Skip to content
☎ Bel ons: 088 -11 55 666

Wat is uitbesteden?

Bij outsourcing of uitbesteden huurt het ene bedrijf een ander bedrijf of een in om taken uit te voeren, activiteiten af te handelen of diensten te verlenen die gewoonlijk worden uitgevoerd of eerder zijn uitgevoerd door eigen werknemers.

Bedrijven kunnen tegenwoordig veel taken of diensten uitbesteden. Zo besteden bedrijven vaak IT-diensten uit, waaronder programmeren en applicatieontwikkeling, evenals technische ondersteuning. Ze kunnen ook andere soorten werk uitbesteden, waaronder productieprocessen, marketing, AdWords, werving en selectie, boekhouding en loonadministratie. Bedrijven kunnen hele afdelingen, zoals de gehele marketing, of delen van een bepaalde afdeling, uitbesteden.

Redenen om uit te besteden

Bedrijven besteden vaak uit om de kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en sneller te werken. Bedrijven die besluiten om uit te besteden, vertrouwen op de expertise van externe leveranciers bij het uitvoeren van de uitbestede taken om dergelijke voordelen te behalen. Het onderliggende principe is dat omdat de externe aanbieder zich op die specifieke taak richt, hij in staat is om het beter, sneller en goedkoper te doen dan het inlenende bedrijf zou kunnen.

Veel bedrijven, van ZZP en MKB tot multinational besteden online marketing uit aan Drijfveer Media. Soms alle marketing gerelateerde werkzaamheden maar soms ook een onderdeel van de marketing zoals zoekmachine optimalisatie. Wij gaan hier altijd vertrouwelijk mee om en zetten ons maximaal in om er een succes van te maken.

Hieronder kun je een greep uit onze mogelijkheden zien als je de online marketing van je bedrijf deels of in het geheel wilt uitbesteden

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!

Scroll To Top