De Drijfveertjes

Gedreven, met een passie voor online marketing en altijd in voor een goede grap. Wij zijn Drijfveer Media.

Robert

Robert Boersma

Oprichter en mede-eigenaar van Drijfveer Media, alsook allround online marketeer. Robert was hiervoor actief als general manager bij de grootste leadgenerator van Nederland.

- Eigenaar-

Evelien

Evelien Heerema

Mede-eigenaar en medeoprichter van Drijfveer Media. Verantwoordelijk voor de administratie, websiteontwerp, online marketing, office management en personeel en het "thuisgevoel."

- Eigenaar -

Femke

Femke Bakker

Onze nuchtere tekstschrijver en constructieve steunpilaar in drukke tijden. Ze schrijft net zo makkelijk als dat ze stand-up comedy doet. Al haar nuchterheid verdwijnt als ze over haar vriend en BN'er praat.

- Redacteur -

thorgall

Thorgall van Eeden

Thorgall werd geboren in het releasejaar van de film The White Viking. Of er een verband is weten wij niet, maar zijn inzet vertoont raakvlakken met de dondergod waar hij naar vernoemd is.

- Online Marketeer -

Carina

Brenda Broekhart

Als journalist en tekstschrijver heeft ze ruimschoots haar sporen verdiend. Al is het maar omdat haar tong de grond net niet raakte toen ze One Direction interviewde.

- General Manager -

hedser

Hedser de Boer

Hedser is ons manusje van alles. Het type stille werker die bergen verzet zonder complimenten te vragen. Rent bovendien achterstevoren nog sneller dan Nellie in haar goede periode.

- Online marketing medewerker -

RF Boersma

Bob Boersma

Commissaris en klankbord voor de eigenaren van Drijfveer Media. Van juridische vraagstukken tot financieel- en beleidsadvies. En dat alles in ruil voor een Jandoedel op z'n tijd.

- Commissaris -

vertrokken

Jij?

Oud-collega's met een groot aandeel in ons succes...

vertrokken
vertrokken

Max van der Zee

Van alle markten thuis en het type doorwerker. Voelt zich thuis in linkbuilding, webdesign, SEO-analyse, SEA en nog veel meer.

- Online marketing expert -

Anne Hoekman

Anne Hoekman is een doener. Ze werkt (als dat nodig is) 7 dagen per week en is onvermoeibaar. Haar motivatie is uniek.

- Online marketing medewerker -

vertrokken
vertrokken

René Meijer

Een gedreven en leergierige collega die creatief omgaat met mogelijkheden en van lastige situaties het beste weet te maken.

- Online marketing medewerker -