Social media marketing

Social media marketing is het instrument om contact te houden met jouw doelgroep

Ben je nog niet actief op social media of kom je er niet uit? Dat is niet verwonderlijk. Door de vele verschillende kanalen en termen zien veel ondernemers door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kan Drijfveer Media je helpen om jouw bedrijf te presenteren op social media. We kunnen je helpen met het opzetten, beheren en analyseren van je pagina’s.

Waarom social media als bedrijf?

Veel bedrijven gaan geforceerd te werk als het om social media marketing gaat. Omdat de concurrent actief is, moeten wij het ook maar doen. Social media bieden echter veel mogelijkheden om tegen lage kosten jouw doelgroep te bereiken. Daarnaast kan je direct in contact staan met je klanten zodat je goede feedback ontvangt. Ook kan je regelmatig acties houden, waarbij je volgers uitdaagt en inspireert om berichten te delen met hun vrienden. Zo worden jouw fans je verkopers.

Social

Specialist inschakelen?

Wij helpen je graag met social media en elke andere denkbare vorm van online marketing. Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij beginnen altijd met het opzetten of optimaliseren van je pagina’s. Vervolgens gaan we actief aan de slag om je relevante berichten te verspreiden en jouw doelgroep op te zoeken. Wil je in een korte tijd extra veel mensen bereiken? Wij kunnen je pagina’s eventueel promoten met advertenties op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Achteraf meten wij het rendement van jew social media marketing.

Bereik je doelgroep met gratis pagina's op Facebook en LinkedIn. Daarnaast kan je gericht je doelgroep bereiken met betaalde advertenties. Via deze kanalen bereik je in korte tijd veel mensen die jouw berichten, actie of advertentie te zien krijgen. Bereik je doelgroep met gratis pagina's op Facebook en LinkedIn. Daarnaast kan je gericht je doelgroep bereiken met betaalde advertenties. Via deze kanalen bereik je in korte tijd veel mensen die jouw berichten, actie of advertentie te zien krijgen.

Adverteren via Facebook

Facebook biedt de mogelijkheid om berichten te promoten. Zodra je een bericht aanmaakt op je bedrijfspagina, kan je dit promoten door een budget in te stellen. Kies zelf aan wie de advertentie moet worden getoond. Filter je publiek eenvoudig op leeftijd, locatie en zelfs interesses. Facebook voorziet bovendien gelijk in een eenvoudige rapportage om het effect te meten.

Adverteren via LinkedIn

Bij LinkedIn maak je kleine blokjes aan met daarin een afbeelding en een wervende tekst. Deze (blokjes) advertenties worden op verschillende profielen weergegeven. Je kunt bij LinkedIn ook gemakkelijk filteren wie de advertentie te zien krijgt. Naast leeftijd en locatie biedt LinkedIn de unieke mogelijkheid om een bepaalde beroepsgroep te kiezen. 

Interesse?

Wil jij ook in contact staan met je doelgroep via social media marketing, maar heb je er zelf geen tijd voor of weet je niet hoe te beginnen? Wij helpen jouw bedrijf op een slimme manier te presenteren op social media. Hierdoor wordt je ook beter gevonden in zoekmachines.

Social

Waarom social media marketing uitbesteden?

Voor veel bedrijven is het tegenwoordig nauwelijks bij te houden. Door de vele verschillende kanalen en termen is het voor een zzp’er of mkb-bedrijf bijna onmogelijk om naast de normale werkzaamheden ook nog berichten te liken, retweeten en delen. Een professioneel marketingbureau zorgt dat jouw social media marketing soepel verloopt.

Naast het opzetten van mooie pagina’s kunnen we je bedrijf presenteren via de belangrijkste social media kanalen zoals Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn. Wij beschikken over ervaring, mensen met een vlotte pen en handige tools om jouw social media campagnes tot een daverend succes te maken.

  • Social media pagina’s aanmaken
  • Social media pagina’s optimaliseren
  • Fans, likes en volgers uitbreiden
  • Acties uitvoeren (prijsvraag, winacties etc.)
  • Facebook Ads
  • Traffic via social media meten
  • Social mentions meten
Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!