Online marketing in Harlingen

Waarmee mogen we jou helpen?

Marketingdiensten in Harlingen

Online zichtbaar zijn is tegenwoordig enorm belangrijk, dit is voor jouw organisatie in Harlingen niet anders. Heb je al wel een website maar levert het je nog te weinig op? Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van online marketing weten wij wat er nodig is om meer bezoekers naar je website te trekken.

Wij als marketing liefhebbers kennen alle marketing strategieën die nodig zijn om jouw website beter online vindbaar te maken. Wij kunnen je helpen om het maximale rendement eruit te halen, van concept tot uitvoering.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Leadgeneration

Meer uit je website halen?

Wij zijn een full-service online marketingbureau dat jou kan helpen om het maximale uit je website te halen!

Wat doen wij?

Het krijgen van bezoeker naar je website, is voor veel ondernemers een lastig iets. De website staat, alleen de bezoekers blijven weg. Vaak wordt vergeten dat een website slechts het begin is. Door verschillende marketingstrategiën kun wij helpen om die bezoekers wél naar jouw website te krijgen. Al deze bezoekers zijn potentiële klanten en dus zal het conversiepercentage ook verhoogd worden.

Wij snappen dat je je als ondernemer in Harlingen niet overal mee bezig kunt houden. Loopt het aantal aanvragen de laatste tijd terug of kun je wel wat nieuwe klanten gebruiken? Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van leadgeneratie brengen wij je in contact met nieuwe potentiële klanten.

Je hebt niks aan een website zonder bezoekers. Dit dan ook een onderdeel wat we graag samen met jou aanpakken. Hiervoor maken wij gebruik van zoekmachine-optimalisatie. Onze ervaren marketeers zorgen ervoor dat jouw website zo wordt geoptimaliseerd dat deze hoger in Google komt.

Om echt bovenin de zoekresultaten te komen is normaliter veel geduld en doorzettingsvermogen nodig. Wil je daar liever niet op wachten maar snel resultaat boeken? Dan biedt Google Ads uitkomst. Met Google Ads betaal je een bedrag per click aan Google, het is dus essentieel dat je campagne wordt beheerd door een specialist.

Twijfel je of jouw website nog wel voldoet en of je wel het maximale rendement eruit haalt? Wij bieden je dan graag een SEO-analyse aan. Tijdens deze analyse scannen wij je gehele website om te kijken hoe het met de optimalisatie is gesteld en komen we met concrete verbeterelementen.

Wil jij online vindbaar zijn? Dan kan je website tegenwoordig niet meer zonder linkbuilding. Laat Drijfveer Media nou net het beste linkbuildingbureau van Nederland zijn. Wij laten je graag zien dat we ook jouw website op een duurzame manier boven in Google laten meedraaien!

Wanneer wij ervoor hebben gezorgd dat jouw aantal bezoekers structureel zijn gestegen is het tijd dat deze vervolgens overgaan tot actie. Een bezoeker is leuk, maar het wordt natuurlijk pas interessant wanneer deze overgaat tot een conversie of jou benadert voor meer informatie.

Wat mag je van ons verwachten?

Kennismakingsgesprek
Allereerst zouden we graag een kop koffie met je willen drinken. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is zodat we naar een maximaal resultaat kunnen werken.

Doelen stellen
Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Fijn! Dan is het tijd om doelen te gaan stellen. Met een duidelijke plan van aanpak kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en zorg je ervoor dat je nooit teveel betaald.

Op naar succes
Internet marketing is een proces van testen, monitoren en optimaliseren. Het is dan ook onze intentie om een samenwerking aan te gaan voor de langere termijn om een duurzaam succes te behalen.

Mogen wij je helpen?

Wij rijden elke ochtend richting ons authentieke kantoor in Drachten, maar ons werkgebied is door heel Nederland.
Voor elk online marketing vraagstuk hebben wij een specialist die je graag te woord staat. We horen graag van je!

Telefonisch kan dat via 088 - 115 5666. Mail kan ook, via info@drijfveermedia.nl. Of je stuurt gewoon een berichtje via het contactformulier. Wij kijken uit naar je bericht!

Plaatspagina-2

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!