Skip to content

Online marketing Harlingen

Meer bezoekers en een hogere omzet?

Online marketing Harlingen

Meer bezoekers en een hogere omzet?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Maak mijn website vindbaar

Online zichtbaar zijn is anno 2018 enorm belangrijk, dit is voor jouw organisatie in Harlingen niet anders. Heb je al wel een website maar levert het je nog te weinig op? Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van online marketing weten wij wat er nodig is om meer bezoekers naar je website te trekken.

Marketingdiensten

Wij als marketing liefhebbers kennen alle marketing strategieën die nodig zijn om jouw website beter online vindbaar te maken. Wij kunnen je helpen om het maximale rendement eruit te halen, van concept tot uitvoering.

AdWords

Om echt bovenin de zoekresultaten te komen is normaliter veel geduld en doorzettingsvermogen nodig. Wil je daar liever niet op wachten maar snel resultaat boeken? Dan biedt Google AdWords uitkomst. Met AdWords betaal je een bedrag per click aan Google, het is dus essentieel dat je campagne wordt beheerd door een specialist.

AdWords

Conversie-optimalisatie

Wanneer wij ervoor hebben gezorgd dat jouw aantal bezoekers structureel zijn gestegen is het tijd dat deze vervolgens overgaan tot actie. Een bezoeker is leuk, maar het wordt natuurlijk pas interessant wanneer deze overgaat tot een conversie of jou benadert voor meer informatie.

Conversie-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie

Je hebt niks aan een website zonder bezoekers. Dit dan ook een onderdeel wat we graag samen met jou aanpakken. Hiervoor maken wij gebruik van zoekmachine-optimalisatie. Onze ervaren marketeers zorgen ervoor dat jouw website zo wordt geoptimaliseerd dat deze hoger in Google komt.

Zoekmachine-optimalisatie

Linkbuilding

Wil jij online vindbaar zijn? Dan kan je website tegenwoordig niet meer zonder linkbuilding. Laat Drijfveer Media nou net het beste linkbuildingbureau van Nederland zijn. Wij laten je graag zien dat we ook jouw website op een duurzame manier boven in Google laten meedraaien!

Linkbuilding

Leadgeneratie

Wij snappen dat je je als ondernemer in Harlingen niet overal mee bezig kunt houden. Loopt het aantal aanvragen de laatste tijd terug of kun je wel wat nieuwe klanten gebruiken? Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van leadgeneratie brengen wij je in contact met nieuwe potentiële klanten.

Leadgeneratie

SEO-analyse

Twijfel je of jouw website nog wel voldoet en of je wel het maximale rendement eruit haalt? Wij bieden je dan graag een SEO-analyse aan. Tijdens deze analyse scannen wij je gehele website om te kijken hoe het met de optimalisatie is gesteld en komen we met concrete verbeterelementen.

SEO-rapport

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek

Allereerst zouden we graag een kop koffie met je willen drinken. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is zodat we naar een maximaal resultaat kunnen werken. Uiteraard kan dit bij ons op kantoor in Drachten, maar we komen ook graag richting Harlingen!

Doelen stellen

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Fijn! Dan is het tijd om doelen te gaan stellen. Met een duidelijke plan van aanpak kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en zorg je ervoor dat je nooit teveel betaald.

Op naar succes

Internet marketing is een proces van testen, monitoren en optimaliseren. Het is dan ook onze intentie om een samenwerking aan te gaan voor de langere termijn om een duurzaam succes te behalen.

robert-boersma

Robert Boersma

Ondernemer

Ik blijf me verbazen over bedrijven die hun online marketing verwaarlozen. Zelfs anno nu nog. Maar alle bedrijven die online inactief zijn kan je makkelijk herkennen aan de dalende omzet. Niet investeren in online marketing betekent dat je concurrentie je inhaalt, ook in Harlingen!

Maar er zijn ook genoeg ondernemers die wel het belang van online marketing inzien. Ik kan er echt van genieten om bij te dragen aan de groei van deze ondernemingen. Weinig is leuker dan samen de concurrentie te verslaan en succes te delen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij rijden elke ochtend richting ons authentieke kantoor in Drachten, maar ons werkgebied is door heel Nederland.
Voor elk online marketing vraagstuk hebben wij een specialist die je graag te woord staat. We horen graag van je!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten