Skip to content

Online marketing Zwolle

Wil jij ook meer online succes?

Online marketing Zwolle

Wil jij ook meer online succes?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Zwolle en omgeving

Heb jij een eigen bedrijf of ben jij verantwoordelijk voor de marketing binnen een onderneming in Zwolle? Ben jij op zoek naar betrouwbare, resultaatgerichte marketeers om je online marketing aan uit te besteden? Dan ben je bij Drijfveer Media aan het goede adres. Wij hebben al jaren ervaring in het creëren en uitvoeren van succesvolle online marketing strategieën, zowel in Zwolle als door heel Nederland.

Diverse online marketing diensten

Als full-service online marketing bureau kunnen wij je helpen in alle facetten van online marketing. Door veel instrumenten op de juiste manier in te zetten optimaliseren we jouw website. Dit zorgt ervoor dat je meer bezoekers en verkopen op je website krijgt, wat jou natuurlijk weer meer geld opbrengt. Wij zien online marketing als een duurzame investering, die je altijd terugverdient.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Tegenwoordig is zoekmachine-optimalisatie een onmisbaar marketinginstrument voor iedere onderneming. Je wilt dat jouw potentiële klanten je goed kunnen vinden. Door zoekmachine-optimalisatie toe te passen zorgen wij dat jouw website lang hoog scoort in Google.

Meer over online marketing

Webdesign

Je website is online het gezicht van je onderneming, het is je visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat je website een reflectie is van je onderneming en aansluit bij je doelgroep. Onze webdesigners kunnen dit voor je realiseren. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversies.

Meer over webdesign

Linkbuilding

Nog steeds is linkbuilding een van de belangrijkste bouwstenen van online marketing. Juist daarom hebben wij specialisten in huis die zorgen dat jouw website relevante en kwalitatieve verwijzingen krijgt. Hierdoor stijgt de waarde van je website, waardoor je hoger scoort in de zoekmachines.

Meer over linkbuilding

Social media marketing

Veel ondernemers vinden het lastig om naast hun kernactiviteiten de tijd te vinden om online contact te houden met hun doelgroep. Daarom zetten wij social media marketing in. Wij helpen je met het opzetten, beheren en analyseren van je pagina’s, zodat jouw bedrijf beter presteert op social media.

Meer over social media marketing

Conversie-optimalisatie

Krijgt jouw website veel verkeer maar gaan deze bezoekers niet genoeg over tot conversie? Zonde! Gelukkig kunnen wij daar wat aan doen. Door de website te testen en analyseren komen wij er precies achter wat jij kan doen om meer omzet uit je website te halen.

Meer over conversie-optimalisatie

Google Adwords (SEA)

Heeft jouw website een korte boost nodig? Met een campagne van Google Adwords sta jij direct bovenaan de zoekresultaten. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van advertenties, daarom weten wij direct hoe we jouw campagne het meest effectief kunnen inzetten. Zo haal jij het maximale uit je investering.

Meer over AdWords

Duurzame online marketing

Kennismakingsgesprek

Om online marketing effectief in te kunnen zetten, willen wij eerst graag kennismaken met jouw onderneming. We kijken samen naar jouw doelen, wat voor budget daarvoor beschikbaar is en op welke gebieden verbetering plaats kan vinden. Hiervoor komen we graag bij je langs in Zwolle.

Doelstellingen bepalen

Weet je niet waar je moet beginnen of wat je moet verwachten? Samen sparren we over mogelijke realistische doelstellingen. Vervolgens geef jij aan welke rol wij daarin mogen spelen. Samen groeien is onze primaire doelstelling.

Aanpakken

Is het plan duidelijk en mogen we voor je aan de slag? Wij pakken je online marketing direct op. Met een online tool kan je 24 uur per dag de voortgang van jouw website zien. Daarnaast sturen we je maandelijks een rapportage op en kan je ons altijd bellen voor een evaluatiegesprek.

thorgall-online-marketeer

Thorgall van Eeden

Online Marketeer

Als Online Marketeer houd ik mij dagelijks bezig met marketing activiteiten voor onze klanten. Hierbij spreek ik vaak ondernemers die graag een betere online zichtbaarheid willen krijgen, maar niet weten hoe ze dit moeten realiseren. Daarom ga ik altijd eerst op zoek naar de zwakke punten van een website. Door deze punten effectief aan te pakken, zie je direct resultaat.

Kopje koffie?

Wij hebben ons verhaal gedaan. Ben je overtuigd? Dan willen we graag meer over jou en je onderneming weten. We komen graag bij je langs in Zwolle om je online marketing strategie te bespreken. Zelf zijn we gevestigd in Drachten, waar je vanzelfsprekend ook altijd welkom bent.

Direct contact opnemen met een van onze marketeers? Bel nu 088-1155666 of vul het contactformulier in. We gaan graag met je aan de slag.

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten