Online marketing in Plaats

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in en rond Zwolle

Heb jij een eigen bedrijf of ben jij verantwoordelijk voor de marketing binnen een onderneming in Zwolle? Ben jij op zoek naar betrouwbare, resultaatgerichte marketeers om je online marketing aan uit te besteden? Dan ben je bij Drijfveer Media aan het goede adres. Wij hebben al jaren ervaring in het creëren en uitvoeren van succesvolle online marketing strategieën, zowel in Zwolle als door heel Nederland.

Als full-service online marketing bureau kunnen wij je helpen in alle facetten van online marketing. Door veel instrumenten op de juiste manier in te zetten optimaliseren we jouw website. Dit zorgt ervoor dat je meer bezoekers en verkopen op je website krijgt, wat jou natuurlijk weer meer geld opbrengt. Wij zien online marketing als een duurzame investering, die je altijd terugverdient.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


linkbuilding

Jouw website naar een hoger niveau?

Onze online marketeers helpen jou om je website beter vindbaar te maken. Meer bezoekers en coversies dus!

Waar helpen wij jou mee?

Het begint allemaal met een een goede website. Heb je al een website? Mooi. Wij gaan eerst kijken of hier eventueel nog verbeterenpunten te vinden zijn. Geen geen website? Mooi. Wij helpen je graag met het bouwen van een website, uiteraard helemaal geoptimaliseerd naar jouw wensen en eisen. Zodra de website staat, staan de fundering van de online marketing. Van daar uit kunnen wij verder bouwen en gaan onze online marketeers aan de slag om de bezoekers naar jouw website te krijgen.

Krijgt jouw website veel verkeer maar gaan deze bezoekers niet genoeg over tot conversie? Zonde! Gelukkig kunnen wij daar wat aan doen. Door de website te testen en analyseren komen wij er precies achter wat jij kan doen om meer omzet uit je website te halen.

Nog steeds is linkbuilding een van de belangrijkste bouwstenen van online marketing. Juist daarom hebben wij specialisten in huis die zorgen dat jouw website relevante en kwalitatieve verwijzingen krijgt. Hierdoor stijgt de waarde van je website, waardoor je hoger scoort in de zoekmachines.

Tegenwoordig is zoekmachine-optimalisatie een onmisbaar marketinginstrument voor iedere onderneming. Je wilt dat jouw potentiële klanten je goed kunnen vinden. Door zoekmachine-optimalisatie toe te passen zorgen wij dat jouw website lang hoog scoort in Google.

Heeft jouw website een korte boost nodig? Met een campagne van Google Ads sta jij direct bovenaan de zoekresultaten. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van advertenties, daarom weten wij direct hoe we jouw campagne het meest effectief kunnen inzetten. Zo haal jij het maximale uit je investering.

Veel ondernemers vinden het lastig om naast hun kernactiviteiten de tijd te vinden om online contact te houden met hun doelgroep. Daarom zetten wij social media marketing in. Wij helpen je met het opzetten, beheren en analyseren van je pagina’s, zodat jouw bedrijf beter presteert op social media.

Je website is online het gezicht van je onderneming, het is je visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat je website een reflectie is van je onderneming en aansluit bij je doelgroep. Onze webdesigners kunnen dit voor je realiseren. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversies.

Duurzame online marketing

Kennismakingsgesprek
Om online marketing effectief in te kunnen zetten, willen wij eerst graag kennismaken met jouw onderneming. We kijken samen naar jouw doelen, wat voor budget daarvoor beschikbaar is en op welke gebieden verbetering plaats kan vinden.

Doelstellingen bepalen
Weet je niet waar je moet beginnen of wat je moet verwachten? Samen sparren we over mogelijke realistische doelstellingen. Vervolgens geef jij aan welke rol wij daarin mogen spelen. Samen groeien is onze primaire doelstelling.

Aanpakken
Is het plan duidelijk en mogen we voor je aan de slag? Wij pakken je online marketing direct op. Met een online tool kan je 24 uur per dag de voortgang van jouw website zien. Daarnaast sturen we je maandelijks een rapportage op en kan je ons altijd bellen voor een evaluatiegesprek.

Mogen wij je helpen?

Wij hebben ons verhaal gedaan. Ben je overtuigd? Dan willen we graag meer over jou en je onderneming weten. Samen kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Direct contact opnemen met een van onze marketeers? Bel nu 088-1155666, mail naar info@drijfveermedia.nl of vul het contactformulier in. We gaan graag met je aan de slag.

Conversie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!