De Drijfveertjes

Gedreven, met een passie voor online marketing

Robert-Boersma-150x150
Eigenaar

Robert Boersma

Robert is allround (online) marketing expert en slechte grappenmaker. Weet altijd het maximale rendement uit websites te halen.

Evelien-Heerema-150x150
Administratie

Evelien Heerema

Evelien is de Barbamama van Drijfveer Media. Voelt zich thuis in elke discipline en springt overal bij waar dat maar nodig is.

Thorgall-van-Eeden-150x150
Online marketing specialist

Thorgall van Eeden

Thorgall is gek op online marketing vanwege de oneindige mogelijkheden. Zet altijd graag een extra stapje voor de klant.

mirthe
Online marketeer

Mirthe Zoer

Mirthe is iemand die danst op het ritme van een andere drum. Ze verfrist met haar originele blik alles waar ze zich mee bemoeit.

Miriam-Ootjers-150x150
Tekstwonder

Miriam Ootjers

Miriam voelt de wensen van opdrachtgevers haarfijn aan. Ze controleert iedere tekst, voor ze deze binnen de deadline toestuurt.

Lianne-de-Vries
Tekst en linkbuilding

Lianne de Vries

Lianne slaapt al sinds haar jeugd in het alfabet. Ze haat clichés en heeft vaak een vernieuwende insteek bij, op het oog, lastige onderwerpen.

RF-Boersma
Adviseur

Theo de Jong

Theo geeft geregeld gevraagd en ongevraagd advies. Hij staat dag en nacht voor ons team klaar.

Johan
Linkbuilder

Johan Zwartenberg

Johan is onze specialist op het gebied van linkbuilding en weet al onze klanten structureel hoger in Google te krijgen op een duurzame manier.

Kyra-150x150
Chief Happiness Officer

Kyra Boersma

Kyra concentreert zich op de werksfeer. Haar doel is het team blij te houden. Als "people manager" staat ze altijd voor iedereen klaar.

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!