Skip to content

Online marketing Harderwijk

Meer resultaat uit jouw online marketing?

Online marketing Harderwijk

Meer resultaat uit jouw online marketing?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online succes in Harderwijk

Zoek je een online marketing bureau dat meer bezoekers naar je website leidt? Wij helpen jouw bedrijf in Harderwijk graag. Met onze knappe koppen en nieuwste tools werken we samen aan zoekmachine optimalisatie voor jouw website. Drijfveer Media: bedreven in online marketing!

Van plan tot resultaat

Bij Drijfveer Media focussen we ons niet alleen op zoekmachine optimalisatie. Onze online marketing diensten omvatten ook betaald adverteren, klantenwerving en conversie-optimalisatie. We maken analyses, zetten campagnes op en sturen op resultaat. We gaan samen op zoek naar de knelpunten in jouw online marketing en pakken deze aan. Zo drijven we resultaat voor jou in Harderwijk.

Linkbuilding

De meest belangrijke factor in zoekmachine optimalisatie vergt kennis en ervaring. Wij zetten onze kennis en ervaring in om jouw websiteautoriteit te laten stijgen, waardoor jouw organisatie in Harderwijk uiteindelijk hoger komt in Google.

Linkbuilding

Google AdWords / SEA

Google AdWords is de manier om heel specifiek jouw doelgroep, op het juiste moment de juiste boodschap te tonen. Wij zetten een complete Shopping, Search of Display campagne voor je op of beheren je huidige inspanningen.

Google AdWords

Webcare

Het beheren van je online aanwezigheid is in de praktijk nog tijdrovender en uitdagender dan het opzetten ervan. Wij beheren je sociale mediakanalen of je website en dragen daarmee bij aan een positief imago van jouw bedrijf.

Webcare

Webdesign

Toe aan een make-over van je website? Of wil je een extra website? Onze websitebouwers maken gebruiksvriendelijke websites tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding van Harderwijk. Hierbij houden we ook rekening met je online marketing wensen zoals SEO.

Webdesign

Klantenwerving

Vind je het lastig om nieuwe klanten te vinden? Of loopt het rendement van je website terug? Klantenwerving brengt nieuwe potentiële klanten bij jouw organisatie in Harderwijk. Dit kan landelijk, maar ook lokaal.

Klantenwerving

Zoekmachine-optimalisatie / SEO

Iedereen weet dat zoekers vaak niet verder kijken dan de eerste pagina. Maar hoe komt je website daar? Met onze zoekmachine optimalisatie helpen we jouw website beter te scoren in Google, Bing en ander zoekmachines.

Zoekmachine-optimalisatie

Blogs

We merken vaak dat ondernemers zich graag inlezen om meer te weten te komen over online marketing. Vraag jij je af: wat kan online marketing voor mijn bedrijf in Harderwijk betekenen? Hoe schrijf ik een goede meta-omschrijving? Waar let Google op bij SEO en ranking? Ga dan eens naar onze blogpagina. Op deze pagina leggen we allerlei termen en tips uit die jouw online succes vergroten.

Robert Boersma

Ondernemer

Ik zet me elke dag met dezelfde, onverminderde energie in voor mijn passie: online marketing voor het mkb. Als ondernemer kan ik me verplaatsen in jouw organisatie. Met mijn ervaring in klantenwerving en diverse online marketing disciplines spring ik bij waar jouw organisatie dat nodig heeft. Met Drijfveer Media doe ik dit al vele jaren door het hele land en daarom doe ik dit ook graag bij jou in Harderwijk.

robert-boersma

Online marketing uitbesteden?

Wil jij meer resultaat uit je online marketing? Dan komen wij graag in contact met je. Dit kan via een telefoontje of kennismakingsgesprek met koffie, maar ook via onze gratis second opinion of gratis linkbuildscan!
Ben je geïnteresseerd? Fijn, wij ook! Je kunt ons bellen op 088-1155666 of het contactformulier invullen. We luisteren graag naar je wensen.

diensten-drijfveer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten