Skip to content

Online marketing Leeuwarden

Meer online marketing succes

Online marketing Leeuwarden

Meer online marketing succes

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

SEO in Leeuwarden

Op zoek naar meer online succes in zoekresultaten? Onze online marketing experts helpen je graag. Wij zijn gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie). SEO is een langetermijnstrategie binnen online marketing, gericht op duurzaam resultaat. Hierbij staat maatwerk voorop. Wij leveren jou een passende dienst door een combinatie van de drie fundamenten van SEO: websiteverbeteringen, content en linkbuilding. Dit doen we zowel in Leeuwarden als daarbuiten.

Full-service

Online marketing is een dynamisch proces. Daarom beperken wij ons niet tot SEO. Zo kunnen wij online adverteren vanuit Leeuwarden om jouw specifieke doelgroep. Waar deze zich ook bevindt. Heb je behoefte aan meer klanten? Dan werken we samen aan leadgeneratie (klantenwerving). Leadgeneratie trekt bezoekers naar jouw website en conversie-optimalisatie zorgt voor meer rendement voor jou bedrijf in Leeuwarden.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie ligt in het verlengde van klantenwerving. Een klantreis eindigt namelijk niet bij het bezoek aan jouw website. Conversie optimalisatie haalt meer rendement uit jouw campagnes door jouw websitebezoekers te stimuleren tot actie.

Conversie-optimalisatie

Online adverteren

Bevindt je doelgroep zich in Leeuwarden? Of juist niet? Met digitaal adverteren bereik je je doelgroep heel specifiek, ongeacht het tijdstip en de locatie. De stadsgrenzen van Leeuwarden vormen bij online marketing geen barrières voor onze AdWords-specialisten.

Online adverteren

Leadgeneratie

Met leadgeneratie brengen we via internet meer potentiële klanten bij je bedrijf. Zo kun jij tijd en energie steken in het bedienen van jouw klanten in plaats van het werven van de klant in Leeuwarden.

Leadgeneratie

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de drie fundamenten van SEO. Eerst scannen wij het linkprofiel van je website. Daarna gaan we met grote zorg op zoek naar waardevolle en relevante verwijzingen naar jouw organisatie in Leeuwarden om je autoriteit te verhogen.

Linkbuilding

SEO rapport

Blijft je website steken in de zoekresultaten? En vraag je je af waarom? Wij doen een complete websitescan voor je om jou het antwoord op deze vraag te geven. Daarbij zorgen we voor een helder en concreet advies voor websiteverbeteringen en online marketing strategie. Dit advies kan digitaal of bij je op kantoor in Leeuwarden.

Copywriting

Webdesign

Wij ontwerpen en ontwikkelen mooie en gebruiksvriendelijke websites. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfswebsites, blogwebsites, persoonlijke portfoliowebsites en veel meer. Hierbij letten we natuurlijk ook op mogelijkheden voor online marketing.

Zoekmachine-optimalisatie
Caroline

Caroline van der Kam

Online Marketeer

Ik ondersteun mijn collega’s bij online marketing activiteiten voor diverse klanten. Ik draag zorg voor content, teksten en analyseer met grote nauwkeurigheid jouw website. Dit prestenteer ik in heldere taal voor de klant, groot of klein, in Leeuwarden of in Drachten.

Contact?

Ben je geïnteresseerd in een SEO analyse van jouw website? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw website beter te laten presteren? We geven graag online marketing advies. Bel ons op 088-1155666 of stuur een bericht. We stappen ook met veel plezier in de auto naar Leeuwarden. Onze online marketing specialisten kennen de N31 inmiddels als geen ander. Kom je vanuit Leeuwarden naar ons toe? Leuk, de koffie staat klaar!

Onze blogs

Wij merken dat ondernemers zich vaak goed inlezen voordat ze bij ons aankloppen. Logisch, als je met online marketing aan de slag gaat, is het fijn om te weten waarom dit zo waardevol is! Op onze blogpagina plaatsen we daarom geregeld artikelen die jouw organisatie kunnen helpen.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten