SEO-rapport

Scoor hoger dan je concurrent

SEO-rapport

Scoor hoger dan je concurrent

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Versla je concurrent

Hoe kan mijn website hoger in Google komen? Hoe krijg ik meer bezoekers? Hoe haal ik een hoger rendement? Wij beantwoorden onder andere deze vragen in ons uitgebreide SEO-adviesrapport. Wij scannen je website en geven in heldere taal en puntsgewijs aan welke stappen nodig zijn om je website hoger in zoekmachines te krijgen (zoals Google, Bing en Yahoo). Het uitgebreide SEO-rapport wordt specifiek voor jouw website gemaakt. Wij hebben oog voor de zoekwoorden waarop je gevonden wilt en zou moeten worden.

Waarom hoger in zoekmachines?

Tegenwoordig zoekt tachtig procent van alle consumenten producten of informatie via zoekmachines. De meeste mensen die zoeken in zoekmachines kijken niet verder dan de eerste pagina. Het is daarom van essentieel belang dat je een toppositie krijgt.

Anders loop je waarschijnlijk veel bezoekers en klanten mis. Bovendien bereik je met zoekmachineoptimalisatie (SEO) alleen klanten die al op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

SEO rapport

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) bestaat uit veel verschillende onderdelen. Bij het analyseren van jouw website kijken wij eerst naar de technische elementen, vervolgens naar de content (inhoud) en het linkprofiel. Een SEO-rapport bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

Aan de slag met verbeterpunten

Met een SEO-rapport van Drijfveer Media krijg je inzicht in de verbeterpunten van je website. Bij elke website valt er wel iets te verbeteren. Sommige onderdelen zijn echter technisch en vereisen SEO-kennis. Wij kunnen je ook helpen om verbeterpunten aan te pakken. Onze SEO-specialisten gaan gelijk aan de slag om jouw website zo in te richten dat je beter wordt gevonden in zoekmachines.

Vraag nu jouw SEO-rapport aan

Vind je dat jouw website ook wel wat hoger in Google kan komen? Vraag dan nu een SEO-adviesrapport aan. Geef duidelijk aan wat voor website je hebt en wat je doelstellingen zijn. Dit zijn belangrijke zaken die we inventariseren, zodat we samen werken aan een vriendelijke website voor zoekmachines.

Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten