Social media marketing

Houd contact met je doelgroep

Ben je nog niet actief op social media of kom je er niet uit? Dat is niet verwonderlijk. Door de vele verschillende kanalen en termen zien veel ondernemers door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kan Drijfveer Media je helpen om jouw bedrijf te presenteren op social media. We kunnen je helpen met het opzetten, beheren en analyseren van je pagina’s.

Display-adverising

Wat is social media marketing?

Social media marketing is het gebruik van social media platforms en websites om een product of dienst te promoten. Hoewel de termen e-marketing en digitale marketing nog steeds dominant zijn in de online wereld, wordt social media marketing steeds populairder voor zowel particulieren als bedrijven.

''Wij helpen je graag met social media marketing en elke andere denkbare vorm van online marketing.''

Contact-Robert

Online marketeer

Robert Boersma

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij beginnen altijd met het opzetten of optimaliseren van je pagina’s. Vervolgens gaan we actief aan de slag om je relevante berichten te verspreiden en jouw doelgroep op te zoeken. Wil je in een korte tijd extra veel mensen bereiken? Wij kunnen je pagina’s eventueel promoten met advertenties op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Achteraf meten wij het rendement van jew social media marketing.

Bereik je doelgroep met gratis pagina's op Facebook en LinkedIn. Daarnaast kan je gericht je doelgroep bereiken met betaalde advertenties. Via deze kanalen bereik je in korte tijd veel mensen die jouw berichten, actie of advertentie te zien krijgen. Bereik je doelgroep met gratis pagina's op Facebook en LinkedIn. Daarnaast kan je gericht je doelgroep bereiken met betaalde advertenties. Via deze kanalen bereik je in korte tijd veel mensen die jouw berichten, actie of advertentie te zien krijgen.

Voor veel bedrijven is het tegenwoordig nauwelijks bij te houden. Door de vele verschillende kanalen en termen is het voor een zzp’er of mkb-bedrijf bijna onmogelijk om naast de normale werkzaamheden ook nog berichten te liken, retweeten en delen. Een professioneel marketingbureau zorgt dat jouw social media marketing soepel verloopt.

De concurrent gebruikt ook social media

1 (1)

Waarom social media marketing uitbesteden?

Naast het opzetten van mooie pagina’s kunnen we je bedrijf presenteren via de belangrijkste social media kanalen zoals Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn. Wij beschikken over ervaring, mensen met een vlotte pen en handige tools om jouw social media campagnes tot een daverend succes te maken.

  • Social media pagina’s aanmaken
  • Social media pagina’s optimaliseren
  • Fans, likes en volgers uitbreiden
  • Acties uitvoeren (prijsvraag, winacties etc.)
  • Facebook Ads
  • Traffic via social media meten
  • Social mentions meten

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook in contact staan met jouw doelgroep via social media maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij ontzorgen je op het gebied van social media marketing. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2021 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.