen over het aantal klanten dat zij online werven. Als online marketingspecialisten weten wij precies wat er wel en niet goed werkt. Door het analyseren en optimaliseren van elke pagina kunnen we zorgen dat jij het maximale uit je website haalt.

Conversie-optimalisatie

Hoe gaan wij te werk?

Koffie drinken

Graag zouden wij eerst willen kennismaken onder het genot van een kop koffie. Om een maximaal rendement te behalen vinden wij het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Dit kan bij ons op kantoor in Drachten maar wij komen ook graag naar Deventer.

Plan van aanpak

Wat is het doel wat jij wilt behalen met je website? Welke marketingkanalen wil je gaan bewandelen en wat is het budget dat daarvoor beschikbaar kan worden gesteld. Met een duidelijke plan van aanpak kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en betaal je nooit teveel.

Successen vieren

Online marketing is een doorlopend proces van meten, monitoren en optimaliseren. Het is daarom onze intentie om een lange en duurzame samenwerking aan te gaan. Succes wordt behaald met inzet, plezier en een stap harder lopen dan de concurrentie.

Femke Bakker

Redacteur

Wil jij online beter gevonden worden? Of wil je bloggen voor je klanten, maar je weet niet waar je moet beginnen? Als tekstschrijver en content marketeer bij Drijfveer Media denk ik met je mee. Na een vrijblijvend advies ga ik met jouw teksten aan de slag. Ik optimaliseer ze voor zoekmachines (SEO) en spreek jouw klanten aan op een manier die past bij jouw bedrijf in Deventer. Bel of mail mij meteen voor een gratis kennismaking!

Femke

Online marketing uitbesteden?

Wij werken dagelijks vanuit kantoor in Drachten, maar laat dat geen belemmering zijn. Wij stappen met plezier in de auto richting Deventer. Wil je liever bij ons op kantoor langskomen? Geen probleem!

Laat de afstand dus geen struikelblok zijn, laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.

diensten-drijfveer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten