Online marketing in Deventer

Waarmee mogen we jou helpen?

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Online vindbaar in Deventer

Geregeld kloppen bedrijven uit Deventer en omgeving bij ons aan met een website die niet functioneert zoals verwacht. Vaak worden ze niet goed gevonden in de zoekmachines en is het rendement lager dan gehoopt. Wanneer je je online marketing uitbesteed aan onze specialisten helpen wij jou met het halen van je online doelstellingen!

Het opzetten en optimaliseren van online marketing is een van onze vele specialisaties. Om jouw doelgroep aan te spreken maken wij gebruik van diverse online marketingkanalen, zo kunnen wij ons gaan richten op jouw doelgroep in Deventer, nationaal of internationaal. Bij ons geen loze beloftes, maar harde resultaten die daadwerkelijk zullen zorgen voor significante verbeteringen.

webdesign

Specialist inschakelen?

Wij zijn een online marketing bureau die je kan helpen op vrijwel alle gebieden van online marketing, van concept tot uitvoering.

Onze marketing diensten

Een mooie website. Veel ondernemers denken er dan al te zijn. Vaak valt dit tegen en weten de (potentiële) klanten de weg naar de website nog niet te vinden. Wij helpen jou met het optimaliseren van je website en het beter vindbaar worden in Google. Dit zal meer bezoekers opleveren, die stuks voor stuk als potentiële klanten gezien kunnen worden.

Linkbuilding is het verkrijgen van kwalitatief goede inkomende links wat jouw online vindbaarheid zal doen vergroten. Het verzamelen van backlinks is een intensief proces en moet bovendien aan de richtlijnen van Google voldoen. Laat dat nou net onze core-business zijn, wij helpen je graag op de goede weg!

Door de opkomst van social media is het contact met je klanten enorm veranderd. Alles gaat tegenwoordig online, dit zal voor jouw bedrijf in Deventer niet anders zijn. Het monitoren van klachten, vragen en reacties is tijdrovend en vaak besteed je je aandacht toch liever aan andere dingen. Wij zijn dol op social media en nemen je dit graag uit handen!

Haal jij het maximale rendement uit je website? Wij spreken vaak ondernemers in de regio van Deventer die zich beklagen over het aantal klanten dat zij online werven. Als online marketingspecialisten weten wij precies wat er wel en niet goed werkt. Door het analyseren en optimaliseren van elke pagina kunnen we zorgen dat jij het maximale uit je website haalt.

Wil jij direct bovenin Google staan wanneer je doelgroep op zoek gaat naar jouw diensten of producten? Dan kan Google Ads weleens interessant voor jouw organisatie in Deventer zijn. Onze gecertificeerde specialisten helpen je graag om een effectieve en rendabele campagne op te zetten.

Jij wilt toch ook graag meer bezoekers naar je website die uiteindelijk worden omgezet in klanten? Goede posities in Google zijn daarom essentieel voor elke organisatie, of je nou in Deventer zit of in Maastricht. Geef je SEO-optimalisatie uit handen aan onze specialisten die hier dag in dag uit mee bezig zijn. We zullen je niet teleurstellen, beloofd!

Nieuwe klanten werven, hoe doe je dat? Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van leadgeneratie weten wij inmiddels aardig hoe het werkt. Mik jij op klanten in Deventer of wil je graag landelijk meer klanten werven? In overleg met jou maken wij een landingspagina of website die voor jou het werk doet. Zo kan jij je concentreren op zaken waar je goed in bent.

Meer bezoekers op je website?

Onze specialisten helpen jou graag met ieder denkbare vorm van online marketing. Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 088 - 115 5666, via info@drijfveermedia.nl of vul het contactformulier in. Wij bespreken de mogelijkheden graag met jou!

linkbuilding

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!