Online marketing in Harderwijk

Waarmee mogen we jou helpen?

Online succes in Harderwijk

Zoek je een online marketing bureau dat meer bezoekers naar je website leidt? Wij helpen jouw bedrijf in Harderwijk graag. Met onze knappe koppen en nieuwste tools werken we samen aan zoekmachine optimalisatie voor jouw website. Drijfveer Media: bedreven in online marketing!

Bij Drijfveer Media focussen we ons niet alleen op zoekmachine optimalisatie. Onze online marketing diensten omvatten ook betaald adverteren, klantenwerving en conversie-optimalisatie. We maken analyses, zetten campagnes op en sturen op resultaat. We gaan samen op zoek naar de knelpunten in jouw online marketing en pakken deze aan. Zo drijven we resultaat voor jou in Harderwijk.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


linkbuilding

Meer potentiële klanten?

Door beter online te scoren, zullen meer mensen hun weg naar jouw website weten te vinden. Wij kunnen daarin helpen, van concept tot uitvoering.

Waar wij jou mee kunnen helpen

Het trekken van bezoekers en potentiële klanten naar je website, begint allereerst met het hebben van een goede website. Deze moet zowel voor als achter de schermen in orde zijn. Vandaar kan er verder gewerkt en zijn er verschillende manier om jouw website bijvoorbeeld beter naar voren te krijgen in de Google zoekresultaten. Op die manier zul je meer bezoekers mogen verwelkomen op je website, wat weer zal zorgen voor meer conversie.

Google Ads is de manier om heel specifiek jouw doelgroep de juiste boodschap op het juiste moment te tonen. Wij zetten een complete Shopping, Search of Display campagne voor je op of beheren je huidige inspanningen.

Toe aan een make-over van je website? Of wil je een extra website? Onze websitebouwers maken gebruiksvriendelijke websites tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding van Harderwijk. Hierbij houden we ook rekening met je online marketing wensen zoals SEO.

Iedereen weet dat zoekers vaak niet verder kijken dan de eerste pagina. Maar hoe komt je website daar? Met onze zoekmachine optimalisatie helpen we jouw website beter te scoren in Google, Bing en ander zoekmachines.

Vind je het lastig om nieuwe klanten te vinden? Of loopt het rendement van je website terug? Klantenwerving brengt nieuwe potentiële klanten bij jouw organisatie in Harderwijk. Dit kan landelijk, maar ook lokaal.

Het beheren van je online aanwezigheid is in de praktijk nog tijdrovender en uitdagender dan het opzetten ervan. Wij beheren je sociale mediakanalen of je website en dragen daarmee bij aan een positief imago van jouw bedrijf.

De meest belangrijke factor in zoekmachine optimalisatie vergt kennis en ervaring. Wij zetten onze kennis en ervaring in om jouw websiteautoriteit te laten stijgen, waardoor jouw organisatie in Harderwijk uiteindelijk hoger komt in Google.

Hoe nu verder?

Wil jij meer resultaat uit je online marketing? Dan komen wij graag in contact met je. Dit kan via een telefoontje, een berichtje of kennismakingsgesprek met koffie.

Ben je geïnteresseerd? Fijn, wij ook! Je kunt ons bellen op 088-1155666, mailen via info@drijfveermedia.nl of het contactformulier invullen. We luisteren graag naar je wensen.

Conversie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!