De Drijfveertjes

Gedreven, met een passie voor online marketing en altijd in voor een goede grap. Wij zijn Drijfveer Media.

Robert

Robert Boersma

Oprichter en mede-eigenaar van Drijfveer Media, alsook allround online marketeer. Robert was hiervoor actief als general manager bij de grootste leadgenerator van Nederland.

- Eigenaar-

Evelien

Evelien Heerema

Mede-eigenaar en medeoprichter van Drijfveer Media. Verantwoordelijk voor de administratie, websiteontwerp, online marketing, office management en personeel en het "thuisgevoel."

- Eigenaar -

Femke

Femke Bakker

Onze nuchtere tekstschrijver en constructieve steunpilaar in drukke tijden. Ze schrijft net zo makkelijk als dat ze stand-up comedy doet. Al haar nuchterheid verdwijnt als ze over haar vriend en BN'er praat.

- Redacteur -

thorgall

Thorgall van Eeden

Thorgall werd geboren in het releasejaar van de film The White Viking. Of er een verband is weten wij niet, maar zijn inzet vertoont raakvlakken met de dondergod waar hij naar vernoemd is.

- Online Marketeer -

Marcel

Marcel Wiersma

Marcel is behulpzaam, kritisch en weet bij ons altijd de positieve en soms gevoelige snaar te raken. Niet geheel toevallig speelt hij ook al ruim een decennium gitaar.

- Stagiair Online marketing -

Caroline van der Kam

Caroline van der Kam

Sweet Caroline oogt rustig en bescheiden, maar onder haar lieve uiterlijk schuilt een razendsnelle denker, prater en schrijver. Haar scherpe observaties en heldere adviezen zijn een welkome aanvulling in ons team.

- Stagiair Online marketing -

RF Boersma

Bob Boersma

Commissaris en klankbord voor de eigenaren van Drijfveer Media. Van juridische vraagstukken tot financieel- en beleidsadvies. En dat alles in ruil voor een Jandoedel op z'n tijd.

- Commissaris -

vertrokken

 

Jij?

 

Oud-collega's met een groot aandeel in ons succes...

vertrokken

Max van der Zee

Van alle markten thuis en het type doorwerker. Voelt zich thuis in linkbuilding, webdesign, SEO-analyse, SEA en nog veel meer.

- Online marketing expert -

vertrokken

René Meijer

Een gedreven en leergierige collega die creatief omgaat met mogelijkheden en van lastige situaties het beste weet te maken.

- Online marketing medewerker -

vertrokken

Anne Hoekman

Anne Hoekman is een doener. Ze werkt (als dat nodig is) 7 dagen per week en is onvermoeibaar. Haar motivatie is uniek.

- Online marketing medewerker -

vertrokken