De Drijfveertjes

Gedreven, met een passie voor online marketing

Robert-Boersma

Robert Boersma

Eigenaar
Robert is allround (online) marketing expert en slechte grappenmaker. Weet altijd het maximale rendement uit websites te halen.
Evelien-Heerema

Evelien Heerema

Administratie
Evelien is de Barbamama van Drijfveer Media. Voelt zich thuis in elke discipline en springt overal bij waar dat maar nodig is.
Thorgall-van-Eeden

Thorgall van Eeden

Online marketeer
Thorgall is gek op online marketing vanwege de oneindige mogelijkheden. Zet altijd graag een extra stapje voor de klant.
thijs-baarveld

Thijs Baarveld

Online marketeer
Thijs is iemand die danst op het ritme van een andere drum. Hij verfrist met zijn originele blik alles waar hij zich mee bemoeit.
Femke2

Lianne de Vries

Tekstschrijfster
Lianne slaapt al sinds haar jeugd in het alfabet. Ze haat clichés en heeft vaak een vernieuwende insteek bij, op het oog, lastige onderwerpen.
Miriam-Ootjers

Miriam Ootjers

Redactrice
Miriam voelt de wensen van opdrachtgevers haarfijn aan. Ze controleert iedere tekst, voor ze deze binnen de deadline toestuurt.
Kyra

Kyra

Chief Happiness Officer
Kyra concentreert zich op de werksfeer. Haar doel is het team blij te houden. Als "people manager" staat ze altijd voor iedereen klaar.
RF-Boersma

T. de Jong

Adviseur
Theo geeft geregeld gevraagd en ongevraagd advies. Hij staat dag en nacht voor ons team klaar.
Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!