Tekstschrijver

Goede teksten vergroten je vindbaarheid en zetten aan tot actie

Zoek je een tekstschrijver voor het schrijven, vertalen of verbeteren van teksten? Wij hebben een schaalbaar team van tekstschrijvers, zodat we je kunnen helpen met allerlei teksten: van advertorial tot unieke productbeschrijvingen voor je webshop. Onze tekstschrijver informeert je graag over de mogelijkheden voor je website en eventueel onbenutte kansen. Ook als je wilt dat er eens kritisch naar bestaande teksten gekeken wordt, kan je een beroep op ons doen. Wij helpen je met geoptimaliseerde teksten voor zoekmachines en geven tips om je op de beste manier te profileren op sociale media.

Effectieve en verleidelijke teksten

Een goede tekstschrijver haalt meer uit je website. Goede teksten zijn onderdeel van onze specialiteit online marketing. Goede teksten zetten een websitebezoeker aan tot nadenken, verleiden, beslissen, delen én kopen. Correcte teksten vergroten bovendien de geloofwaardigheid van je organisatie. Met wervende webteksten en verleidelijke headlines zorgen onze tekstschrijvers dat bezoekers contact opnemen en jouw product of dienst sneller kopen.

Tekst

Specialist inschakelen?

Wij helpen je graag met wervende teksten en elke andere denkbare vorm van online marketing. Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666

Webtekst zorgt voor hoge score in zoekmachines

Een wervende tekst is essentieel. Daarnaast is het een gemiste kans als de teksten op je website niet geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Voor iedere sector zijn er een aantal zogenoemde keywords waar het meest op gezocht wordt in de betreffende branche. De kunst is om deze keywords zo in de tekst te integreren dat jouw website boven komt drijven in een zoekmachine. Als men op deze woorden zoekt, scoor je hoog.

Een loodgieter in Groningen heeft er bijvoorbeeld behoefte aan om gevonden te worden op het woord loodgieter in combinatie met Groningen. Dit voorbeeld kan je invullen voor alle branches en sectoren. Wil je weten welke keywords voor jou van belang zijn? Neem dan contact op met onze SEO-specialisten. Binnen vijf minuten hebben wij dit voor je uitgezocht.

Voor al jouw teksten

Met SEO-geoptimaliseerde, converterende webteksten zet je de eerste stap naar meer omzet. Daar hoeft het niet bij te blijven. Er zijn tal van tekstuele uitingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Een goed opgesteld persbericht kan je bijvoorbeeld veel publiciteit opleveren. Bovendien zijn online geplaatste persberichten met hierin een link naar je website erg goed voor jouw positie in zoekmachines.

Om het contact met jouw doelgroep te behouden zijn nieuwsbrieven cruciaal. Met een effectieve nieuwsbrief en blog bouw je een band op met bestaande klanten en andere lezers. Een nieuwsbrief geeft tips en informatie en biedt oplossingen. Wij nemen jou het werk uit handen. De tekstschrijver van Drijfveer Media weet alles van het opzetten, schrijven en versturen van nieuwsbrieven. Maak daar gebruik van!

Schakel direct jouw tekstschrijver in

Iedere tekstuele uiting is van belang. Wil je eerst eens van gedachten wisselen met de tekstschrijver in kwestie? Brainstormen, adviseren en informeren kan vrijblijvend onder het genot van een kop koffie. Wij zijn gevestigd in Assen, maar voor een goed gesprek of interview kunnen we ook bij je langskomen. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!