Online marketing in Leeuwarden

Waarmee mogen we jou helpen?

SEO in Leeuwarden

Op zoek naar meer online succes in zoekresultaten? Onze online marketing experts helpen je graag. Wij zijn gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie). SEO is een langetermijnstrategie binnen online marketing, gericht op duurzaam resultaat. Hierbij staat maatwerk voorop. Wij leveren jou een passende dienst door een combinatie van de drie fundamenten van SEO: websiteverbeteringen, content en linkbuilding. Dit doen we zowel in Leeuwarden als daarbuiten.

Online marketing is een dynamisch proces. Daarom beperken wij ons niet tot SEO. Zo kunnen wij online adverteren vanuit Leeuwarden om jouw specifieke doelgroep. Waar deze zich ook bevindt. Heb je behoefte aan meer klanten? Dan werken we samen aan leadgeneratie (klantenwerving). Leadgeneratie trekt bezoekers naar jouw website en conversie-optimalisatie zorgt voor meer rendement voor jou bedrijf in Leeuwarden.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Conversie

Meer bezoekers op je website?

Online marketing draait in veel gevallen om het genereren van meer bezoekers of conversies op je website.
Wij helpen je hier graag mee!

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zullen eerst je bestaande website onder de loep nemen. Zijn daar nog verbeterpunten? Waar kan de website nog op geoptimaliseerd worden? Als je nog geen website hebt, dan bouwen wij er gewoon één voor je. Een goede website is het startpunt van een goed online marketing campagne. De verschillende specialisten zullen vervolgens voor je aan de slag gaan om meer bezoekers en meer conversies te genereren voor je website. Uiteraard wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Blijft je website steken in de zoekresultaten? En vraag je je af waarom? Wij doen een complete websitescan voor je om jou het antwoord op deze vraag te geven. Daarbij zorgen we voor een helder en concreet advies voor websiteverbeteringen en online marketing strategie. Dit advies kan digitaal of bij je op kantoor in Leeuwarden.

Met leadgeneratie brengen we via internet meer potentiële klanten bij je bedrijf. Zo kun jij tijd en energie steken in het bedienen van jouw klanten in plaats van het werven van de klant in Leeuwarden.

Conversie optimalisatie ligt in het verlengde van klantenwerving. Een klantreis eindigt namelijk niet bij het bezoek aan jouw website. Conversie optimalisatie haalt meer rendement uit jouw campagnes door jouw websitebezoekers te stimuleren tot actie.

Wij ontwerpen en ontwikkelen mooie en gebruiksvriendelijke websites. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfswebsites, blogwebsites, persoonlijke portfoliowebsites en veel meer. Hierbij letten we natuurlijk ook op mogelijkheden voor online marketing.

Linkbuilding is één van de drie fundamenten van SEO. Eerst scannen wij het linkprofiel van je website. Daarna gaan we met grote zorg op zoek naar waardevolle en relevante verwijzingen naar jouw organisatie in Leeuwarden om je autoriteit te verhogen.

Bevindt je doelgroep zich in Leeuwarden? Of juist niet? Met digitaal adverteren bereik je je doelgroep heel specifiek, ongeacht het tijdstip en de locatie. De stadsgrenzen van Leeuwarden vormen bij online marketing geen barrières voor onze Google Ads-specialisten.

Wij willen jou graag helpen.

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken om jezelf beter in de online markt te zetten en beter vindbaar te worden. Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden uit te zoeken en te bespreken. Zien we jou snel bij ons op het kantoor?

Contact opnemen is eenvoudig. Telefonisch kan dit via 088 - 115 5666. Liever een mailtje? Dat kan naar info@drijfveermedia.nl of stuur je bericht via het contactformulier.

Social

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!