Stage online marketing

Een team is nooit af en kan altijd nieuw talent gebruiken

Stage online marketing

Een team is nooit af en kan altijd nieuw talent gebruiken

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Studenten opgelet!

Als je bij ons aan de slag gaat, dan leren wij jou de ins en outs van online marketing. Een kleine zoektocht op vacaturesites zal je laten zien dat er een schreeuwend tekort is aan online marketeers. Na een stage bij ons heb jij straks een grotere kans om in aanmerking te komen voor een (goed) betaalde functie bij een interessant bedrijf.

Er heerst bij ons een informele sfeer. Wat wij heel belangrijk vinden is enthousiasme en bereidwilligheid. Je leest dagelijks online marketingblogs, doet graag iets voor een collega en komt dagelijks naar kantoor omdat je er zin in hebt, niet omdat het moet.

Wij hebben als online marketing stagiaires gehad uit Leeuwarden, Groningen, Heerenveen en Zwolle. Lees hieronder wat je kunt verwachten van een online marketing stageplek bij Drijfveer Media in Drachten.

Drijfveer uil

De wereld van online marketing

Het is belangrijk dat je enthousiast bent en graag de online marketing wereld wilt leren kennen. Voorkennis is niet nodig. Om tot iets moois te komen zoeken we kandidaten die minimaal drie dagen per week kunnen werken.

Certificaten
Wij werken met certificaten en een persoonlijk ontwikkelingsplan om er zeker van te zijn dat we je beter teruggeven aan de arbeidsmarkt dan toen je bij ons binnenkwam. Bij ons kan je een DVM-certificaat halen voor online marketing.

Jouw beloning
Intensieve begeleiding
Wij zijn te gebruiken als referent
Sollicitatieadvies
Aanbevelingen op LinkedIn
Kennis van online marketing
Vullen van gat op je cv

Wil jij graag stage lopen bij Drijfveer Media? Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@drijfveermedia.nl ter attentie van Thorgall van Eeden. We zijn benieuwd!

Bedrijfsomschrijving

Drijfveer Media is een online marketingbureau. Wij zijn actief in leadgeneratie en SEO voor bedrijven. Ons team bestaat uit enthousiastelingen die online ademen en denken. Voor onze klanten proberen wij het maximale rendement te behalen, net als voor onze eigen sites. De sfeer is ontspannen en er wordt heel wat afgelachen. Plezier is het belangrijkste middel om goed te functioneren. Hiërarchie? Niet echt!

Wat wij je gaan leren

De basis van online marketing
SEO copywriting
Webdesign
Social media marketing
En meer...
Binnen een paar maanden leren wij je de ins en outs van online marketing. Bij ons kom je in aanraking met de meeste facetten van online marketing. Omdat we kleinschalig zijn, draai je mee met alle werkzaamheden.

Functie-eisen
Je hebt zin om iets nieuws te leren
Je hebt minimaal hbo-denkniveau
Je kan goed Nederlands schrijven
Affiniteit met internet

Contactgegevens

Drijfveer Media
Burgemeester Wuiteweg 38
9203 KL Drachten
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn open
088 11 55 666

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten